Προς το περιεχόμενο

ATI vga + NVIDIA physx

WatchYourBack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου. Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει, σε οποιαδηποτε windows??? Υπαρχει καμια παγιδα?? Κατι συγκεκριμενο που πρεπει να ξερουμε??

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακριβως το αντιθετο θεμα. Ενα θεμα οπου για την ακριβεια δεν θελω καποιο link, βρισκω κι εγω. Θελω αξιοπιστα απο καποιον που το εκανε τη βοηθεια του. Τι δεν διαβασες καλα? Απο τον αυγουστο του 2003 εως σημερα και με 25,500 post.... Εντυπωσιακο... Δυστυχως αυτο σου το post δεν χρειαζοταν... Ζητησα εμπειριες και βοηθεια, οχι την κριτικη σου... Ευχαριστω παντως για τον κοπο σου

Δημοσ.

Νομιζω εισαι πολυ 'μικρο' μελος ακομη για να μιλας ετσι σε καποιον οπως ο ThReSh ο οποιος εχει βοηθησει απειρες φορες με την εμπεριστατομενη αποψη του. Και φυσικα εχει δικιο. ΝΑ ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ !!

Δημοσ.

Ακόμη και τα πολύ αξιόλογα μέλη κάνουν καμιά φορά πατάτες.

Και φίλε Onty, ο Thresh δε νομίζω πως έχει ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές...

Δημοσ.

Τι πατατα εκανε ρε man ? Ειναι λιγο χαζομαρα να υπαρχουν 1.000.000 θεματα για το ιδιο πραγμα.

Δεν ειπα οτι εχει αναγκη δικηγορο αλλα οταν του μιλαει ετσι ο αλλος μου τη βιδωνει

Δημοσ.
Νομιζω εισαι πολυ 'μικρο' μελος ακομη για να μιλας ετσι σε καποιον οπως ο ThReSh ο οποιος εχει βοηθησει απειρες φορες με την εμπεριστατομενη αποψη του. Και φυσικα εχει δικιο. ΝΑ ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ !!

Καλο θα ηταν φιλε onty να ψαχτεις λιγο πριν παρεις θεση. Πρωτον, οχι μονο δεν ειναι ιδιο οπως εγραψε, ειναι τελειως διαφορετικο θεμα!!! Δευτερον, η απαντηση του αρχικα ηταν ειρωνικη, οταν αντεδρασα εκανε edit και την διορθωσε. Και τριτον, ξαναλεω, αν καποιος φτιαχνει ενα θεμα το κανει γιατι κατι χρειαζεται. Το να μου γραψεις απλα για να μου την πεις ειναι τελειως αχρηστο. Θελεις να βοηθησεις? Σε ευχαριστω πολυ! Δεν θελεις η δεν ξερεις να βοηθησεις? Δεν χρειαζεται να σχολιασεις. Απλα. Βρες μου εσυ καποιον να εχει αναφερει απο προσωπικη εμπειρια αυτο που ρωταω και θα σου πω οτι εκανα πατατα. Γιατι αυτο ζηταω, προσωπικη εμπειρια.

Δημοσ.

Θα ζητήσω χαμήλωμα των τόνων, και λίγο σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, όποια και αν είναι αυτά.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει εδώ. Ανιοδιοτελώς το πράττει.

Καλή συνέχεια στο thread.

/sc

Δημοσ.
Καλο θα ηταν φιλε onty να ψαχτεις λιγο πριν παρεις θεση. Πρωτον, οχι μονο δεν ειναι ιδιο οπως εγραψε, ειναι τελειως διαφορετικο θεμα!!! Δευτερον, η απαντηση του αρχικα ηταν ειρωνικη, οταν αντεδρασα εκανε edit και την διορθωσε. Και τριτον, ξαναλεω, αν καποιος φτιαχνει ενα θεμα το κανει γιατι κατι χρειαζεται. Το να μου γραψεις απλα για να μου την πεις ειναι τελειως αχρηστο. Θελεις να βοηθησεις? Σε ευχαριστω πολυ! Δεν θελεις η δεν ξερεις να βοηθησεις? Δεν χρειαζεται να σχολιασεις. Απλα. Βρες μου εσυ καποιον να εχει αναφερει απο προσωπικη εμπειρια αυτο που ρωταω και θα σου πω οτι εκανα πατατα. Γιατι αυτο ζηταω, προσωπικη εμπειρια.

Ας φαω αποκλεισμο αλλα ρε φιλε δε γινεται να μη σου πω οτι εισαι τσομπαναρας.

Επι του θεματος σου ομως http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν ήταν ειρωνική, μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ήταν ακριβώς το ίδιο, παρόλα αυτά υπάρχει απάντηση σε εκείνο το topic, post #6-9, για αυτό έκανα edit μετά. Νόμιζα ότι δεν ήταν αναγκαίο να έχουμε άλλο topic ενώ κάλιστα μπορούσε να το ρωτήσει εκεί, αλλά αφού το άφησε ο madsc δεν μου πέφτει λόγος

Δημοσ.

Α! Ωραια μαγκια αυτη!!! :-)

και εχω καπου μια 8500, θα την κουμποσω για να τι θα γινει....

λοιπον αν καταλαβα καλα: βγαζω τους drivers απ την 4870 που εχω,

μετα κατσαβιδιαζω την 8500 στην αλλη pci-ex, μπενω στα win, περναω drivers και για τισ 2 καρτες, βαζω την nv σαν αρχικη, ενεργοποιω την επιλογη PhysX στον driver, ξαναβαζω την 4870 ως αρχικη καρτα στο pc μου...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!

NAI???? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ??:-):-)

Δημοσ.

Και όλλα αυτά σε ένα λειτουργικό που είναι σχεδιασμένο για να μην χρειάζεται να κάνει κανείς reboot…

Δημοσ.
Και όλλα αυτά σε ένα λειτουργικό που είναι σχεδιασμένο για να μην χρειάζεται να κάνει κανείς reboot…

ναι tmjuju....το διαβασα το ολλο θεμα στο PCW....(καποια πραγμματα ειναι στανταρ )

οποτε ζιταει reboot το κανεις....

βασικα το εχει κανει καποιος που να του δουλευει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...