milarepa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Γεια χαρά!λοιπόν τώρα τελευταία έχω αρχίσει και δουλεύω το avid liquid 7 kai ενώ έκανα το export στο ταινιάκι μου έχω πρόβλημα με τα dissolve.δεν τα διαβάζει σχεδόν καθόλου και μου βγάζει πράσινο χρώμα.το περίεργο είναι ότι στην timeline το δείχνει μια χαρά.ξέρει κανείς τι φταίει;
milarepa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ!αν μπορείς προτεινέ μου κάποιο.
the_eye Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το export το κάνεις avi ή mpg ; Για avi βάλει xvid για mpeg δεν υπάρχει κάτι σε free Ακόμα φρόντισε να ικανοποιείς τις προδιαγραφές του κάθε φορμάτ. Δηλαδή αν θυμάμαι καλά η ανάλυση του βίντεο να είναι πολλαπλάσιο του 2.
milarepa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 είναι μάταιο.το έχω κάνει export σε όλα τα format και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα..
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σύμφωνα με αυτό (δες και τις απαντήσεις στο τέλος του εκεί thread), είναι bug του συγκεκριμένου προγράμματος σε DirectX10-capable κάρτες γραφικών.
milarepa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ!Θα το τσεκάρω και θα δω τι μπορώ να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.