Teaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αποκλείεται ρε συ τόσα χρήματα για ανειδίκευτο. Δεν ξέρω τι αλλά κάτι πονηρό κρύβεαι.
Evgenios1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτη ειναι η εμπειρια μου, με τις αγγελιες τυπου 800/4ωρες 1340/8ωρες πρωι βραδυ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2650813&postcount=13 Δεν ειναι για πυραμιδες. Aν θελεις να δεις για πυραμιδες κανε μια αναζητηση στο insomnia, εχουν γραφτει πολυ ωραια ποστρ.
Teaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ευγένιε είναι νόμιμη μια τέτοια δουλειά; Υπάρχει αφάλιση κτλ κτλ;
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ελα τωρα... μη προτεινεις πυραμιδες (ελεος) Με ειδες καπου να προτεινω πυραμιδες???Η μηπως ειμαι ο ιδιοκτητης της Herbalife και ψαρευω κοσμο???Ελεος,μαθετε να διαβαζετε....
Evgenios1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ευγένιε είναι νόμιμη μια τέτοια δουλειά; Υπάρχει αφάλιση κτλ κτλ; Ειναι η HOL (ή νομιζω η ON telecome). Αν δε κλεισεις 10 συμβολαια σε 3 μερες, δε σε κανουν προσληψη. Αυτες οι 3 μερες δε σε πληρωνουν, γιατι εισαι κατι πιο κατω απο δοκιμαστικος, σε αυτο στηριζονται. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:54 ---------- Με ειδες καπου να προτεινω πυραμιδες???Η μηπως ειμαι ο ιδιοκτητης της Herbalife και ψαρευω κοσμο???Ελεος,μαθετε να διαβαζετε.... Ναι, αυτο κανεις. Τουλαχιστον γινε πρωτοτυπος.... "Εχω ενα φιλο μου που δουλευει στα hl.... και βγαζει ενα χαρτζιλικι..." ξεπερασμενο
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ναι, αυτο κανεις. Τουλαχιστον γινε πρωτοτυπος.... "Εχω ενα φιλο μου που δουλευει στα hl.... και βγαζει ενα χαρτζιλικι..." ξεπερασμενο Γινεσαι τουλαχιστον γραφικος υποστηριζοντας κατι τετοιο.Δεν εκανα χθες εγγραφη και το πρωτο μου ποστ ειναι :για δειτε τι φανταστικη εταιρια ειναι η herbalife.Ειμαι μελος εδω και ενα χρονο,εχω 200 ποστ ασχετα με το θεμα και απλα ειπα πως ενας φιλος μου βγαζει χαρτζηλικι αραια και που με αυτο τον τροπο! Μαλιστα διευκρινησα πως αυτα που λενε οι αγγελιες αυτου του στυλ ειναι καραγκιοζιλικια δλδ οτι θα βγαζεις 1000 και 2000 ευρω κλπ κλπ.... Αλλα αμα ειναι κολλημενος ο αλλος....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ωχ, αρχίσαμε τις πρωτοτυπίες και τις γραφικότητες. Κακώς. Συνεχίζουμε ήρεμα ή απέχουμε.
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξανά πει, μια φορά είχα πάει και 'γω για τη herbalife.Μας είχαν δώσει ραντεβού λοιπόν σε ένα ξενοδοχείο για να μας δώσουν πληροφορίες και άμα θέλουμε να εγγραφούμε.Πάω με ένα φίλο μου και λέγανε του κόσμου τις αρλούμπες.Είχε βγει ένας καράφλας και έλεγε...''δούλευα deilivery και είχα ένα γκολφάκι που το έσπρωχνα στην ανηφορά, τη τρίτη περιμένω το καινούργιο μοντέλο της mercedes''...ένας άλλος έλεγε ''έχω απολυτήριο δημοτικού και βγάζω 4 χιλιάρικα το μήνα''..γενικά πολύ λολ κατάσταση. Είχε έρθει και ένας αλλοδαπός και απ' τις μπούρδες που λέγανε, έσκασε στα γέλια και βγήκε απ' την αίθουσα ομιλίας τρέχοντας.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. =ρ
Evgenios1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γινεσαι τουλαχιστον γραφικος υποστηριζοντας κατι τετοιο.Δεν εκανα χθες εγγραφη και το πρωτο μου ποστ ειναι :για δειτε τι φανταστικη εταιρια ειναι η herbalife.Ειμαι μελος εδω και ενα χρονο,εχω 200 ποστ ασχετα με το θεμα και απλα ειπα πως ενας φιλος μου βγαζει χαρτζηλικι αραια και που με αυτο τον τροπο! Μαλιστα διευκρινησα πως αυτα που λενε οι αγγελιες αυτου του στυλ ειναι καραγκιοζιλικια δλδ οτι θα βγαζεις 1000 και 2000 ευρω κλπ κλπ.... Αλλα αμα ειναι κολλημενος ο αλλος.... no problem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.