Septum Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ισως οσοι απο σας εχει τυχει να ψαξουν για δουλεια να εχουν προσεξει οτι υπαρχουν πολλες αγγελιες που λενε...Ζητουνται σπουδαστες-στριες για στελεχεση νεωσυστατων τμηματων η κατι παρομοιο και σε ολες ο μισθος αναφερεται ως 1350 το 8ωρο και κοντα στα 900 το 4ωρο,μισθοι πολυ μεγαλοι για καποιον χωρις καποια σχετικη γνωση η εμπειρια..στανταρ ειναι κατι υποπτο αλλα ξερει κανεις συγκεκριμενα περι τινος προκειται?
freedubus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 99,9% τηλεφωνικές πωλήσεις άχρηστων προιόντων που κανείς δεν αγοράζει 0,1% κονσομασιόν για φοιτήτριες
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Και 100% οτι δέν θα πάρεις ποτε τα χρήματα που υπόσχονται.
Septum Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 μωρε τον υπαλληλο δεν τον νοιαζει αν αγοραζουν η οχι τα προιοντα αλλα να πληρωθει.. εκει τι παιζει
freedubus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Στην αρχή σε κρατάνε δοκιμαστικά 1 εβδομάδα, και σου λένε ένα εξωπραγματικό νούμερο που πρέπει να πουλήσεις (π.χ. 20 κομμάτια σε 3 μέρες) κι αν δεν τα πουλήσεις παίρνεις πούλο (συνήθως όμως τον παίρνεις μόνος σου την 1η μέρα, μόλις καταλάβεις περι τίνος πρόκειται). Γι' αυτό είναι συνέχεια γεμάτες οι εφημερίδες από τέτοιες αγγελίες (γιατί κανένας δεν πουλάει ποτέ).
elven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 μωρε τον υπαλληλο δεν τον νοιαζει αν αγοραζουν η οχι τα προιοντα αλλα να πληρωθει..εκει τι παιζει Δεν πληρώνεσαι,αυτό σου λένε
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 99,9% τηλεφωνικές πωλήσεις άχρηστων προιόντων που κανείς δεν αγοράζει 0,1% κονσομασιόν για φοιτήτριες Βασικα ολο και καποιος θα αγοραζει για να λειτουργουν αυτες οι εταιριες ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ... αν τους κανει κανα ελεγχο το ικα και η εφορια θα κλεισουν την αλλη μερα.
freedubus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά. Αν κάποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει περαιτέρω.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Φίλε Septum.Ψάξε στο ίντερνετ για "πυραμίδες" κ "Αεροπλανάκια" ..
linkin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 περα απο τις εταιριες απατες υπαρχουν καποιες στις οποιες μπορεις να βγαλεις χρημματα.βεβαια μην φανταστειτε 1000 ευρω το μηνα,απλα ενα χαρτζηλικι πχ herbalife.
Evgenios1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 περα απο τις εταιριες απατες υπαρχουν καποιες στις οποιες μπορεις να βγαλεις χρημματα.βεβαια μην φανταστειτε 1000 ευρω το μηνα,απλα ενα χαρτζηλικι πχ herbalife. omg. Μακρια!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:24 ---------- Στην αρχή σε κρατάνε δοκιμαστικά 1 εβδομάδα, και σου λένε ένα εξωπραγματικό νούμερο που πρέπει να πουλήσεις (π.χ. 20 κομμάτια σε 3 μέρες) κι αν δεν τα πουλήσεις παίρνεις πούλο (συνήθως όμως τον παίρνεις μόνος σου την 1η μέρα, μόλις καταλάβεις περι τίνος πρόκειται). Γι' αυτό είναι συνέχεια γεμάτες οι εφημερίδες από τέτοιες αγγελίες (γιατί κανένας δεν πουλάει ποτέ). Αυτο ειναι, εγω εφυγα απο το πρωτο 15λεπτο απο τη HOL HELLAS ON LINE. Ουστ
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 omg. Μακρια!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:24 ---------- Αυτο ειναι, εγω εφυγα απο το πρωτο 15λεπτο απο τη HOL HELLAS ON LINE. Ουστ φιλε μου οσο και αν σου φαινεται περιεργο,φιλος εχει βγαλει λεφτα απο την herbalife.οχι λεφτα για να ζησεις αλλα ενα χαρτζηλικι βγαινει.
Evgenios1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 φιλε μου οσο και αν σου φαινεται περιεργο,φιλος εχει βγαλει λεφτα απο την herbalife.οχι λεφτα για να ζησεις αλλα ενα χαρτζηλικι βγαινει. Ελα τωρα... μη προτεινεις πυραμιδες (ελεος)
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 φιλε μου οσο και αν σου φαινεται περιεργο,φιλος εχει βγαλει λεφτα απο την herbalife.οχι λεφτα για να ζησεις αλλα ενα χαρτζηλικι βγαινει. Πυραμιδες και λεφτα (οτι και να ναι) δεν πανε μαζι. Αστο, ξερω καλα. Ασχοληθηκα για ενα διαστημα με την Amway. Πολλα εξοδα τα οποια τα πληρωνεις απο την τσεπη σου και οταν ερθει η ωρα να παρεις λεφτα σε πληρωνουν το 50% με ΔΙΚΑ τους προιοντα (δηλαδη 400 ευρω και 10 μπουκαλια διαφορετικα καθαριστικα και κρεμες και χυστα μεσα) τα οποια μετρητα ουτε καλυπτουν τα εξοδα των κινησεων σου (αν το κανεις σοβαρα). Αστο καλυτερα. Αυτοι που βγαζουν λεφτα πολλα απο αυτες τις εταιριες που ειναι λιγοι ισως το κανουν απο την αρχη της ζωης της εταιριας και για αρκετα χρονια και οπως μου ειπε ανθρωπος που πλεον βγαζει πολλα ΠΡΕΠΕΙ να εχεις σιγουρα κεφαλαιο απο πισω για να κινεισαι αλλιως ξεχασε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.