mcdim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα με το internet και λέω μήπως ξέρει κάποιος από εσάς να με βοηθήσει. Ξαφνικά από χτες η ενσύρματη σύνδεση στο internet μου χαλάει και αρνείται να συνδεθεί. Το ασύρματο δουλεύει κανονικότατα. Έχω δυο pc. το ένα Vista το άλλο XP και δεν δουλεύει κανενα από τα δυο με καλώδιο. Restart στο router με αποσυνδεμένα καλώδια μερικές φορές το φτιάχνει αλλά μόνο για λίγο. Το ασύρματο ωστόσο αγέροχο. Έχω δοκιμάσει ό,τι λύση έχω βρει στο internet για το πρόβλημα unidentified network αλλά τίποτα. Παίζει να φταίει υπερθέρμαση του ρούτερ ή λέω βλακείες; Γιατί έχω προσέξει ότι καίει πολύ. Ειμαι λίγο άσχετος όπως καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ!
mcdim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Έλυσα το πρόβλημα με 2 απλές κινήσεις. Έβαλα το Ρούτερ σε όρθια θέση για να αερίζεται (LOL) και επίσης στο cmd έδωσα την εντολή delete route 0.0.0.0 που μάλλον δημιουργούσε το πρόβλημα. Είναι ΟΚ το internet εδώ και 2 μέρες από τότε, άρα υποθέτω πως λύθηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.