SweeT_DreamS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούσα να επεξεργαστώ βίντεο;...δηλαδή, να μειώσω τη διάρκειά τους, να μειώσω την οθόνη εμφάνισης κ.α;;;; HelP meeee!!!
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν καλύπτεσαι από αυτό το θέμα που άνοιξες ήδη; Τα περισσότερα από τα προγράμματα που αναφέρονται εκεί κάνουν και αυτά που ζητάς στο παρόν θέμα...
SweeT_DreamS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν καλύπτεσαι από αυτό το θέμα που άνοιξες ήδη; Τα περισσότερα από τα προγράμματα που αναφέρονται εκεί κάνουν και αυτά που ζητάς στο παρόν θέμα... Έχεις δίκιο... Με συγχωρείς αλλά,δεν το ήξερα πως μπορείς να επεξεργαστείς και βίντεο εκτός από εικόνες με τα προγράμματα που αναφέρω σ' εκείνο το θέμα. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στη δημιουργία βίντεο...απλώς πειραματίζομαι! Λογικό είναι να προκύπτουν απορίες που για όσους γνωρίζουν πολλά για το θέμα, είναι εύκολο να λυθούν.
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Υποπτεύομαι ότι στο άλλο θέμα, κρίνοντας από αυτά που γράφεις στο εκεί post #1, χρησιμοποιείς τον όρο «δημιουργία video» παραπειστικά. Ο όρος αυτός, όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον (και παρακαλώ να με διορθώσει όποιος διαφωνεί), υποδηλώνει ότι θέλεις να «δημιουργήσεις» video εκ του μηδενός [1], το οποίο συνήθως σημαίνει CGI και εμπλέκει τα σχετικά 3D animation προγράμματα. Βέβαια, από τη στιγμή που θα δημιουργήσεις computer-generated video, μπορείς να το χειριστείς όπως οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό video με τις σουίτες επεξεργασίας video που αναφέρονται στο άλλο thread. [1] Σε αντιδιαστολή με το συνήθη τρόπο με τον οποίο καταλήγει ψηφιακό video στο σκληρό δίσκο του PC μας, δηλαδή καταγραφή real-life footage με κάποιο ψηφιακό ή αναλογικό καταγραφικό μέσο και αντίστοιχα μεταφορά του στο PC μας ή ψηφιοποίηση+σύλληψή του στο PC μας, αντίστοιχα.
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Υποπτεύομαι ότι στο άλλο θέμα, κρίνοντας από αυτά που γράφεις στο εκεί post #1, χρησιμοποιείς τον όρο «δημιουργία video» παραπειστικά. Ο όρος αυτός, όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον (και παρακαλώ να με διορθώσει όποιος διαφωνεί), υποδηλώνει ότι θέλεις να «δημιουργήσεις» video εκ του μηδενός [1], το οποίο συνήθως σημαίνει CGI και εμπλέκει τα σχετικά 3D animation προγράμματα. Βέβαια, από τη στιγμή που θα δημιουργήσεις computer-generated video, μπορείς να το χειριστείς όπως οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό video με τις σουίτες επεξεργασίας video που αναφέρονται στο άλλο thread. [1] Σε αντιδιαστολή με το συνήθη τρόπο με τον οποίο καταλήγει ψηφιακό video στο σκληρό δίσκο του PC μας, δηλαδή καταγραφή real-life footage με κάποιο ψηφιακό ή αναλογικό καταγραφικό μέσο και αντίστοιχα μεταφορά του στο PC μας ή ψηφιοποίηση+σύλληψή του στο PC μας, αντίστοιχα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως τα δύο posts είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Στο ένα ζήτησα πρόγραμμα για "δημιουργία" βίντεο (κι έτσι όπως θα το χρησιμοποιούσα εγώ εννοούσα, προσθήκη εικόνων και βίντεο και εναλλαγή τους με transition effects.) ενώ σ'αυτό το post ζήτησα πρόγραμμα "επεξεργασίας" βίντεο...κι εννοούσα, ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση, διάρκεια κ.τ.λ ενός υπάρχοντος βίντεο (που έχει ληφθεί από κάμερα).
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στο ένα ζήτησα πρόγραμμα για "δημιουργία" βίντεο (κι έτσι όπως θα το χρησιμοποιούσα εγώ εννοούσα, προσθήκη εικόνων και βίντεο και εναλλαγή τους με transition effects.) ενώ σ'αυτό το post ζήτησα πρόγραμμα "επεξεργασίας" βίντεο...κι εννοούσα, ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση, διάρκεια κ.τ.λ ενός υπάρχοντος βίντεο (που έχει ληφθεί από κάμερα). Η απάντηση που έδωσα στο 1ο μου post εξακολουθεί να ισχύει: Οι σουίτες επεξεργασίας video κάνουν και τις δύο δουλειές ταυτόχρονα. Βέβαια, για την 1η δουλειά που ζητάς (slideshows) υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις που κάνουν μόνο αυτό. Δες τα παρακάτω παλαιότερα θέματα: Movie clip μορφής mpg μέσω συγχόνευσης αρχείων jpg Ψαχνω πρόγραμμα που να μπορώ να περασω φωτογραφιες.. με τη συνοδεια ήχου Πρόγραμμα για δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες ψαχνω προγραμμα να ενωνει φωτο και να δημιουργει βιντεακι ...και πολλά ακόμη που μπορούν να βρεθούν με τη λειτουργία της Αναζήτησης του forum.
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Η απάντηση που έδωσα στο 1ο μου post εξακολουθεί να ισχύει: Οι σουίτες επεξεργασίας video κάνουν και τις δύο δουλειές ταυτόχρονα. Βέβαια, για την 1η δουλειά που ζητάς (slideshows) υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις που κάνουν μόνο αυτό. Δες τα παρακάτω παλαιότερα θέματα: Movie clip μορφής mpg μέσω συγχόνευσης αρχείων jpg Ψαχνω πρόγραμμα που να μπορώ να περασω φωτογραφιες.. με τη συνοδεια ήχου Πρόγραμμα για δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες ψαχνω προγραμμα να ενωνει φωτο και να δημιουργει βιντεακι ...και πολλά ακόμη που μπορούν να βρεθούν με τη λειτουργία της Αναζήτησης του forum. Δεν είμαι ακόμη πλήρως εξοικειωμένη με τη διαδικασία αναζήτησης παλαιότερων θεμάτων στο forum, που πλησιάζουν σε περιεχόμενο το θέμα που θέλω να κάνω post κάθε φορά. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.
linuxovios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 power director 7. Είναι ό,τι πιο εύχρηστο και δυνατό πριν πας σε επαγγελματικές λύσεις που θέλουν μεγάλο χρόνο εκμάθησης και πολλά χρήματα για να τις αποκτήσεις. Υπάρχει και trial νομίζω, δοκίμασέ το.
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 power director 7. Είναι ό,τι πιο εύχρηστο και δυνατό πριν πας σε επαγγελματικές λύσεις που θέλουν μεγάλο χρόνο εκμάθησης και πολλά χρήματα για να τις αποκτήσεις. Υπάρχει και trial νομίζω, δοκίμασέ το. Ευχαριστώ πολύ ^linuxovios^. Θα το δοκιμάσω.
LiNa P Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αν θες δοκιμασε και καποιο απο τα premier της adobe
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αν θες δοκιμασε και καποιο απο τα premier της adobe Ευχαριστώ.
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Η και το δωρεαν Avidemux. Σ'ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.