kapamarous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σας.Ειναι το πρώτο thread απο εμένα εδω στο insomnia.Πρόκειται για κάποιο λάθος που μου βγάζει ο glassfish server όταν προσπαθώ να γεμίσω ένα select tag με δεδομένα κάποιου πίνακα απο την mysql.Χρησιμοποιώ jstl libraries γι'αυτό που θέλω να κάνω. Στο head δηλώνω το dataSource ><sql:setDataSource var="dataSource" driver="com.mysql.jdbc.Driver" url="jdbc:mysql://localhost:3306/myshop" user="root" password="mypass" scope="session"/> Στο body κάνω το query ><sql:query var="sex" dataSource="${dataSource}"> select * from sex; </sql:query> Μέτα υποθετικά γεμίζω το select tag και ο κώδικας είναι ο παρακάτω ><c:forEach var="row" items="sex.rows"> <option><c:out value="${row.Description}" /></option> </c:forEach> Όταν το τρέχω μου βγάζει runtime exception που είναι η παρακάτω org.apache.jasper.JasperException: javax.el.PropertyNotFoundException: The class 'java.lang.String' does not have the property 'Description' Μήπως ξέρει κανένας περι τίνος πρόκειται ή θα κοιμηθώ πάνω στο keyboard και σήμερα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kapamarous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 items="${sex.rows}" Με έσωσες απο την ολονυχτία φίλε .Ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.