Προς το περιεχόμενο

Αστυνομία -κίνηση περιπολικών και έλεγχοι

metrao_provata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και όταν του ζήτησα ονοματεπώνυμο είπε πως αυτός κάνει ερωτήσεις και όχι εγώ.

Πολύ Hollywood έβλέπε

Ντεντέκτιβ Α’ στην C.I.A και στο F.B.I

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο σπίτι, ναι. Μπαίνουν με παρουσία εισαγγελέα. Απλά, αν έχει γίνει κάποια "τρομοκρατική ενέργεια" και θεωρείσαι ύποπτος, παίζει να μη σου ζητήσουν την άδεια. Δλδ μέχρι κάποιος να φέρει το δικηγόρο του κλπ..., αυτοί έχουν μπει και επειδή βιάζονται, ψάχνουν όλο το σπίτι, χωρίς εσύ να είσαι πανταχού παρών, σε όλα τα δωμάτια

Αυτά που γράφεις φαίνεται ότι τα γνωρίζεις από τις ταινίες κι όχι από την πραγματικότητα.

Μάθε λοιπόν ότι στο σπίτι σου μπαίνουν με παρουσία Εισαγγελέα ή Ειρηνοδίκη ή άλλου δικαστή. Δεν σου ζητάνε την άδεια. Σιγά μην φέρεις τον δικηγόρο σου επειδή ήρθε στο σπίτι σου η αστυνομία.

Δημοσ.

Τώρα για ποιό λόγο να μπεί στο σπίτι κάποιου αθώου η αστυνομία δε βρίσκω το λόγο.Εδώ σε επιβεβαιωμένους κακοποιούς τους στέλνεις κ κάνουν κάτι μήνες να πάνε.

Δημοσ.
Τώρα για ποιό λόγο να μπεί στο σπίτι κάποιου αθώου η αστυνομία δε βρίσκω το λόγο.Εδώ σε επιβεβαιωμένους κακοποιούς τους στέλνεις κ κάνουν κάτι μήνες να πάνε.

Όπως τους έρθει ανάλογα με τα κέφια τους, και εγώ προ ημερών τηλεφώνησα στην τροχαία να έρθει να καταγράψει κάποιο τρακάρισμα ερχόμαστε αμέσως είπαν τελικά δέν ήρθαν ποτέ.

Δημοσ.

DeathLord, δε νομιζω να ασχολουνται εισαγγελεις να μπαινουν με την αστυνομια σε σπιτια "αθωων". επειδη δεν εχουν ωραιο κουρεμα ας πουμε.εχεις ακουσει να γινεται ποτε αυτο;

Οσον αφορα την ταυτοτητα του ασφαλιτη, ειναι υποχρεωμενος να σου δειξει οτι εχει ταυτοτητα αστυνομικου. Την πλευρα της ταυτοτητας που δειχνει το σημα της αστυνομιας και την φωτογραφια του.

Δημοσ.

@paredwse

παίζει να μη σου ζητήσουν την άδεια. Δλδ μέχρι κάποιος να φέρει το δικηγόρο του κλπ..., αυτοί έχουν μπει και επειδή βιάζονται, ψάχνουν όλο το σπίτι,

το αφεντικό είπε ακριβώς αυτό που είπες και εσύ στη συνέχεια, ότι δηλαδή δεν περιμένουν δικηγόρο και τέτοια αφού μπαίνουν με τη μία μέσα.

@hamurabi

τις περισσότερες φορές είναι ψυχολογικό παιχνίδι ότι ο αστυνομικός θέλει να δείξει ότι είναι εξουσία - προκλητικός και να ψαρώσει. Αν απαντάς κανονικά και δεν τον προκαλείς δε θα σου κάνει και κάτι (ως πρώην ΔΕΑ έκανα περίπολο με στρατονόμους οπότε έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση :P ). Βασικά δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Να σημειώσω ότι οι μικροί σε ηλικία αστυνομικοί μου φαίνονται πολύ πιο τυπικοί και οκ. Το προκλητικό στυλ το έχουν οι παλιοί (αλλά αυτό ισχύει και στους δημοσίους υπαλλήλους) αλλά οκ δε νιώθω και πολύ όταν μου μιλάνε έτσι :)

Δημοσ.
Αυτά που γράφεις φαίνεται ότι τα γνωρίζεις από τις ταινίες κι όχι από την πραγματικότητα.

Αμάν! Εννοείς δηλαδή οτι οι ταινίες δεν προσφέρονται ως πηγές γνώσεων και ενημέρωσης ??? (το οτι δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα δεν θέλω πραγματικά να το σκέφτομαι!!!)

Κατάρα... τόσα χρόνια "σπουδών" στα σκουπίδια...

:-)

Δημοσ.
Το προκλητικό στυλ το έχουν οι παλιοί (αλλά αυτό ισχύει και στους δημοσίους υπαλλήλους) αλλά οκ δε νιώθω και πολύ όταν μου μιλάνε έτσι :)

E λογικο ειναι αυτο. Εχει διαφορετικη σκεψη και ψυχοσυνθεση αυτος που μεγαλωσε τωρα με τον "παλιο" που μεγαλωσε επι εποχης χουντας, χωροφυλακης και τρεχα γυρευε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...