Προς το περιεχόμενο

Αγορά macbook pro απο εξωτερικό

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μήπως μπορείς να μας πεις από ποιό κατάστημα, με ποιό τρόπο πληρωμής κτλ;

Αγορασμένο απο notebook.de(π.χ.

http://www.notebook.de/apple-macbook-pro-154-zoll-mit-253ghz-g-918/) με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό(προκαταβολή δλδ).Αλλά πολύ επαγγελματίες και εξυπηρετικοί...Έκανε συνολικά ένα μήνα να έρθει γτ ήταν custom order με αγγλικό πληκτρολόγιο...

Μπορεί όμως να σε συμφέρει να το πάρεις καλύτερα(κ φθηνότερα) από αγγλικό κατάστημα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προς το παρόν δεν έχω βρει το 2.8GHz στο ebay, αλλά φαντάζομαι ότι μάλλον είναι νωρίς ακόμα αφού μόλις βγήκανε..

Δημοσ.

Έτσι περίμενα το Unibody μου όταν βγήκαν, και βγήκε στα listings σε 15 μέρες από το keynote. Άρα αρκετή υπομονή, το αξίζει [κατά 200€]

Δημοσ.

Δυο τελευταίες (προς το παρόν :P) ερωτήσεις :

1)τί παίζει με το θέμα του πλειστηριασμού; Θα πρέπει να περιμένω επιπλέον μέρες και μπορεί να ανεβεί η τιμή;

2) Ο χρόνος παράδοσης πόσος περίπου είναι;

Δημοσ.

Ο χρονος παραδοσης(για αγορα απο αγγλια παντα) ειναι το maximum 10 μερες αλλα αυτο ειναι κατι που μπορεις να ρωτησεις και τον πωλητη.Tωρα σε οτι αφορα τους πλειστηριασμους πρεπει να εισαι αρκετα τυχερος για να πετυχεις μια πραγματικα καλη ευκαιρια.Συνηθως καταληγουν να φτανουν τις τιμες buy it now οποτε και δεν πολυαξιζει την αναμονη.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Μπορεις να βρεις παντως πολυ καλες ευκαιριες και σε buy it now.Ψαξτο λιγακι

Δημοσ.

Λοιπόν, τελικά το mbp μπορεί να μου το πάρει ένας δεύτερος ξάδερφός μου που σπουδάζει Αγγλία. Το πρόβλημα (μιας και θα έρθει μετά τον Αύγουστο είναι το πώς να μου το στείλει. Επειδή με acs θα ναι κανα 300άρι λογικά, μήπως υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος;

Δημοσ.

Εμενα με parcelforce που μου ηρθε ηταν γυρω στα 60Ε. Η acs το εφερε σπιτι μετα απο 4 μερες. Το ποσο που λες ειναι υπερβολικο.

Δημοσ.
Εμενα με parcelforce που μου ηρθε ηταν γυρω στα 60Ε. Η acs το εφερε σπιτι. Το ποσο που λες ειναι υπερβολικο.

Σε πόσες μέρες; Είναι εντελώς ασφαλές; Ασφαλισμένο; Το υπερβολικό της τιμής οφείλεται σε γνωστό μου ο οποίος επιμένει ότι τόσα έδωσε για να στείλει laptop στην Γερμανία από εδώ..

Δημοσ.

το cyberport.de (πολύ αξιόπιστο) έχει το νέο macbook pro 13" με 1099Ε + 50-55 ευρώ ταχυδρομικά.

Επίσης macbook φέρνει πια και το pixmania με 1019 παίρνεις το 2.0 aluminum 1497 το macbook pro 15.4" 2.4Ghz.Το καινούργιο δεν το έχουν ακόμη.

Τα ταχυδρομικά είναι 19 ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...