turist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θέλω να κάνω Login π.χ. σαν user1 ενώ παράλληλα να είναι στον ήδη υπάρχον λογαριασμό. Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα αυτό? Όπως π.χ. με το remote desktop.
100 010 00 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Περιεγραψε καλυτερα το προβλημα σου. Αν εννοεις με RDP σε server....... πρεπει να αγοραστουν αδειες χρησης
turist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 sorry, αλλα ξέχασα να γράψω ότι θέλω να το κάνω αυτό στα ΧP. Να είμαι δηλαδή παράλληλα σε δύο λογαριασμούς χρηστών.
wizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θέλω να κάνω Login π.χ. σαν user1 ενώ παράλληλα να είναι στον ήδη υπάρχον λογαριασμό. Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα αυτό? Όπως π.χ. με το remote desktop. Το remote desktop? Εννοείς να μην κλείνει και η οθόνη του άλλου και να δουλεύετε ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό; Αν είναι μόνο θέμα να μην κλείνει η οθόνη μπορείς με ένα πρόγραμμα σαν το tight-vnc. Αλλά εκεί είτε έχεις τον πλήρη έλεγχο, είτε είσαι απλά θεατής. Το να μπορείτε να δουλεύετε 2 άτομα ταυτόχρονα μου φαίνεται και παράλογο να συμβαίνει
turist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Στο ίδιο PC, να δουλεύω με δύο λογαριασμούς χρηστών, παράλληλα.
wizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Στο ίδιο PC, να δουλεύω με δύο λογαριασμούς χρηστών, παράλληλα. http://www.lmgtfy.com/?q=windows+xp+multiple+remote+desktop
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Απ' ότι ξέρω όχι. Δεν γίνεται. Αν θέλεις να μπεις με άλλο λογαριασμό πρέπει να κάνεις αποσύνδεση στον ένα και σύνδεση στο άλλο. Αν απλά θέλεις να έχεις διαφορετικά εικονίδια και προγράμματα στην επιφάνεια εργασίας, μπορείς να το κάνεις με κάποιο desktop manager. Και η nvidia και η ati παρέχουν τέτοια δυνατότητα, που πρωτοεμφανίστηκε στo linux αν δεν κάνω λάθος.
wizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Γίνεται. Ο τρόπος βρίσκεται σε ένα από τα πολλά sites που βρίσκεις με απλή αναζήτηση στο google. Όταν συνδέεται έτσι ο ένας λογαριασμός ΔΕΝ πετάς τον άλλον έξω.
100 010 00 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πρεπει να αγορασεις αδειες για RDP. Τα υπολοιπα σοφτσ που λενε τα παιδια παιρνεις και ποντικι ταυτοχρονα..... συνεπως, παλι ενας θα δουλευει μονο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ---------- ...... Το να μπορείτε να δουλεύετε 2 άτομα ταυτόχρονα μου φαίνεται και παράλογο να συμβαίνει Ολες οι χωρες της Ε.Ε., ετσι δουλευουν φιλε μου...... και 20 ατομα ταυτοχρονα, καθως και ολες οι ελληνικες τραπεζες
turist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το ξανατονίζω ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Η/Υ. Όχι για remote desktop. Σε ένα PC 2 user accounts ταυτόχρονα. (πχ. του Administator και του Guest). Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας, αυτά είναι τα forum...
wizard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 100 010 00: Εννοείς ότι δουλεύουν ταυτόχρονα από διαφορετικά τερματικά συνδεδεμένοι με τον ίδιο λογαριασμό σε έναν υπολογιστή; Π.χ. 20 remote desktops σε ένα μηχάνημα και όλοι είναι συνδεδεμένοι με το λογαριασμό "username"? Όχι ότι το κάθε μηχάνημα έχει το λειτουργικό του και όλα συνδέονται σε κάποιο κεντρικό; Το ξανατονίζω ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Η/Υ. Όχι για remote desktop. Σε ένα PC 2 user accounts ταυτόχρονα. (πχ. του Administator και του Guest). Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας, αυτά είναι τα forum... Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι θέλεις? Γιατί δε μπορώ να καταλάβω. Πως να δουλεύουν ταυτόχρονα στο ίδιο pc χωρίς remote σύνδεση? 2 οθόνες, 2 πληκτρολόγια κλπ? Και ο καθένας να βλέπει το δικό του? Εξήγησε καλύτερα.
Bspus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δηλαδη να χωριστει η οθονη στα 2 και να φαινονται 2 start menu και 2 desktop environments? Μονο στα ονειρα! Το μονο που γινεται ειναι το fast user switching. Δηλαδη ειναι ο ενας χρηστης μεσα και εχει ανοιξει τα προγραμματα του και δουλευει. Θελει ξαφνικα να μπει ο δευτερος χρηστης με το δικο του λογαριασμο. Αντι ομως να κανει log off ο πρωτος και να κλεισουν ολα τα προγραμματα του, κανει switch user. Αλλαζει το desktop στο δευτερο χρηστη. Τα προγραμματα του πρωτου συνεχιζουν να τρεχουν κανονικα ασχετα αν δεν φαινονται. Οταν τελειωσει τη δυλεια του ο δευτερος χρηστης κανει log off και επιστρεφουμε στο desktop του πρωτου. Αυτο υπαρχει ηδη στα XP. Πρεπει να ενεργοποιηθει απλως το αντιστοιχο service.
million_voices Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 μαλλον το fast user switching θα εννοει γιατι παραλληλα απο οσο ξερω δεν γινεται εκτος και αν παιζει τπτ τετοιο με Vm's
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 «Αυτά είναι κόλπα ζόρικα, που κάνουν στην Ινδία...» έλεγαν παλιά οι Κατσιμιχαίοι. Για XP που ζητάς υπάρχει αυτό, δεν ξέρω αν βοηθάει: Concurrent Remote Desktop Sessions in Windows XP SP2. Πάντως φαίνεται να είναι πολύ ugly hack και συν τοις άλλοις, παραβιάζεις κατάφωρα την άδεια χρήσης (EULA) αν το εφαρμόσεις. Back to Katsimiha Brothers: Οι Ινδοί gurus τέτοια κόλπα τα κάνανε παλιά με Unix servers, τώρα πλέον ακόμη και με κάποιο ταπεινό μηχανάκι που τρέχει ένα Unix-like Λ/Σ, καθαρή και efficient λύση αφού αυτά από τη μάνα τους είναι συστήματα multi-user. Ίσως να σε βόλευε καλύτερα μία τέτοια λύση, ανάλογα βέβαια και με τις ανάγκες σου σε λογισμικό εφαρμογών, τη διαθεσιμότητά του ή μη σε εναλλακτικές πλατφόρμες Λ/Σ πλην Windows κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.