CooLBoyV3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια.Μηπως ξερει κανεις ποιο λεωφορειο πρεπει να παρουμε για να παμε στο κοπα κοπανα απο πειραια?Συμφωνα με την ιστοσελιδα το μερος βρισκεται λιγο μετα το δαφνι..12ο χιλ. λεωφ. Αθηνών Αφαία Χαϊδάρι Γέφυρα Σχιστού.Οποιος μπορει ας βοηθησει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θα πρότεινα να συμβουλευτείς τις πληροφορίες που δίνονται στο site του ΟΑΣΑ.
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ίσως Πειραιάς-Δαφνί ... 803 ή 804 (νομίζω 803) Πειραιάς-Ελευσίνα 845
FallenAngelGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Επειδη εγω δεν εβγαλα ακρη μπορεις να βοηθησεις? Απο Μαρουσι για το κοπα κοπανα που θελω? Μενω πολυδροσο αλλα δεν υπαρχει προβλημα...
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τι είναι ρε παιδιά το Κόπα Κοπάνα ? Αν είναι προς Ελευσίνα/Σκαραμαγκά μεριά "λογικά" θα πηγαίνει το 845 από πειραιά και το Ε16/Β16/Α16 από Αθήνα (πριν κάποια χρόνια τουλάχιστον ξέρω ότι έκανε τέρμα κουμουνδούρου) edit googlαρα λίγο και είδα ότι κάτι σαν waterland πρέπει να είναι (λείπω καιρό από Ελλάδα). Χμ, και μου φαινόταν παράξενο πριν μια εβδομάδα που είχα έρθει Ελλάδα γιατί το 845 ήταν γεμάτο πιτσιρίκια με μαγιό, μπάνιο στην Ελευσίνα δε μου έκανε ! http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/index_Lines.asp&order=3&munic=%u0395ΛΕΥΣ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πάρκο με νεροτσουλήθρες κτλ.
eu@ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 λοιπον εγω μενω σχεδον διπλα!!ακου,απο μαρουσι παιρνεις μετρο,κατεβαινεις αιγαλεω κ απο κει πρεπει να κατεβεις στη καβαλας..δηλαδη απο αιγαλεω παιρνεις το 802,803 κ 845...καλυτερα βολευει το 845 που παει ελευσινα..βεβαια κλεινει σε λιγες μερες το κοπα...οσο προλαβαινεις!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:12 ---------- Τι είναι ρε παιδιά το Κόπα Κοπάνα ? Αν είναι προς Ελευσίνα/Σκαραμαγκά μεριά "λογικά" θα πηγαίνει το 845 από πειραιά και το Ε16/Β16/Α16 από Αθήνα (πριν κάποια χρόνια τουλάχιστον ξέρω ότι έκανε τέρμα κουμουνδούρου) edit googlαρα λίγο και είδα ότι κάτι σαν waterland πρέπει να είναι (λείπω καιρό από Ελλάδα). Χμ, και μου φαινόταν παράξενο πριν μια εβδομάδα που είχα έρθει Ελλάδα γιατί το 845 ήταν γεμάτο πιτσιρίκια με μαγιό, μπάνιο στην Ελευσίνα δε μου έκανε ! http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/index_Lines.asp&order=3&munic=%u0395ΛΕΥΣ ε ναι οντως...αμα κανεις μπανιο στην ελευσινα 8α βγεις σε αλλο χρωμα...8α γινεις,το λιγοτερο,πρασινομαυρος!
eu@ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 κλεινει γιατι ειπαν δεν τηρει τις προυποθεσεις....μεταξυ μας ειναι μες τη βρωμα για να το πω επιεικως!!μεχρι 15/6 8α λειτουργησει αποτι ακουσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.