konstadis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εχω το laptop με επεξεργαστη Intel Pentium M 740 , 1.73 μοντελο HP compaq nc6120. Φοραει πανω μια 512 MB μνημη στα 333 κ θελω να την μεγαλώσω. Ενταξει η προφανης λυση ειναι μια 1GB στα 333 με 43€ απο e-shop. Προβληματιζομαι ομως στο εξης? Γιατι να μην βαλω 1GB στα 400 με 50€?? Κ ακομη μια ερωτηση. Παρατηρω οτι SO-DIMM DDR και SO-DIMM DDR2 ειναι ακριβως οι ιδιες εμφανισιακα... Γιατι να μην βαλω τετοιες που ειναι κ πιο φτηνες? (Ενταξει αμα δεν κουμπωνουν οκ... αλλα τουλαχιστον σε εικονες ειναι οι ιδιες!) Κ κατι τελευταιο. Ο επεξεργαστης ειναι socket 479. Υπαρχει στο e-shop επεξεργαστης για laptop στα 89€ που πιστευω οτι ειναι αρκετα καλυτερος απο τον ηδη υπαρχων που φοραει, κ λεει Επικοινωνία με τη Μνήμη: 533 MHz ετσι δλδ θα μπορεσω να βαλω πιο γρηγορες μνημες κ DDR2?? η DDR που στα 533 δεν υπαρχει??
africa_twin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν το laptop φοράει SO-DIMM DDR δεν κάνουν οι SO-DIMM DDR2 και μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν αλλά έχουν διαφορά και δεν κουμπώνουν σίγουρα Για τον επεξεργαστή δεν ξέρω ας σου απαντήσει κάποιος πιο σχετικός.
P270 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 κοιτα για την cpu υπαρχει το προβλημα να ζεστενεται περισσοτερο και να αρχισουν τα προβληματα αν παιξει βεβαια εμεις παντως δεν το προτεινουμε σε κανενα πελατη μας οσο για τις μνημες οτι ειπε ο φιλος africa-twin ειναι απολυτως σωστο o ποιο μεγαλος επεξεργαστης που μπορει να παρει ειναι αυτος 378224-001 Intel Pentium M processor 770 - 2.13GHz (Dothan, 533MHz front side bus, 2MB Level-2 cache) και μνημη αυτην 416955-001 1.0GB, 333MHz, 200-pin, PC2700, DDR SDRAM SO-DIMM memory module δεν ξερω αν υπαρχει στο εμποριο και αν αξιζει το κοστος τις αγορας καλυτερα στον επεξεργαστη μην το πειραζεις οτι και να κανεις παντως πρωτα κανε αναβαθμισει bios
konstadis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ξερετε γιατι τα σκεφτομαι ολα αυτα? Εδω κ περιπου 3 μηνες εχω προβλημα με αυτο το λαπτοπ κ εχω ξενερωσει τρελα. Στα καλα καθουμενα οπως καθομουνα η οθονη εσβησε.(για την ακριβεια δεν σβηνει αλλα χαμηλώνει υπερβολικα η φωτεινοτητα της σε σημειο που δεν μπορεις να δεις ουτε το ποντικι) Το πηγα απο το μαγαζι που το πηρα πριν κατι χρονια κ αυτοι μου ειπανε οτι θα το στειλουνε στη αθηνα στη εταιρια. Περιμενα περιπου 2 μηνες κ η απαντηση ηταν οτι απλα δεν φτιαχνετε!!! ΑΑΑ πληρωσα κ 70€ για ολο αυτο!!! Οποτε τωρα που το πηρα πισω αποφασισα να το παρω στα χερια μου. Εχουμε κ λεμε. Format εκανα!!! το ανεμιστηρακι το καθαρισα, κ προσπαθω να βρω τι φταει ωστε να το αλλαξω. Γιαυτο ψαχνω μνημεσ κ επεξεργαστη μπας κ εχουν αυτα προβλημα... Απο θερμοκρασιες δεν εχει προβλημα γιατι την παρατηρω συνεχεια κ οταν σβηνει δεν εχει ανεβασει θερμοκρασιες. Να σας πω τωρα τι επαθε. Τωρα τωρα που εγραφα το ποστ, τον ειχα κανονικα για περιπου 6 ωρες ανοιχτο κ δουλευε κανονικα.Αποφασισα να του κανω ενα restart.E στο restart με το που ξεκινουσε εσβηνε η οθονη κ παλι απο την αρχη. Τον εκλεισα τον ξανα ανοιξα κ παλι μαυρη οθονη. Οποτε πηρα πιστολακι εριξα μπολικο κρυο αερα κατω απο το πληκτρολογιο κ τσουπ ανοιξε κ γραφω το post. Τι λετε να φταιει? Με την θρμοκρασια μαλλον αλλα οχι του επεξεργαστη. Αλλα που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.