marios23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μαλλον θα καταληξουμε στο mazda 2 touring 13500+ 86PS λογω οτι αρεσει πιο πολυ στην αδερφη μου.Τι εχετε να πειτε για αυτο το αμαξι,αξιζει τα λεφτα του,ειναι αξιοπιστο οσο λενε?Ειδα και το kia ceed πολυ ομορφο αμαξι για μενα αλλα βλεπω να περνουμε το mazdaki πιστευω να μας βγει καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ναι μακριες σχεσεις στο κιβωτιο ταχυτητων ναι υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα λ7 του Αυτός, που θα πάρει ένα τέτοιο αμάξι, το θέλει για την πόλη και για κανά ξένοιαστο weekend, ώστε να μην μένει πίσω από τους οδηγούς του σ/κ και τις νταλίκες. Σε αυτά τα λεφτά, 11.800, τι άλλο μπορείς να βρεις? Που να τα κάνει, αυτά που είπα, όχι να χει μπιχλιμπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μαλλον θα καταληξουμε στο mazda 2 touring 13500+ 86PS λογω οτι αρεσει πιο πολυ στην αδερφη μου.Τι εχετε να πειτε για αυτο το αμαξι,αξιζει τα λεφτα του,ειναι αξιοπιστο οσο λενε?Ειδα και το kia ceed πολυ ομορφο αμαξι για μενα αλλα βλεπω να περνουμε το mazdaki πιστευω να μας βγει καλο. Πολλά λεφτά για μικρό αμάξι και μόνο με 86 άλογα αλλά αφού σου αρέσει εσένα πάω πάσο.Καλοτάξιδο φίλε μου και με προσοχή στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 καλοτάξιδο και απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μαλλον θα καταληξουμε στο mazda 2 touring 13500+ 86PS λογω οτι αρεσει πιο πολυ στην αδερφη μου.Τι εχετε να πειτε για αυτο το αμαξι,αξιζει τα λεφτα του,ειναι αξιοπιστο οσο λενε?Ειδα και το kia ceed πολυ ομορφο αμαξι για μενα αλλα βλεπω να περνουμε το mazdaki πιστευω να μας βγει καλο. επειδη οπως σου ειπα το εχω ειναι πολυ καλο αυτοκινητακι αλλα σκληρο σχετικα (ανεση),επισης απο οτι ξερω δεν υπαρχουν (αν υπαρχουν καθολου) επιλογες σε χρωματα,νομιζω πως υπαρχει το σκουρο μπλε,μαυρο αν τελικα το επιλεξεις μην το παρεις σε σκουρο χρωμα γιατι εκτος απο το προβλημα με την ζεστη το καλοκαιρι και το χρωμα που θα χαλασει γρηγοροτερα θα φαινεται και ακομα ποιο μικρο απο οτι ηδη φαινεται λογω σχεδιασης το Ford Fiesta ισως ειναι καλυτερη επιλογη αν δεν σε χαλαει η ευρωπαικη του καταγωγη σε καθε περιπτωση καλοριζικο,καλοταξιδο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:56 ---------- Πολλά λεφτά για μικρό αμάξι και μόνο με 86 άλογα αλλά αφού σου αρέσει εσένα πάω πάσο.Καλοτάξιδο φίλε μου και με προσοχή στο δρόμο. δυναμομετρημενο ειναι στα 90+ (λενε καποια περιοδικα) δεν ξερω γιατι η Mazda ανακοινωνει λιγοτερα παντως τον κινητηρα τον νοιωθεις πολυ ζωντανο και προθυμο, σε θεωρητικη τελικη ειναι στα επιπεδα των δυνατων μικρων 170+ χλμ/ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 marios23 καλύτερα πήγαινε να το δεις σε καμια αντιπροσωπία.Άκου αυτά που θα σου πούνε[δηλ. να το πάρεις] και στο τέλος άμα σου αρέσει και δεις οτι είναι οτι πρέπει για τα γούστα σου τότε πάρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αν παρεις τελικα το Mazda 2 touring θα ηθελα να μου πεις ποσο σου βγηκε τελικη τιμη με πινακιδες και μεταλλικο χρωμα (αν το παρεις με μεταλλικο και μετρητοις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αγορα mazda 2 touring alloy 1,3 86PS με 14300e με ολα (πινακιδες,τελη,μεταφορα κτλ).Συμφερει βρε παιδια,γιατι μου φαινοντε πολλα γιαυτο το αμαξι? Εσεις τι πιστευετε? Η αδεφη μου το εχει ερωτευτει και μαλλον δν θα της χαλασουμε χατηρι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αγορα mazda 2 touring alloy 1,3 86PS με 14300e με ολα (πινακιδες,τελη,μεταφορα κτλ).Συμφερει βρε παιδια,γιατι μου φαινοντε πολλα γιαυτο το αμαξι?Εσεις τι πιστευετε? Η αδεφη μου το εχει ερωτευτει και μαλλον δν θα της χαλασουμε χατηρι!!! πολλά μου φαίνονται για αυτό το αμαξι[86ps???].πιο πάνω αμα δεις σου έχουμε αναφέρει αμάξια που αξίζουν για τα καλά πιο πολύ τα λεφτά τους.κατα την γνωμη μου πάρε οποιο σου αρέσει και ασε την αδερφή σου να τραγουδάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δες και το καινουριο(του κουτιου ομως) Renault Clio 1.2TCE.100 αλογακια,πολυ καλη ροπη και χαμηλα τελη κυκλοφοριας αφου ειναι μονο 1200 κυβικα,απο 13.300 τιμη καταλογου.Δεν ξερω αν παιζουν τιποτα εκπτωσεις,μονο η αντιπροσωπεια θα το απαντησει αυτο.Παντως ειναι σαφως απο τα πιο γρηγορα στην κατηγορια του... Απο εδω http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=2&art_id=10306 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το touring alloy εχει επιπλεον του απλου touring 16" ζαντες αλουμινιου (που κοπανανε ασχημα στους γαματους Ελληνικους δρομους),προβολεις ομιχλης και δερματινο τιμονι,λεβιε με τπτ δεν συμφερει για μικρο αυτοκινητο αν θελει οπωσδηποτε μικρο δες το Mitsubishi Colt,αλλιως Kia Ceed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις προτασεις το ξερω οτι δν εχει το καλυτερο value for money και οτι αναβενει αρκετα για μικρο.Το καλο με το mazdaki ειναι τοι εχει χαμηλη καταναλωση και επισης απο την ξερω η εταιρεια ειναι αρκετα αξιοπιστη.Αν το επερνα για μενα θα επερνα το ceedaki h i20.Επισης δν θελω ευρωπαικο αμαξι,κολλημα πεστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ΚΙΑ ceed δίπορτο λευκό. Υπάρχει ομορφότερο στα λεφτά του και δεν το ξέρω? Και 7 χρόνια εγγύηση. Ελληνικό αυτοκίνητο της χρόνιάς 2007 αν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για μενα σ αυτα τα λεφτα, το φιεστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για μενα σ αυτα τα λεφτα, το φιεστα.. τεσπα πολλα εχουν ειπωθει,καλο αυτοκινητακι θεωρειται αλλα οι αυξημενες εξωτερικες διαστασεις του δεν συμβαδιζουν καθολου με ευρυχωρια στο εσωτερικο,ειδικα στα πισω καθισματα που παιζει να ειναι τα ποιο στριμωκολα της κατηγοριας καλη επιλογη παντως + και απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.