Erazer_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 μολις εγκατεστησα το fedora 11 το συστημα ειναι γρηγορο και σταθερο,εχω τα εξης προβληματα,στο display settings η δευτερη οθονη μου(benq 24) εμφανιζεται σαν unknown device οταν κανω maximaze video flash εμφανιζονται full screen στην οθονη του λαπτοπ και οχι στην μεγαλυτερη οπως θελω,απο το xrandr η benq oθονη ειναι setted σαν allign right oταν την κανω set σαν left αναλυση δεν γεμιζει σωστα την οθονη any suggestions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Upgrade με preupgrade εδώ και όλα άψογα! Μόνο ο firefox τραβάει κάτι ψιλοκολληματάκια αραιά και που. Φτού μην την ματιάσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmsok Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 "Έστησα" και εγώ την F11 άλλα έχω ένα χαζό προβληματάκι δεν μπορώ να γυρίσω στα αγγλικά όποτε δεν μπορώ να βάλω το password :fear: δοκίμασα (νομίζω ) όλους τους συνδυασμούς , σε παλιότερες δόκιμες της fedora θυμάμαι οτι ήταν shift + shift αλλα τπτ καμία ιδέα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Παρατήρησα οτι η ένταση του ήχου δεν είναι τόσο δυνατή οσο στη 10.. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ή απλά συμβιβάζομαι? Επίσης,στο kde πως αλλάζω γλώσσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Για την ενταση, βγαζεις το pulseaudio, γυρνας τα παντα σε alsa και ανεβαζεις τα επιπεδα του main και του pcm καναλιου απο το μεικτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Για την ενταση, βγαζεις το pulseaudio, γυρνας τα παντα σε alsa και ανεβαζεις τα επιπεδα του main και του pcm καναλιου απο το μεικτη. Και πως τα κάνω αυτά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δεν εχω ιδεα σχετικα με - την αφαιρεση ενος πακετου μεσω του package manager της διανομης σου - το πως οριζεις την διαχειρηση ηχου στο kde γενικα αλλα για την ενταση θα πας ειτε στο alsamixer (εκτελεση απο το τερματικο) ειτε με διπλο κλικ στο εικονιδιο της εντασης στο panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 "Έστησα" και εγώ την F11 άλλα έχω ένα χαζό προβληματάκι δεν μπορώ να γυρίσω στα αγγλικά όποτε δεν μπορώ να βάλω το password :fear: δοκίμασα (νομίζω ) όλους τους συνδυασμούς , σε παλιότερες δόκιμες της fedora θυμάμαι οτι ήταν shift + shift αλλα τπτ καμία ιδέα ευχαριστώ Κατω απο το login δεν σου εχει επιλογη για αλλαγη γλωσσας και διαταξης πληκτρολογιου; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:07 ---------- - την αφαιρεση ενος πακετου μεσω του package manager της διανομης σου yum erase pulseaudio (btw, μετα την τελευταια αναβαθμιση εβαλα ξανα pulse και γυρισα ολα τα προγραμματα σε αυτον, και δεν αντιμετωπισα αλλα προβληματα. τυχαιο, το εφτιαξαν... δεν ξερω) - το πως οριζεις την διαχειρηση ηχου στο kde γενικα Ουτε εγω. Προτεινω την εγκατασταση του GNOME ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:10 ---------- μολις εγκατεστησα το fedora 11 το συστημα ειναι γρηγορο και σταθερο,εχω τα εξης προβληματα,στο display settings η δευτερη οθονη μου(benq 24) εμφανιζεται σαν unknown deviceοταν κανω maximaze video flash εμφανιζονται full screen στην οθονη του λαπτοπ και οχι στην μεγαλυτερη οπως θελω,απο το xrandr η benq oθονη ειναι setted σαν allign right oταν την κανω set σαν left αναλυση δεν γεμιζει σωστα την οθονη any suggestions? Δοκιμασε να ρωτησεις στο fedora forums. Μαλλον κανενας στο νημα δεν ασχοληθηκε με dual head. Εγω θα προσπαθουσα να το ρυθμισω με το nvidia-config παντως (nvidia εχεις, σωστα; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 - το πως οριζεις την διαχειρηση ηχου στο kde γενικα ψαξε για systemsettings και καρτελα ηχου η- system notifications -τρεξε το kmix *βοηθητικα τα alsa-tools θα σε διευκολυνουν για τα επιπροσθετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmsok Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Κατω απο το login δεν σου εχει επιλογη για αλλαγη γλωσσας και διαταξης πληκτρολογιου; βεβαίως εχει και το πρόσεξα αλλά οτι κι αν επιλέξω γράφει ελληνικά τι λάθος κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δηλαδη, ακομη και αν κανεις εγκατασταση του USA, δεν μπορεις να γραψεις λατινικους χαρακτηρες; Εγω πως μπηκα μεσα στο πρωτο boot? Ελληνικα βαζω παντα. Δεν εχω και το iso για να δοκιμασω στο virtual box.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 - Στην login screen δεν δουλεύει το κλικ πάνω στο touchpad (να χτυπάς πάνω στο touchpad με το δάχτυλο δηλαδή), και αφού το κουμπάκι για αριστερό κλικ που έχει το netbook μου έχει χαλασει, έβαλα αναγκαστικά auto login. Ούτε μέσα στο λειτουργικό δούλευε εξ'αρχής το κλικ στο touchpad. Ποιος ο λόγος να το έχουν απενεργοποιημένο;;;; Πώς το έφτιαξες το θέμα με το touchpad; eee 1000 he εδώ, kde http://ifile.it/6uepvxa F11 installation guide GR - Part 1soturin, κανε peer review για κάποιο λόγο το είδα τώρα (δεν ξέρω πώς το προσπέρασα την άλλη φορά), πάμε άλλη μία πιο σαφώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πώς το έφτιαξες το θέμα με το touchpad; eee 1000 he εδώ, kde Δεν το έφτιαξα, απλά έβαλα autologin Για μέσα στο λειτουργικό έχει επιλογή στο system-> preferences -> mouse, αλλά αυτό σε gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 βεβαίως εχει και το πρόσεξα αλλά οτι κι αν επιλέξω γράφει ελληνικά τι λάθος κάνω ? το είχα πάθει κι εγώ μια φορά που δοκίμασα fedora. τραγικό! [εδιτ] βρήκα ένα bug report της προηγούμενης έκδοσης. Σύμφωνα με το Δημήτρη Γλέζο (τελευταία απάντηση στο bug report) υπάρχει λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια, εγω πως μπηκα μεσα; Ελληνικα εβαλα. Στη F10, οντως δεν εμπαινες με ελληνικα ως default. Στη F11 Beta ομως που εβαλα, δεν υπηρχε προβλημα. Επεστρεψε το bug στην final? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.