jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Awesome bar ειναι το feature εκεινο που οταν πληκτρολογεις στην μπαρα διευθυνσεων πχ ins (με σκοπο να πας στο insomnia.gr) σου προτεινει χιλιες δυο αχρηστες διευθυνσεις, που μπορει να τις επισκεφτηκες πριν απο μηνες τυχαια, και ψαχνει ακομα να βρει το "pattern" στην title bar της εκαστοτε σελιδας στο ιστορικο, ακομα και μεσα στο ιδιο το url, κι ας ειναι και στο τελος. Επισης ειναι και ο λογος που η μπαρα διευθυνσεων εχει τριπλασιαστει, σε σχεση με την εκδοση 2, ωστε να δειχνει ΚΑΙ τον τιτλο εκτος απο το url. Τζαμπα καταναλωση των πορων του επεξεργαστη και της μνημης δηλαδη. Παλι καλα που δωσανε την επιλογη για απενεργοποιηση γιατι μιλαμε για το πλεον χασομερικο feature ever, σε ολους τους browsers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 semi-offtopic ερώτηση, awesome bar, λέμε την μπάρα διευθύνσεων με autocomplete κτλ; Τι σας ενοχλούσε, τι άλλαξε στην 3.5; Ναι, αυτή. Με τις "έξυπνες" () προτάσεις περί σελίδων. Που γράφεις "ra" και περιμένεις rapidshare.com και σου βγάζει τις πιο άσχετες σελίδες επειδή ο τίτλος τους κάπου περιέχει το "ra". Υπάρχει πλέον επιλογή "περιορισμού" του κακού. Δεν έχεις τη παλιά address bar την απλή δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον έχουν προτεραιότητα τα URLs από τους τίτλους. (see pic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 http://ifile.it/6uepvxa F11 installation guide GR - Part 1 soturin, κανε peer review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 νομίζω υπερβάλλετε, ποτέ δε με εμπόδισε, ίσα ίσα που με βόλεψε πάρα πολλές φορές. Ειδικά όταν θέλω να βρω κάτι που δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο του ή το url πχ στο παράδειγμα του SpyrosR πρώτο βγαίνει το rapidshare (btw επίκαιρή υπογραφή ) η εγκατάσταση στο eee pc (1000ΗΕ) κύλησε ομαλότατα, κάνω τώρα ένα update και βλέπουμε, το "κλικ" του touchpad πράγματι δε λειτουργεί και σε μένα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ---------- για να μη βάζω aptitude και να είναι ομαλή η μετάβαση χρησιμοποιώ kpackagemanager, και έψαχνα ο βλάκας iceweasel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!! Έβαλα σήμερα την 11 και έχω να πώ οτι το μηχάνημα πετάει!!! Με την 10 ήταν ενα-δυο κλίκ πιο κάτω σε ταχύτητα... Το μόνο που πρόβλημα που έχω είναι οτι δε δουλεύει η ροδέλα ρύθμισης της έντασης ήχου στο laptop.. Mήπως ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εχω μια γενικη απορια οταν λεει η φεδορα για δυνατους υπολογιστες κατεβαστε απο εδω τον ψηφιακο πολυμορφο δισκο τι εννοει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εχω μια γενικη απορια οταν λεει η φεδορα για δυνατους υπολογιστες κατεβαστε απο εδω τον ψηφιακο πολυμορφο δισκο τι εννοει? που το λεει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 στην σελιδα της! λεει για power pc here (dvd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ακομα μια ελεεινη μεταφραση! Power pc = δυνατος υπολογιστης :-D:-D power pc ή ppc = η αρχιτεκτονικη των επεξεργαστων της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 οχι δεν ειναι ελεινη η μεταφραση τους!δικο μου το κακο!πολυ ελευθερη την εκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Με τρομαξες προς στιγμη! Παλιοτερα μετεφρασαν το live cd ως "ζωντανη εικονα". PPC ειναι οι παλιοι Mac και το PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εκανα μια εγκατασταση της Fedora 11 και ενω μου δημιουργησε τις καλυτερες εντυπωσεις σε ταχυτητα σταθεροτητα κ.τ.λ. απελπιστηκα με τον packadge manager του Kde . Δοκιμασα να εγκαταστησω το Synaptic αλλα δεν λειτουργει..... Βγαζει μονο τα ηδη υπαρχοντα κι οχι τα διαθεσιμα προς εγκατασταση. Εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το KPackagekit οντως δεν ειναι οτι καλυτερο. Με το yum που βρισκεται πισω απο ολα, εχεις καποιο προβλημα; Δεν χρειαζεται να βαλεις το apt-rpm, απλα εγκατεστησε το yumex που ειναι αλλο ενα front-end για το yum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Kατι πηγα να εγκαταστησω με αυτο αλλα δεν εβρισκε τις εξαρτησεις και σταματουσε. Αυτα τα πραγματα δεν συμβαινουν με το Synaptic.... Σε Gnome δεν θελω να περασω οποτε αν δεν υπαρχει καλη προταση ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ποιο μηνυμα λαθους δινει ο yum απο τερματικο; Βασικα, ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που σε εκανε να εγκαταστησεις τον apt στη Fedora? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.