SpyrosR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δοκιμασα εγω... Ο installer κολλουσε κατα το κατεβασμα των πακετων. Τελικα εγκατεστησα απο το dvd του debian. Δεν θελω να το αντιγραψει και η Fedora. Είσαι απ'τους τυχερούς τότε. Εμένα φράκαρε στο partitioning. Έφτιαχνα το δίσκο όπως τον ήθελα και πάνω στο 'Write changes' μου έβγαζε σφάλμα (χωρίς να λέει αναλυτικά το πρόβλημα) με μόνη επιλογή τον τερματισμό της εγκατάστασης. ΥΓ: Darn, το LiveCD δε ξεκινάει καν! Με πήρε με στραβό μάτι. Από τα 'κανονικά' (non-Live or netinstall CDs) φαντάζομαι κατεβάζω μονάχα το πρώτο για εγκατάσταση, έτσι; @SpyrosRΣε ποιο σημειο δεν σου καθεται καλα το testing και το λες ασταθες? Ο network manager ετσι κι αλλιως χαλια ειναι. Απ' το loopback interface μέχρι ακόμα και το Totem. Γενικά τα τράβαγε τα ζόρια του. Λογικό, μιας κι είναι testing. Σε λίγους μήνες που θα πέσει ο ρυθμός που μπαίνουν νέα πακέτα (λόγο του επόμενου release) θα 'ναι μια χαρά. Προς το παρών όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Από τα 'κανονικά' (non-Live or netinstall CDs) φαντάζομαι κατεβάζω μονάχα το πρώτο για εγκατάσταση, έτσι; Δεν δοκιμασα ποτε, υποθετω αρκει το πρωτο για ενα GNOME desktop. 4GB ειναι το DVD, γιατι δεν το κατεβαζεις; Επενδυση για το μελλον ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Με το live cd (usb?) εκανες install? Ειναι γνωστος περιορισμος, υπαρχει και στα release notes. Yeap, αλλά μέχρι στιγμής πάει καλά με το ext4, οπότε δεν με πειράζει. Στην F10 με ext3 διάβασε συνέχεια τον σκληρό και σερνόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 @Αδμιν Δινεται επιλογη να το απενεργοποιησεις? Λεγανε οτι μετα τις ασχημες κριτικες απο τους χρηστες, θα δινανε την επιλογη αυτη μετα τις εκδοσεις 3.0.Χ. @SpyrosR Παραδεχομαι οτι για ενα και κατι μηνα μετα το release του lenny, τα πραγματα ηταν αρκετα ασταθη για τα δεδομενα τουtesting. Τωρα ομως εχει επανελθει στους κανονικους ρυθμους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δινεται επιλογη να το απενεργοποιησεις? Λεγανε οτι μετα τις ασχημες κριτικες απο τους χρηστες, θα δινανε την επιλογη αυτη μετα τις εκδοσεις 3.0.Χ. Μαλλον ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω στην fedora τις θερμοκρασίες του συστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δεν εχει το lm-sensors? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 >[root@localhost apostolis]# yum install lm-sensors Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit Loading mirror speeds from cached hostfile updates/metalink | 23 kB 00:00 * fedora: ftp-stud.hs-esslingen.de * rpmfusion-free: ftp-stud.hs-esslingen.de * rpmfusion-free-updates: ftp-stud.hs-esslingen.de * rpmfusion-nonfree: ftp-stud.hs-esslingen.de * rpmfusion-nonfree-updates: ftp-stud.hs-esslingen.de * updates: ftp-stud.hs-esslingen.de rpmfusion-free | 3.3 kB 00:00 rpmfusion-free-updates | 3.3 kB 00:00 rpmfusion-nonfree | 3.3 kB 00:00 rpmfusion-nonfree-updates | 3.8 kB 00:00 Setting up Install Process No package lm-sensors available. Nothing to do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 lm_sensors (+ gnome-applet-sensors) Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 εκτελεσε αναζητηση πακετου με το ονομα sensors αλλιως βαλε screenlets και καποιο απο τα καλουδια του για θερμοκρασιες και τα συναφη **τελος περιμενε τον Αδμιν σιγουρα θα ξερει! επεξεργασια : καταφωνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Όντως είναι με κάτω παύλα. Και ειναι ήδη εγκατεστημένο. Αλλά πως το ανοίγω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις, αλλά βάλε το gnome-applet-sensors για να βλέπεις τις θερμοκρασίες στο panel. === Καλά νέα. Κατάφερα να κάνω το scim να δουλέψει σε Qt4 εφαρμογές (μέχρι τώρα δεν συνεργάζονταν). よかった! Να υπήρχε και κάτι σαν το rikaichan για opera, και αντίο firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις, αλλά βάλε το gnome-applet-sensors για να βλέπεις τις θερμοκρασίες στο panel. Απλά να βλέπω την θερμοκρασία του cpu θέλω. Το έβαλα και δουλεύει, thank you 61 C omg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αχρηστεύθηκαν 2 CDs μέχρι να το καταφέρω... έγραψα τελικά το DVD και λειτούργησε. Εκ πρώτης όψεως όλα οκ δείχνουν, απλά θα χρειαστώ μπόλικο καιρό να το συνηθίσω. Δε ξέρω κι εγώ πόσες φορές έδωσα gedit /etc/apt/sources.list και aptitude install <package> μέχρι να καταλάβω ότι δε δουλεύει έτσι. Πολύ θετικό ο Firefox 3.5 κι επιτέλους γλύτωσα απ' την "awesome"-bar. Το ασύρματο δίκτυο και η κάρτα μου αναγνωρίστηκαν και λειτούργησαν out of the box ενώ νομίζω πως πρέπει να υπάρξει πιο straight-forward τρόπος για proprietary nVidia drivers. Αν θυμάμαι στο Debian ήταν απλό πακέτο, δε χρειαζόταν μεταγλώτιση ο πυρήνας. Το Ext4 με τον SSD πάει σφαίρα. Ακόμα δεν έχω ήχο βέβαια αλλά που θα μου πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 semi-offtopic ερώτηση, awesome bar, λέμε την μπάρα διευθύνσεων με autocomplete κτλ; Τι σας ενοχλούσε, τι άλλαξε στην 3.5; Και ξεκινάω σε λίγο το project eeepc fedora leonidas testing επίσης διαθέσιμος σήμερα το βράδυ για τον οδηγό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.