Προς το περιεχόμενο

Kanas giatros sto site?

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ti more, siga, edw mas exoune prhjh tarxidia me diafhmhseis na prosexoume thn muniggitida, poster exoune balei, mexri kai fyladia moirazane kai se OLO to bradford den uparxei ENA farmakeio pou na deianuktereuei, mh mou lete malakies gia thn ellada giati phgame kai ejw kai ta idia skata einai!

Δημοσ.

Βρε ffliz... τοσο πολυ περιμενατε???

Μπαααα... εγω 2 φορες εχω χρησιμοποιησει τα ασθενοφορα τους και ηρθαν στο πι και φι!!! Και κατι ασθενοφορα γαματα... φοβερα... και κατι υπολογιστες που χαν μεσα και ηλεκτρονικα... ασε που ηταν τεραστια!

Παντως και η αντιμετωπιση που ειχα στο Queen Alexandra (@portsmouth) οταν ειχα βγαλει τον ωμο μου, ηταν πολυ καλη!

Δημοσ.

Φίλε γρήγορα στο γιατρό γιατί μου θύμισες την περίπτωση της γυναίκας μου και αυτή έτσι ξεκίνησε με μουδιάσματα κρύο ζεστό μηρό μέχρι μερική απώλεια ελέγχου του ποδιού και μετά από καρδιγραφήματα,γυναικολογικές εξετάσεις,παθολόγους,ορθοπεδικούς μέχρι νευρολόγους και εγκεφαλογραφήματα καταλήξαμε σε ενδοκρινολόγο και μέσω ενός χοντρού πακέτου εξετάσεων η "τελευταία" εξέταση (δυστιχώς δεν την θυμάμαι) μετά από 3 μήνες έδειξε αμυγδαλές φυσικά κρυφές οι οποίες είχαν γεμίσει το σώμα της τοξίνες και πήγαινε για παράλυση.

Μετά την εγχείρηση έκανε 2 μήνες να καθαρίσει το σώμα της από τις τοξίνες και να επανέλθει σταδιακά το πόδι.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Δημοσ.

auto pou leei o xmperor den einai katholou trabigmeno.Exo akousei kai pio asimanta simptomata pou kataligoun akomi kai se tragodia.Bebaia den thelo na se foviso alla tinxanei na einai o pateras mou Giatros kai gnorizo merika peristatika:)Bebaia mporei na einai kati poli asimanto pou einai kai to pio pithano gia na min tromakseis kiolas.Alla pigene sto plisiestero nosokomeio to sintomotero.

DR_EX-TEP diagnosh:Exeis ena corrupted gonidio me apotelesma na iparxei dislitourgeia.Download again the corrupted file and then setup your self ;p

Δημοσ.

Kavaliotis το μόνο που θα χρειαστείς για να πας σε γιατρό είναι η student id σου και το έγγραφο που σου δώσανε για την ασφάλιση σου όταν γράφτηκες στο πανεπιστήμιο που είσαι. Για αρχή μπορείς να πας και στο ιατρείο του campus σου, αλλά καλό θα ήταν να πας κάπου.

sc

Δημοσ.
Βρε ffliz... τοσο πολυ περιμενατε???<BR><BR>Μπαααα... εγω 2 φορες εχω χρησιμοποιησει τα ασθενοφορα τους και ηρθαν στο πι και φι!!! Και κατι ασθενοφορα γαματα... φοβερα... και κατι υπολογιστες που χαν μεσα και ηλεκτρονικα... ασε που ηταν τεραστια!<BR><BR>Παντως και η αντιμετωπιση που ειχα στο Queen Alexandra (@portsmouth) οταν ειχα βγαλει τον ωμο μου, ηταν πολυ καλη! <hr /></blockquote>

kai emeis sto Queen Alexandra phgamai. kai perhmename toso akribws. Bebaia mas eipan oti eixan para polla ephgonta. Htan kai kyriakh. Kai emeis eimastan sta exwterika iatria.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...