hatzop Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν αλλάξω μητρική θα τρέξει τα vista η χρειάζεται φορματ.
ArisG88 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το πιο πιθανο ειναι να θελει format. Εξαρταται αν μοιαζει το chipset με την προηγουμενη μητρικη που ειχες
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 και φυσικα η συγκεκριμενη ερωτηση δεν ειναι καθολου χαζη
FallenAngelGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μπορει να εισα και τυχερος. Ενας φιλος μου αλλαξε ολοκληρο υπολογιστη μονο τον δισκο κρατησε και δεν χρειαστηκε να κανουμε φορματ. Βεβαια για σιγουρια καναμε αλλα το θεμα ειναι οτι ξεκινησε κανονικα. Απο nVidia πηγε σε ΑΤΙ Και απο P35 σε P45 και ξεκινησε μια χαρα!!!!
NoDsl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 αλλαξε μητρική. έμπα σε safe mode με F8. Κάνε uninstall τους drivers της παλιάς, μαζί με οποιονδήποτε σχετικό driver και μπές κύριος με την καινούργια. Περνα drivers και είσαι κομπλέ. υπαρχει πιθανότητα να θές πάλι activation με τη νέα mobo.
hatzop Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 έχω p5s-mx se πήγα και πήρα τον Ε6300 το τοποθέτησα και με το που τον ανοίγω κολάι στο bios εκεί που δείχνει την μητρική μετά από ψάξιμο θέλει αναβάθμιση στο bio ποιο εύκολο μου είναι να αλλάξω μητρική από την αναβάθμιση του bios και με αυτά που έχω διαβάσει έχω τρομάξει. να δώσω 50 και να τελειώνω.
p_under Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 αλλαξα μητρικη σε ενα φιλο κ ειχε 946 chipset κ του εβαλα p43 κ απλα εβγαλα του παλιους κ εβαλα του καινουργιους κ δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα εδω κ μισο περιπου χρονο κ παιζει συνεχεια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.