Προς το περιεχόμενο

50cc μηχανακια.

SalonikaPower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα σε ολους..Ειναι το πρωτο μου ποστ μαγκες κ ελπιζο να μν εχο κανει κατι λαθοσ...επεισις σορρυ που δν βαζω τονους..

Θελω αρκετες εμπειρικες γνωμες για αγορα παπιου/σκουτερ 50 κυβικων...

μερικα που μου εχουνε μπει στο ματι ειναι τα εξης [να προσθεσω πως σε λιγο καιρο παιρνο διπλωμα κ οτι δεν θελω να μ πειτε να παρω 125 γτ δν ειναι καλα τα 50αρια...ειμαι διατεθιμενος να το παρο]

Aprilia Sr 50cc racing

FOTO:http://www.vespaburlington.com/images/scooter/aprilia/Aprilia-SR50-06-2.jpg

το γνωστο σε ολους

Gilera Runner 50cc

Yamaha Aerox [επισης γνωστο] 50cc

Daytona sprinter 50cc

Daytona Dy/Dv 50cc

Αυτες ειναι επιλογες απο μηχανακια που μ αρεσουνε απο εκει κ περα θελω κ την γνωμη απο ατομα που γνωριζουνε ισως πολυ καλυτερα απο μενα....ευχαριστω σε οσους απαντησουνε. :-)

Δημοσ.

πες μας για τα λεφτά που διαθέτεις.

το dayatona sprinter είναι πολύ καλό και οικονομικό.είναι οτι πρεπει για να κανεις βόλτες και να πηγαίνεις από μέρος σε μέρος[οχι τρελά χιλιόμετρα].αμα του βάλεις άλλη εξάτμιση πιο καλή θα πετάει[το συγκεκριμένο το εχω δει από ένα αλλο forum]

edit:

Sprinter 50

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2

ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 49 cc

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπυρατέρ

ΙΣΧΥΣ: 4.1 Hp/7500 rpm

ΡΟΠΗ: 3,2kg-m/6000 rpm

ΨΥΞΗ: Αέρας

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-Μανιβέλα

Δημοσ.

Φιλε Διαθετο 800-1000 καθως ειμαι 16 κ τα λεφτα τα μαζευω μονος κ ειμαι πολυ κοντα...απο εκει και περα εμενα μου αρεσε το απριλια αλλα κ το σπριντερ μου αρεσει αρκετα επισης...

Δημοσ.

Καλυτερα παπι παρε. Πιο φτηνα το συντηρείς!Εγω σερβις εκανα με 15 ευρώ!!5 ευρω ο μαστορας και 10 το λαδι (πολυ καλης ποιοτητας) που πηρα..

Το σκουτερ θελει περισσοτερα λεφτα..

Παντως φιλε υπολογιζε 1500 ευρώ !

Γιατι ενα κατοσταρι θα στο φαει η ασφαλια

Για διπλωμα -αδεια κανενα 40ευρω ολα μαζι .Βαλε διαφορα μικροεξοδα που προκυπτουν πας εκει!

Δημοσ.
Καλυτερα παπι παρε. Πιο φτηνα το συντηρείς!Εγω σερβις εκανα με 15 ευρώ!!5 ευρω ο μαστορας και 10 το λαδι (πολυ καλης ποιοτητας) που πηρα..

Για διπλωμα -αδεια κανενα 40ευρω ολα μαζι .Βαλε διαφορα μικροεξοδα που προκυπτουν πας εκει!

αυτο δεν ειναι σερβις...ειναι αλλαγη λαδιων:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
αυτο δεν ειναι σερβις...ειναι αλλαγη λαδιων

Αχαχαχα! ακριβως!και αν τα αλλαζε μονος του θα γυτωνε το ταλληρο η αν πηγαινε σε αλλο μαστορα(οι περισσοτεροι δεν χρεωνουν εργασια αλλαγης λαδιων!)

Δημοσ.

έχασα κάτι

Άποψη μου,μην ασχολήσε με 50αρια.Θα το βαρεθείς μετά από 1 μήνα το πολύ,όταν θα θες να το δώσεις και δεν θα πηγαίνει :-D

Πάρε 125,και βγάλε δίπλωμα μετά απο 2 χρόνια.

Την πάτησα και εγώ με 50αρη...(άσχετο αν τώρα φοράει 125 μηχανή με 63mm και 30αρι carb :P)

Δημοσ.
Από ότι ξέρω το δίπλωμα για 50αρη βγαίνει 300+ε....

Έκτος αν έχασα κάτι

Άποψη μου,μην ασχολήσε με 50αρια.Θα το βαρεθείς μετά από 1 μήνα το πολύ,όταν θα θες να το δώσεις και δεν θα πηγαίνει :-D

Πάρε 125,και βγάλε δίπλωμα μετά απο 2 χρόνια.

Την πάτησα και εγώ με 50αρη...(άσχετο αν τώρα φοράει 125 μηχανή με 63mm και 30αρι carb :P)

Έχασες. Το 50ρι δεν θέλει δίπλωμα αλλα άδεια οδήγησης. Βγαίνει τις κατα τόπους τροχαίες με μία απλούστατη διαδικασία και πάνω κάτω στα χρήματα που αναφέρει ο παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...