kpartsi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα και όλα μια χαρά. Κάτι άλλο που με ενοχλεί στο Safari είναι η έλλειψη υποστήριξης του gesture των τριών δαχτύλων πάνω ή κάτω για να σε πάει στην αρχή ή στο τέλος της σελίδας.... Ενώ όλα τα άλλα gestures τα υποστηρίζει (μπρος-πίσω κτλ.), αυτό όχι. Αξιοπερίεργο είναι ότι ο Firefox το συγκεκριμένο gesture το υποστηρίζει, ενώ το προϊόν της ίδιας Apple όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Safari 4.0.3 is out, 40.5mb αρκετά μου φαίνονται.. This update is recommended for all Safari users and includes improvements to stability, compatibility and security including: Stability improvements for webpages that use the HTML 5 video tag Fixes an issue that prevented some users from logging into iWork.com Fixes an issue that could cause web content to be displayed in greyscale instead of color For detailed information on the security content of this update, please visit this site: http://support.apple.com/kb/HT1222. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τον δοκιμασε τον 4.0.3 κανεις? κρασαρει παλι με 11+ tabs?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregmits Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται να αλλάξει η default search engine από google.com σε google.gr; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Με ένα google search Change Safari Default Search Engine How do I change the default search engine used in Safari? Change Safari's search box to search Google UK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Τι διάολο... Με Snow Leopard και δεν παίζει ο Σαφάρις με το Glims? Πριν έπαιζε. Συμβαίνει σε κάναν άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Και σε εμένα δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregmits Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Με ένα google search Change Safari Default Search Engine How do I change the default search engine used in Safari? Change Safari's search box to search Google UK Τα είχα δοκιμάσει και τα τρία και δούλευαν μέχρι να κάνω update στον 4.0.3 όπου και ο Inquisitor δεν δουλεύει σωστά και το string που πρέπει να αλλάξω στον κώδικα δεν υπάρχει πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasiougik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Παιδιά μία βοήθεια!!! Εκανα προχθές ένα Software Update και βρήκα ένα update για Safari.Κατεβάζω,κανει επανεκκινηση ο υπολογιστής κ ο Safari δεν ανοιγει με την καμία. κρασάρει συνεχεια και μου βγάζει το κλασσικο: "Safari quited unexpectedly....." κ όσες φορες κ να πατήσω Relaunch γίνεται το ίδιο πράγμα... Καμία ιδέα? Ευχαριστω εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Παιδιά μία βοήθεια!!! Εκανα προχθές ένα Software Update και βρήκα ένα update για Safari.Κατεβάζω,κανει επανεκκινηση ο υπολογιστής κ ο Safari δεν ανοιγει με την καμία. κρασάρει συνεχεια και μου βγάζει το κλασσικο: "Safari quited unexpectedly....." κ όσες φορες κ να πατήσω Relaunch γίνεται το ίδιο πράγμα... Καμία ιδέα? Ευχαριστω εκ των προτέρων! Τι λειτουργικό σύστημα τρέχεις και τι έκδοση Safari; Μήπως είναι MacOS X 10.4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasiougik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 όχι όχι...κανω συχνα update.Eίναι MacOS X 10.5.8 όσο για το Safari ήταν το 4.0 κ απλά εβγαλε ένα update το οποίο δεν το έψαξα κ πολυ.. προσπαθησα να το ξανακατεβάσω το Safari αλλά πάλι τα ίδια. κοίταξα να το διαγράψω(απλά πετώντας το εικονιδιο στον καδο κ αδειαζοντασ τον...ετσι δε γινεται???) κ να ξανακατεβάσω μία πιο παλία έκδοση κ ενω τον ειχα διαγραψει μου βγαζε οτι δεν μπορει να γίνει εγκατασταση γιατί υπαρχει μια πιο καινουρια εκδοση του Safari,την όποια βεβαια δεν την έβρισκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 όχι όχι...κανω συχνα update.Eίναι MacOS X 10.5.8όσο για το Safari ήταν το 4.0 κ απλά εβγαλε ένα update το οποίο δεν το έψαξα κ πολυ.. προσπαθησα να το ξανακατεβάσω το Safari αλλά πάλι τα ίδια. κοίταξα να το διαγράψω(απλά πετώντας το εικονιδιο στον καδο κ αδειαζοντασ τον...ετσι δε γινεται???) κ να ξανακατεβάσω μία πιο παλία έκδοση κ ενω τον ειχα διαγραψει μου βγαζε οτι δεν μπορει να γίνει εγκατασταση γιατί υπαρχει μια πιο καινουρια εκδοση του Safari,την όποια βεβαια δεν την έβρισκε... Προσπάθησε να αφαιρέσεις πλήρως τον Safari, ψάχνοντας με το Spotlight στο σκληρό σου δίσκο με λήμμα safari. Διέγραψε ό,τι περίεργο βρεις (ή μετακίνησέ το σε κάποιο temporary φάκελο). Έτσι θα φύγουν όλα τα ίχνη του Safari από το σύστημα και πιθανότατα θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις την προηγούμενη έκδοση. Μήπως έχεις κανά περίεργο plugin ή πρόσθετο του Safari και δημιουργείται κανά περίεργο conflict; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasiougik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 plugin αν δεν κάνω λάθος ειναι το glims που έχς περάσει..μπορει να φταίει αυτο? το καθαρισα πλήρως κ στο spotlight τωρα για safari μου βγάζει μόνο ένα τραγούδι... παρολα αυτ κατεβασα το 4.0.3 το περασα εκανε επανεκκινιση κ πάλι τα ίδια. το έσβησα κατεβασα το 3.2.3 κ ενω δεν υπηρχε τίποτα που να αναφερεται στο Safari στην εγκατασταση παλι μου εβγαζε οτι δεν μπορει να γινει γιατι υπάρχει ήδη μία νεότερη εγκατεστημενη... Δεν ξερω τι γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Παιδιά μία βοήθεια!!! Εκανα προχθές ένα Software Update και βρήκα ένα update για Safari.Κατεβάζω,κανει επανεκκινηση ο υπολογιστής κ ο Safari δεν ανοιγει με την καμία. κρασάρει συνεχεια και μου βγάζει το κλασσικο: "Safari quited unexpectedly....." κ όσες φορες κ να πατήσω Relaunch γίνεται το ίδιο πράγμα... Καμία ιδέα? Ευχαριστω εκ των προτέρων! Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα , ρίξτε ένα χέρι βοήθειας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ανησυχητικό να συμβεί και δε άλλον. Τι μηχανήματα έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.