30fill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 2 με 3 φορές την ημέρα σε χρήση 10 ωρών περίπου ημερησίως!!!!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα!
giorgos_k Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Με έχει τσαντίσει! Και στο unimacbook και στον iMac. Εκεί που έχεις 5-6 tabs ανοιχτά, πάρτα
tsak4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 αστα να πανε ειναι τα κρασαρισματα... εχω στειλει καμια 10αρια report στην apple
kebinB Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Με έχει τσαντίσει! Και στο unimacbook και στον iMac. Εκεί που έχεις 5-6 tabs ανοιχτά, πάρτα λέω και εγώ πάει κάτι στραβά. μάλον τα στραβάδια εκεί στην apple ας κοιτάξουν το θέμα και όχι updates για προβλήματα των uploads sto facebook.. LAMERS
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και εμένα μου κρασάρει όταν ανοίγω 10+ tabs ταυτοχρόνως. Μου έχει συμβεί 4-5 φορές από τότε που βγήκε η επίσημη έκδοση. Πλάκα πλάκα, η beta δε θυμάμαι να μου είχε κρασάρει.
limplixos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι το εξής: Σβήσε τον κωδικό σου οριστικά (σημείωσε τον πρώτα κάπου) και μετά ξαναπέρασε τον και ξανααποθήκευσέ τον. Ίσως να ανακατεύτηκαν τα πεδία. Από ότι έχω καταλάβει έχουν κάποιο ID από τα οποία τα αναγνωρίζει το πρόγραμμα. Ίσως τα αλλάξανε. Αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο σου και τη βοήθειά σου. Το πρόβλημα λύθηκε (τελικά, όπως συνειδητοποίησα συμβαίνει και σε άλλες ιστοσελίδες) !
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πώς λύθηκε τελικά; Με την μέθοδο που σου περιέγραψα;
limplixos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πώς λύθηκε τελικά; Με την μέθοδο που σου περιέγραψα; Περίπου.. αλλά νομίζω με τη ίδια λογική. Δηλαδή δεν έσβησα τον κωδικό από το 1Password, απλώς συμπλήρωσα τον κωδικό και το user ID στη φόρμα της ιστοσελίδας, πάτησα δεξί κλικ, επέλεξα "Save Login" και τον ξανααποθήκευσα! Τώρα είναι διπλοκαταχωρημένος, αλλά λίγο με νοιάζει. Άλλωστε μπορώ να επιλέξω αν θέλω να μην εμφανίζεται η επιλογή για την παλιά φόρμα στο κουμπάκι του 1Password. Πάει και αυτό το πρόβλημα! χε,χε Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Βγήκε η 4.02 και επίσης και νέο update για το glims το οποίο σταθεροποίησε κατα πολύ τα πράγματα
ntb118 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Εμενα μου αργει να ανοιξει ! Πρεπει να ξεκινησουν να βαζουν plug-ins γιατι οι δουλειες γινονται πολυ ευκολοτερα !
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Και εμένα μου ξανα-κράσαρε χτες... με 10 tabs ανοιχτά.
kpartsi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε το Top Sites ως Home Page; Όταν πηγαίνω στο Preferences στην εισαγωγή Home Page το Top Sites το έχει απενεργοποιημένο..... Edit. Το βρήκα.... Πρέπει να πληκτρολογήσουμε στο Home Page ''topsites:''
desertman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε το Top Sites ως Home Page;Όταν πηγαίνω στο Preferences στην εισαγωγή Home Page το Top Sites το έχει απενεργοποιημένο..... Edit. Το βρήκα.... Πρέπει να πληκτρολογήσουμε στο Home Page ''topsites:'' μπορείς επίσης στα Preferences να επιλέξεις το New Windows Open With: και διαλέγεις το Top Sites οπότε ο Safari θα ανοίγει με τα Top Sites (όπως και κάθε καινούργιο παράθυρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.