Προς το περιεχόμενο

Νεο Safari 4

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά την άποψη της εταιρίας.

Κατά την άποψη των άλλων;

η αλήθεια είναι είναι ότι 3 φορες ποιο γρήγορος ατο τον firefox και 8 από τον internet explorer είναι υπερβολή (μεγάλη υπερβολή), κατά την γνώμη μου ο chrome είναι ο ποιο γρήγορος με τα ο firefox , opera και safari περίπου η ίδια ταχύτητα και τελευταίος o internet explorer :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Κατά την άποψη της εταιρίας.

Κατά την άποψη των άλλων;

Προσωπικα θεωρω πως ο Safari ειναι πιο γρηγορος απο τον Firefox 3.5 σε Mac Οs X. Δεν μιλαω για το ποση ωρα κανουν να ξεκινησουν (που εκει κερδιζει χαλαρα ο Safari,αλλα εχει ελαχιστη σημασια), αλλα για τις πραγματικες επιδοσεις.

Ο Firefox 3.5 στα windows ειναι αισθητα πιο γρηγορος απο τον Firefox 3.5 σε Mac Οs X και οριακα πιο αργος απο τον Safari σε Mac Οs X.

Ο Chrome σε Windows ειναι πιο γρηγορος απο ολους..

Προσωπικα προτιμω τον Firefox , γιατι ειναι ο πιο συμβατος απο ολους, εχει πληθωρα addons που τον κανουν κορυφη και παιζει και σε ολα τα λειτουργικα (κ υπαρχει ετσι μια συνεχεια οταν αλλαζεις λειτουργικο και δεν μπερδευεσαι)

Ο Internet Explorer 8 δεν εχει καμμια σχεση με τους προηγουμενους IE, εχει αρκετα ωραια πραγματα, αλλα ειναι αισθητα πιο αργος σε java.

Σε σχεση με τους υπολοιπους εχει κ ενα μεγαλο πλεονεκτημα:

εχει χαλαρα το καλυτερο antialiasing σε fonts κλπ.

Κατα τα αλλα ,δεν υπαρχει λογος να τον χρησιμοποιει καποιος, παρα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις με σελιδες που δεν ειναι συμβατες με τους αλλους browsers.

αυτο που σιγουρα αληθευει (μιας κ το δοκιμασα) ειναι το acid3 test, που πιανει 100/100 ενω ο firefox 72/100.

By the way, πως θα μπορουσα(?) να βαλω το refresh button εκει που ηταν παλια στον safari 3? (τερμα αριστερα). εκει που ναι τωρα (τερμα δεξια) δε βολευει, μιας κ ειμαι μονο με ποντικι απο μακρια.. terminal hint please!

Φίλε μου άλλο java και άλλο javascript. Καμιά σχέση για την ακρίβεια. Δεν σου είπα τίποτα κακό απλά σε διόρθωσα.

Βρε συ το ξερω οτι ειναι διαφορετικα.

Οπως το ξερω οτι δεν ειπες τιποτα κακο ,για αυτο εβαλα τα smileys!:-)

Γεια σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, και ιδίως τον Manuel και τον Whiteyez που από ότι κατάλαβα χρησιμοποιούν το 1Password με το Safari, καθώς και τον Cue που χρησιμοποιεί τη winbank (μακάρι να χρησιμοποιεί και 1Password ώστε να μπορέσει να με βοηθήσει) αν γνωρίζουν γιατί με τον Safari 4 , όταν πατάω το κουμπάκι του 1Password για να κάνω login στην ηλεκτρονική τραπεζική της τράπεζας Πειραιώς, δεν μπορώ να μπω! :( Στις υπόλοιπες ιστοσελίδες, όπως στο insomnia με βάζει μια χαρά! Τι να φταίει άραγε;

Υ.Γ. Όντως τέλειο είναι που λειτουργούν και όπως λέει ο φίλος Cue (1. Στο winbank της Πειραιώς τα links του μενού στα αριστερά "παίζουν"!) παίζουν τα link στη winbank (αφού βάζω χειροκίνητα το user ID και το password για να μην ξεχνιόμαστε). Τους είχα πρήξει στην υποστήριξη της Πειραιώς με τα αιτήματα μου να διορθώσουν κάτι στο κώδικα, ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικό το σύστημα μέσω ενός από τους πιο δημοφιλείς browsers παγκοσμίως)

Ναι, και εγώ που το χρησιμοποιώ και με την Εθνική μια χαρά μου δουλεύει, αλλά μετά την αναβάθμιση του Safari η Πειραιώς έχει πρόβλημα... Που να απευθυνθώ ;

Ναι, και εγώ που το χρησιμοποιώ και με την Εθνική μια χαρά μου δουλεύει, αλλά μετά την αναβάθμιση του Safari η Πειραιώς έχει πρόβλημα... Που να απευθυνθώ ;

έχω στείλει κατά καιρούς διάφορα mail στο support της winbank για τα διάφορα προβλήματα - ασυμβατότητες με τον safari αλλά τίποτα, κάποτε μου είχαν απαντήσει κάτι της μορφής ευχαριστούμε πολύ, θα το κοιτάξουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αλλά.... Ευτυχώς που η 4.0 (ακόμα και η beta) είναι πολύ ποιο συμβατές αν και ακόμα υπάρχουν πολλά προβλήματα όπως ότι κάποιες πληρωμές (όπως HOL) δεν μπορούν να γίνουν (κολλάει το μενού και δεν σου επιτρέπει να πατήσεις ΠΛΗΡΩΜΗ)

Επισκέπτης

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι το εξής:

Σβήσε τον κωδικό σου οριστικά (σημείωσε τον πρώτα κάπου) και μετά ξαναπέρασε τον και ξανααποθήκευσέ τον.

Ίσως να ανακατεύτηκαν τα πεδία. Από ότι έχω καταλάβει έχουν κάποιο ID από τα οποία τα αναγνωρίζει το πρόγραμμα. Ίσως τα αλλάξανε.

Αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Απομεινάρι του Firefox, αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Γίνεται να πληκτρολογώ στην URL bar και με Enter να ξεκινάει αναζήτηση --αν δεν έχω γράψει "www"; Ξεχνάω να κάνω κλικ στην Search bar. Υπάρχει κάποιο plugin γι' αυτό άραγες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...