Προς το περιεχόμενο

Νεο Safari 4

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης

Μόλις μου έκανε και το πρώτο του κρασάρισμα, νωρίς νωρίς ;)

Ήταν σε μια φάση που άνοιξα 15 tabs πακέτο το ένα πίσω από το άλλο (έτσι διαβάζω το insomnia).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κάνω μια ερώτηση που με ταλανίζει εδώ και καιρό, σχετικά με το "Top Sites" του Safari?? Δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς δουλεύει... Μερικά sites από αυτά που χρησιμοποιώ συχνά, μπήκαν από μόνα τους εκεί (εννοώ πάντα για τις αρχικές σελίδες τους, οι οποίες και με ενδιαφέρουν...), αλλά από εκεί και πέρα, μπαίνουν σελίδες που επισκέπτομαι μια φορά και δεν μπαίνουν καν οι αρχικές τους, αλλά οι υπόλοιπες και άλλες που επισκέπτομαι συχνά, δεν μπαίνουν καν! Στο edit "βγάζω" αυτές που δε θέλω, αλλά δε μπορώ να προσθέσω αυτές που θέλω! Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό?? Εγώ νόμιζα ότι ως "Top Sites" θα έμπαιναν, με βάση τη συχνότητα της επίσκεψής μου, τα site που επισκέπτομαι πιο συχνά και όχι αυτά στα οποία μπήκα τυχαία...:-(

Άκυρο τελικά. Μετά από μήνες, κατάλαβα πως κάνεις pin νέα site! Εύκολο ήταν!!

Στο edit "βγάζω" αυτές που δε θέλω, αλλά δε μπορώ να προσθέσω αυτές που θέλω! Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό??

Φυσικά και υπάρχει:

Είσαι στη ιστοσελίδα που θέλεις να προσθέσεις.

Κάνεις copy το URL της ιστοσελίδας και πατάς το κουμπί 'Show Top Sites' από τη Βookmark Bar.

Πατάς το κουμπί Edit στην κάτω αριστερή γωνία του Top Sites και στο textbox που μπορείς να γράφεις τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων κάνεις paste το URL που θέλεις να προσθέσεις στα Top Sites.

Μετά κρατώντας πατημένο το αριστερό click πάνω στο favicon που υπάρχει αριστερά του url σου σέρνεις μέσα στα Top Sites και στο σημειό που εσύ επιθυμείς την ιστοσελίδα σου!

Επισκέπτης

Πολύ πολύπλοκο το έκανες ρε συ.

Σέρνεις το URL μέσα στο Top Sites. Τέλος.

Προσωπικά προτιμώ να το κάνω έχοντας ανοιχτά δύο παράθυρα του Safari. Στο ένα την σελίδα που θέλω να προσθέσω και στο άλλο τα Top Sites.

Ο Safari 4 φτάνει τα 11 εκατομμύρια

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα έκδοση του browser της, Safari 4, ο οποίος καθώς λέγεται είναι πολλάκις ταχύτερος από τον Internet Explorer 8

Η Apple δηλώνει ότι τις τελευταίες 3 ημέρες περισσότεροι από 11 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αντίγραφα του νέου browser της ενώ 6 εκατομμύρια εκ των οποίων ήταν για συστήματα που χρησιμοποιούν τα Windows.

Κατά την άποψη της εταιρείας ο Safari 4 είναι ο ταχύτερος browser στην αγορά αφού, όπως υποστηρίζει, είναι κατά οχτώ φορές πιο γρήγορος από τον Internet Explorer 8 της Microsoft και 3 φορές του Firefox 3 της Mozilla (:shock:). Η Apple αποδίδει αυτά τα αποτελέσματα στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του browser αλλά και στη νέα JavaScipt μηχανή, με την ονομασία Nitro.

Source.png Πηγή: pcw.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...