djmike Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 απο τη πρώτη μέρα μια χαρά ήταν.... και μη τρελένεσαι beta σε πρόγραμμα για το δίκτυο είναι όχι λειτουργικό... το πολύ πολύ να μη σου ανοίγει μια σελίδα δε χάθηκε και ο κόσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 δεν υπαρχουν χακαρισμενα extensions που να δουλευουν σε σαφαρι ? δεν προκειται να ασχολιθει κανεις με εξτενσιον στο σαφαρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 δεν υπαρχουν χακαρισμενα extensions που να δουλευουν σε σαφαρι ? δεν προκειται να ασχολιθει κανεις με εξτενσιον στο σαφαρι? Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Τρέχει μια δημοσκόπηση εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=317589 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Παρατήρησε κανείς ότι στην final έκδοση του safari 4 ξαναπήγαν τα tabs κάτω; Προσωπικά δεν με χαλάει, αλλά παραξενεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Είχε πέσει πολύ κράξιμο διεθνώς σχετικά με την απόφαση τους να βάλουν τα tab στην κορυφή, γι' αυτό τα έβγαλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εμένα πάντως με έχει τρελάνει στα beach balls και έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που προς το παρόν το παράτησα και παίζω με Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Είχε πέσει πολύ κράξιμο διεθνώς σχετικά με την απόφαση τους να βάλουν τα tab στην κορυφή, γι' αυτό τα έβγαλαν. Όχι γιατί έμοιαζε με τον Google chrome; Εμένα πάντως με έχει τρελάνει στα beach balls και έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που προς το παρόν το παράτησα και παίζω με Firefox. Τι θές να πείς; Εμένα καλά πάει απότι βλέπω, και κάποια bugs που είχα με την beta έχουν φτιαχτεί πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 καντε update στο Safari 4. θα δειτε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στην ταχυτητα που φορτωνουν τα sites. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. και επιτελους κατεβασαν τα tabs απο το θεο που τα ειχανε βαλει. ΜΠΡΑΒΟ, γιατι μια εστω και μικρη βελτιωση στην ταχυτητα ειναι σημαντικη σε προγραμματα που χρησιμοποιουμε 99% του χρονου στον υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το έβαλα και εγώ και έμεινα μαλάκας! Δεν είχα βάλει την beta και δεν ήξερα τι με περίμενε.. Και το καινούριο feature που σου δείχνει τα site που επισκέπτεσαι πιο συχνά είναι πάρα πολύ καλό! Ήταν το μόνο που μου άρεσε πολύ στον opera και η apple το έκανε ακόμα καλύυτερο γιατι μπαίνουν μόνα τους και έχει και history! Αλλά πραγματικά δεν παίζεται ο safari 4! Όποια σελίδα και να ανοίξεις βλέπεις αισθητή διαφορά! Μου άρεσε τόσο πολύ που τον έβαλα και στο pc κατευθείαν για πρώτη φορά και θα χρησιμοποιώ αυτόν αντί για τον firefox.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις/ταχύτητα..ένα μπράβο στην apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubletrance Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το δοκίμασα και εγώ. Όντος μεγάλη διαφορά. Βεβαία δεν πιστεύω να αλλάξω τον firefox η το Opera γιατί έχουν extentions/plugins και πιο πολύ απ όλα adblock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Είχε πέσει πολύ κράξιμο διεθνώς σχετικά με την απόφαση τους να βάλουν τα tab στην κορυφή, γι' αυτό τα έβγαλαν. Ωχ! Έλα ρε, τα είχα συνηθίσει πια... Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και εμένα τον πρώτο καιρό μου ξίνιζαν. Για να δούμε πόσο εύκολο θα είναι να γυρίσω στα παλιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Είχε πέσει πολύ κράξιμο διεθνώς σχετικά με την απόφαση τους να βάλουν τα tab στην κορυφή, γι' αυτό τα έβγαλαν. Έψαχνα απεγνωσμένα τρόπο τόση ώρα να τα βάλω πάλι εκεί που ήταν. Δύσκολα να συνηθίσω πάλι. Χάθηκε να υπάρχει δηλαδή σαν επιλογή ffs? Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να εξαφανίσω το window frame? (αυτό που λέει τον τίτλο του κάθε site επάνω). Μια χαρά δεν υπήρχε τόσο καιρό και γλύτωνα οθόνη. Είναι που είναι μικρή η 13,3 Καλή η ταχύτητα μάλλον.. Αλλα δεν την πρόσεξα μιας και υπάρχουν πρακτικά και αισθητικά ζητήματα που δυστυχώς με πισογυρίζουν. Έχω το glims build 17 αλλα δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Η επιλογή κάποια site να "κλειδώνουν" στο Top Sites, και μάλιστα σε συγκεκριμένη θέση, υπήρχε πάντα στο Safari 4; Γιατί εγώ μόλις την πρόσεξα και άρχισα επιτέλους να τα χρησιμοποιώ. Άδειασα όλα τα βασικά sites που χρησιμοποιώ από την Βοοκmarks Bar και τα έβαλα εκεί. Χαρά θεού! Άδειασε όλος ο χώρος! Μπόρεσα επιτέλους και να μικρύνω το μέγεθος του browser και να χωρέσω 2 παράθυρα ανοιχτά. Άπλαααα! Η ταχύτητα στο insomnia έχει ανέβει αισθητά. Επίσης, φύγανε ορισμένα bugs που τον τελευταίο καιρό με είχανε εκνευρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.