karolos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν εχω το transmac δεν μπορω να εγκαταστησω plugins? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν εχω το transmac δεν μπορω να εγκαταστησω plugins? Το transmac που κολλάει ακριβώς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Άκυρο ! (10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ναι λοιπόν μού άρεσε πολύ...ειδικά τα tabs πάνω, το top sites και το ιστορικό που μοιάζει με το cover flow στα ipod. Στα top sites στο edit, αν πατήσεις το pin σε ένα site θα μείνει σταθερό εκεί, έτσι? Πώς βάζω ένα site που θέλω εγώ να είναι εκεί, χωρίς να περιμένω να το καταλάβει μονο του? Απο πόρους πως τα πάτε? εμένα με 3 tabs, 2 GB μνήμη σε XP λέει 222MB στον task manager edit. Γίνεται στο top sites να μην βάζει "διπλές" σελίδες? Δλδ εμένα για το insomnia μου έχει 3, την αρχική, το forum και το μπλά-μπλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 drag & drop τη διευθυση(url) του σιτε που θες να προσθέσεις στα top sites... όσες είναι διπλές απλά τις απορρίπτεις πατώντας το κουμπί Edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 κανονικό Mac ή hackintosh;;;η εγκατάσταση του Safari έγινε κανονικά;;; Κανονικό σε Macbook Pro... μια χαρά την είδα την εγκατάσταση, ζήτησε επανεκκίνηση και εν συνεχεία όταν προσπάθησα να το ανοίξω μου βγάζει το γνωστό μήνυμα ignore, report etc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να φταίει κάποιο plugin του Safari(απο το 3.2)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Κάνοντας την τελευταία αναβάθμιση του Safari 4 beta, μου εξαφανίστηκε το κουμπί του 1Password. Ξέρει κανείς πως το επαναφέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Κάνοντας την τελευταία αναβάθμιση του Safari 4 beta, μου εξαφανίστηκε το κουμπί του 1Password. Ξέρει κανείς πως το επαναφέρω; Χμμμ σε μένα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κοίταξες στο View -> Customize Toolbar... αν υπάρχει εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Χμμμ σε μένα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κοίταξες στο View -> Customize Toolbar... αν υπάρχει εκεί; Ναι, δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Βασικά για πια έκδοση του 1pass μιλάμε; Φαντάζομαι θα κοίταξες στα preferences το Browsers ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μάλλον η έκδοση θα φταίει, έχω καιρό να την αναβαθμίσω. Αφού δουλεύει σε εσένα... edit: Εντάξει, ευχαριστώ. Η έκδοση έφταιγε πράγματι. Sorry for the false alarm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 o beta μονο για mac Βγαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 o beta μονο για mac Βγαίνει... Αν αυτή είναι ερώτηση, η απάντηση είναι όχι, υπάρχει και για Windows PCs: Safari 4 Beta for Windows (25,5 MB) Windows Requirements: * Any PC running Windows XP or Windows Vista * 500-MHz Pentium-class processor or better * 256MB of RAM * Top Sites and Cover Flow require a compatible DirectX 9.0 video card with 64MB of video RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 λεω να κατεβασω τον 4 σημερα.πιστευω οτι μετα απο τοσο καιρο σε beta πρεπει να ειναι ενταξει η μηπως δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.