Προς το περιεχόμενο

Νεο Safari 4

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ναι λοιπόν μού άρεσε πολύ...ειδικά τα tabs πάνω, το top sites και το ιστορικό που μοιάζει με το cover flow στα ipod.

Στα top sites στο edit, αν πατήσεις το pin σε ένα site θα μείνει σταθερό εκεί, έτσι?

Πώς βάζω ένα site που θέλω εγώ να είναι εκεί, χωρίς να περιμένω να το καταλάβει μονο του?

Απο πόρους πως τα πάτε? εμένα με 3 tabs, 2 GB μνήμη σε XP λέει 222MB στον task manager :X

edit. Γίνεται στο top sites να μην βάζει "διπλές" σελίδες? Δλδ εμένα για το insomnia μου έχει 3, την αρχική, το forum και το μπλά-μπλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

drag & drop τη διευθυση(url) του σιτε που θες να προσθέσεις στα top sites...

όσες είναι διπλές απλά τις απορρίπτεις πατώντας το κουμπί Edit

κανονικό Mac ή hackintosh;;;

η εγκατάσταση του Safari έγινε κανονικά;;;

Κανονικό σε Macbook Pro... μια χαρά την είδα την εγκατάσταση, ζήτησε επανεκκίνηση και εν συνεχεία όταν προσπάθησα να το ανοίξω μου βγάζει το γνωστό μήνυμα ignore, report etc...

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης

Κάνοντας την τελευταία αναβάθμιση του Safari 4 beta, μου εξαφανίστηκε το κουμπί του 1Password. Ξέρει κανείς πως το επαναφέρω;

Κάνοντας την τελευταία αναβάθμιση του Safari 4 beta, μου εξαφανίστηκε το κουμπί του 1Password. Ξέρει κανείς πως το επαναφέρω;

Χμμμ σε μένα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κοίταξες στο View -> Customize Toolbar... αν υπάρχει εκεί;

Επισκέπτης
Χμμμ σε μένα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κοίταξες στο View -> Customize Toolbar... αν υπάρχει εκεί;

Ναι, δεν υπάρχει.

Επισκέπτης

Μάλλον η έκδοση θα φταίει, έχω καιρό να την αναβαθμίσω. Αφού δουλεύει σε εσένα...

edit: Εντάξει, ευχαριστώ. Η έκδοση έφταιγε πράγματι. Sorry for the false alarm. :-)

• Super Moderators
o beta μονο για mac Βγαίνει...

Αν αυτή είναι ερώτηση, η απάντηση είναι όχι, υπάρχει και για Windows PCs:

Safari 4 Beta for Windows (25,5 MB)

Windows Requirements:

* Any PC running Windows XP or Windows Vista

* 500-MHz Pentium-class processor or better

* 256MB of RAM

* Top Sites and Cover Flow require a compatible DirectX 9.0 video card with 64MB of video RAM

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...