Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πώς επανέρχονται τα παλιά tabs; Για να επανέλθουν τα tabs στην παλιά τους θέση: defaults write com.apple.Safari DebugSafari4TabBarIsOnTop -bool NO Και για να επανέλθει η ένδειξη φορτώματος στη γραμμή τίτλου: defaults write com.apple.Safari DebugSafari4IncludeToolbarRedesign -bool NO defaults write com.apple.Safari DebugSafari4LoadProgressStyle -bool NO Όλα αυτά στο Terminal και μετά επανεκκίνηση του Safari. Credits@stereo! Πηγή: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2587704&postcount=9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Eυχαριστώ paredwse:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ο συνδιασμός Safari beta4 και GrowlMail κάνει το mail.app να κρασάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, είμαι έτοιμος να πάω από Firefox σε Safari, κάτι που σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Μάλλον τώρα είναι η ευκαιρία. Θα περιμένω όμως μάλλον την τελική έκδοση (λέτε ν' αργήσει πολύ; ) Ιδιώς μετά το ποστ του Loser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με τον Safari 4... απλά απίστευτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ο συνδιασμός Safari beta4 και GrowlMail κάνει το mail.app να κρασάρει... ναι, σε πολλούς μάλιστα... αντικαταστάτης του GrowlMail υπάρχει και είναι το Mail.appetizer...πολύ καλό και αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά το έκανα το switch... ...και έχω μείνει άφωνος από την ταχύτητα! Είναι σαν να αναβάθμισα την σύνδεσή μου! Πραγματικά αισθητή διαφορά. Δεν είναι αλήθεια ότι ανοίγει όμως σε 2 δευτερόλεπτα. Ανοίγει σε 1 δευτερόλεπτο! Προς το παρόν δεν ξέρω αν θα έχω προβλήματα με το GrowlMail, δε φαίνεται αυτή τη στιγμή πάντως να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πότε κρασάρει; Όταν λαμβάνεις email και σου βγάζει την ειδοποίηση; Κάντε report bug άμα είναι, να το διορθώσουν! Κρίμα είναι. edit: Αν κάποιος χρησιμοποιεί το 1Password, ας δει πως ενσωμετώνεται στον καινούργιο Safari εδώ: http://www.crunchgear.com/2009/02/24/want-to-enable-1password-in-the-safari-4-beta-heres-how/ Άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δλδ είμαι ο μόνος που ούτε καν του ανοίγει;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 τι λειτουργικό έχεις;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 κ γω μετα απο 2ημερη χρηση του μονο θετικα μπορω να βρω.. περα απ τα tabs που ναι πανω!! ξερω ξερω, τα κανα στο terminal, ομως στον laptop που τον παιρνω κ στην δουλεια με xp τι γινεται?? υγ αν κ με ξενισε στην αρχη το gui σε windows σε σχεση με το παλιο, ΝΑΙ φαινεται πλεον πιο Native Windows εφαρμογη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 τι λειτουργικό έχεις;;;; Mac OS X 10.5.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 κανονικό Mac ή hackintosh;;; η εγκατάσταση του Safari έγινε κανονικά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τον εβαλα κ εγω, η ταχυτητα του (ειδικα σε Java) πραγματι φθανει τον Chrome σε windows.. Αλλα την ευχρηστια-παραμετροποιηση-δυνατοτητες του Firefox δεν την φθανει ουτε ο Chrome ουτε ο Safari 4.. Πισω λοιπον στον κορυφαιο browser! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μ' αρέσουν πάντως τα tab στην κορυφή. Βοηθούν στο ανέβει το ωφέλιμο ύψος του παραθύρου και μειώνεται το κάθετο σκρολάρισμα. Είναι νομίζω ιδανικό για οθόνες με μικρή αναλογία ύψους προς πλάτος (πχ το netbook μου με οθόνη 1024x600). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 για τα tabs προς το παρών δοκιμάζω την νέα θέση τους, μετά από μια μέρα νομίζω ότι θα με βολέψουν περισσότερο εκεί. για το growlmail που είπα νωρίτερα, υπάρχει ήδη ένα workaround και οι υπεύθυνοι του growl πιστεύουν ότι θα έχει γίνει fixed στην επόμενη έκδοση του growl. (περισσότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.