NiCk_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να πώ ότι το Unibody ( Macbook 13'' ) της αδερφής μου, μόλις παρουσίασε πρόβλημα με τον Safari 4 ! To Hotmail, δεν ανταποκρινόταν όταν έμπαινε στην σελίδα του ! Πατούσα για να μπώ σε ένα mail και δεν έμπαινε .. Σαν να μην έκανα click .. Κάποιο bug μάλλον .. Στο δικό μου αντιθέτως δουλεύει μια χαρά ( MBP 2006 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να πώ ότι το Unibody ( Macbook 13'' ) της αδερφής μου, μόλις παρουσίασε πρόβλημα με τον Safari 4 ! To Hotmail, δεν ανταποκρινόταν όταν έμπαινε στην σελίδα του ! Πατούσα για να μπώ σε ένα mail και δεν έμπαινε .. Σαν να μην έκανα click .. Κάποιο bug μάλλον .. Στο δικό μου αντιθέτως δουλεύει μια χαρά ( MBP 2006 ) και μένα μια χάρα δουλευεψε σε MBP2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ καλός! οχι και τοσο γρήγορος αλλα Ωραιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 χαλαει παντως λιγο το msn για mac..... αγνωστο γιατι συγκεκριμενα με το που πατας enter χανει το focus στην εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Έπαθα πλάκα... α ρε apple τι βγάζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μολις το SETαρα. Μονο θετικές εντυπώσεις μεχρι στιγμής και ανεβασμένη αισθητά ταχύτητα. Γύρισα βεβαια τα παλια Tabs γιατι στα νέα δεν έχει DoubleClick +Νέο Tab. Cool εφέ αυτό με το History Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Fix για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το msn .. Όταν είστε μέσα στο hotmail σας, ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα : 1) Safari -> Preferences -> Advanced 2) Επιλέξτε την επιλογή "Show developer menu in menu bar" ... Θα εμφανιστεί ένα νέο drop-down box μεταξύ των bookmarks και του window 3) Κάνετε click στο Developer -> User Agent -> Firefox 3.0.5 Mac Η σελίδα θα κάνει refresh και θα είστε οκ ... Μην ξεχάσετε να το επαναφέρετε μετά ( όταν θα φύγετε από το hotmail ) στο "Default ( Automatically chosen ) ... Ουσιαστικά δηλαδή πρέπει να ανοίγετε την σελίδα, με άλλο browser μέσω του Safari Άσχημο, αλλά τουλάχιστον θα μείνετε στον Safari 4, και στα νέα του features Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές επίσης, πολύ γρήγορος. 1. Στο winbank της Πειραιώς τα links του μενού στα αριστερά "παίζουν"! 2. Επιτέλους ctrl+tab , ctrl+shift+tab για εναλλαγή των tabs! Ανυπομονώ να δοκιμάσω τα Developers Tools (JS Debugger, Profiler, etc) Ένα plugin για το drop.io θέλω τώρα και ένα για το delicious που να δείχνει και network/inbox activity όπως στον ff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 2. Επιτέλους ctrl+tab , ctrl+shift+tab για εναλλαγή των tabs! Και το παλιό shortcut(shift+cmd+}) βολεύει αρκετά...ίσως επειδή ισχύει και σε άλλα προγράμματα που υποστηρίζουν tabs(πχ. Terminal) οπότε είναι κάτι σαν global shortcut... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 3) Κάνετε click στο Developer -> User Agent -> Firefox 3.0.5 Mac Η σελίδα θα κάνει refresh και θα είστε οκ ... Μην ξεχάσετε να το επαναφέρετε μετά ( όταν θα φύγετε από το hotmail ) στο "Default ( Automatically chosen ) ... Ουσιαστικά δηλαδή πρέπει να ανοίγετε την σελίδα, με άλλο browser μέσω του Safari Με αυτόν τον τρόπο δεν ανοίγεις τη σελίδα με άλλο browser. Απλώς, κάνεις τα site να νομίζουν πως χρησιμοποιείς το firefox αντί για το safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Σωστός ο georgeadams με πρόλαβε. Να βρούμε και έναν adblocker καλό και είμαστε κομπλέ. Το pithhelmet δεν παίζει με τη νέα έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το adblock δουλεύει κανονικά... http://safariadblock.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 με τον popup blocker ομως τι γίνεται; συνεχίζει μπλοκάρει όλα τα popup? Εγώ έχω μερικές σελίδες που δεν θέλω να μου τις μπλοκάρει (ειδικά όταν έχω νέα μηνυματα, τα οποία μου εμφανίζονται αυτόματα ως popup) πως θα το καταφέρω αυτό; Θα ανοιγοκλείνω το turn on/off popup blocker; Δεν υπάρχει exception list? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 help the NooB here plz... Τον πέρασα, (σε Xp) και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. edit35845: Δεν κάνει login ποτέ ο live messenger9 μετά την εγκατάστασή του safari4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μολις το SETαρα. Μονο θετικές εντυπώσεις μεχρι στιγμής και ανεβασμένη αισθητά ταχύτητα. Γύρισα βεβαια τα παλια Tabs γιατι στα νέα δεν έχει DoubleClick +Νέο Tab. Cool εφέ αυτό με το History Πώς επανέρχονται τα παλιά tabs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.