Προς το περιεχόμενο

Νεο Safari 4

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν κρασσάρει σε μένα, αλλά κολλάει μερικές φορές και ξεκολλά μόνος του. Αν σου κολλήσει ξανά μην το πειράξεις, θα ξεκολλήσει. Πάντως και γω πιστεύω ότι ώρες ώρες κάτι δεν πάει καλά με το safari. Στην αρχή μετά από boot είναι αργός, και μετά πάει σφαίρα!!! Περίεργα πράγματα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Sorry παιδιά αλλά εγώ που έχω Mac OS X 10 πώς θα το κατεβάσω;

Ποιό MacOS X 10; Το 10.1, 10.2, ποιό;

Minimum προϋπόθεση για να τρέξει ο Safari 4 είναι λειτουργικό MacOS X 10.4.11

Δες λίγο εδώ:

http://support.apple.com/kb/SP552

Πως ακριβως αποθηκευω κωδικους απο λογαριασμους σε σελιδες στον σαφαρι???? Ειχα συνηθισει με τον firefox που μολις εβλεπε νεα σελιδα με ρωτουσε...Τωρα??

post-42067-129063035584_thumb.jpg

Επισης τι γινεται με αυτο που μου πεταξε?

Τελευταία μου λαγκάρει υπερβολικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλα δεν έχω αλλάξει τίποτα στο mb. Απλά ίντερνετ/office/καμια σειρούλα είναι η δουλειά του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο φταίει.

Λαγκάρει = σκαλώνει με την μπάλα για ώρα όταν πάω να ανοίξω ένα tab και τέτοια...

Όχι πάντα. Κάποιες φορές.

Τελευταία μου λαγκάρει υπερβολικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλα δεν έχω αλλάξει τίποτα στο mb. Απλά ίντερνετ/office/καμια σειρούλα είναι η δουλειά του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο φταίει.

Λαγκάρει = σκαλώνει με την μπάλα για ώρα όταν πάω να ανοίξω ένα tab και τέτοια...

Όχι πάντα. Κάποιες φορές.

Το έκανε συνέχεια μέχρι που έκανα update σε 10.6.2

Safari 4.0.4 Update!

This update is recommended for all Safari users and includes improvements to performance, stability, and security including:

- Improved JavaScript performance

- Improved Full History Search performance for users with a large number of history items

- Stability improvements for 3rd-party plug-ins, the search field and Yahoo! Mail.

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Πόσο virtual memory χρησιμοποιεί ο Safari?

Γιατί σε εμένα έχω συνηθήσει πέριξ των 100GB μετά από κάποια χρήση αλλά αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει φτάσει το 1,5TB!!! (τέρα μπάιτ)

Για την ιστορία, αν και δεν πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο, ο σκληρός μου είναι 80GB

post-22489-129063066024_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...