nasiougik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Macbook 2.4Ghz intel core 2duo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 To glims έβγαλε update για αυτόν ακριβώς το λόγο. Crashare το σύμπαν με την 4.03. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του glims και είστε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 To glims έβγαλε update για αυτόν ακριβώς το λόγο. Crashare το σύμπαν με την 4.03. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του glims και είστε οκ. μακάρι να ήξερα τη είναι το glims και πως θα το κατεβασω αφού δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 http://www.machangout.com/ Δοκίμασε κάποιον άλλον browser πχ firefox για να το κατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 μακάρι να ήξερα τη είναι το glims και πως θα το κατεβασω αφού δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ http://www.machangout.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasiougik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 oufffffffffffffffffffffff!!! Ανακούφιση! Κατέβασα την τελευταία έκδοση κ ... τωρα σερφάρω παλι με Safari!!! πολύ παράξενο πάντως πόσο σημαντικά ειναι τα plug-in.. klainmaingr thanks a lot m8!!!πολυ χρήσιμο το tip σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 μακάρι να ήξερα τη είναι το glims και πως θα το κατεβασω αφού δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ Αν ΔΕΝ έχεις εγκατεστημένο ήδη το glims τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα ούτως η άλλως.. Ίσως το έβαλες κάποια στιγμή και δεν το θυμάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αν ΔΕΝ έχεις εγκατεστημένο ήδη το glims τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα ούτως η άλλως.. Ίσως το έβαλες κάποια στιγμή και δεν το θυμάσαι. Αυτό έγινε τελικά . Μπήκα bootcamp κατέβασα την τελευταία έκδοση και την πέρασα στο σκληρό . Τώρα όλα δουλεύουν περδίκη εκτός του προβλήματος που εμφανίστηκε με το MSN τώρα ενώ μέχρι εχθές δούλευε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 OK, ο opera απλά δεν τραβάει άλλο. Για κάποιο λόγο αδυνατεί να υποστηρίξει ελληνικές γραμματοσειρές, όπου θέλει βέβαια - για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή βλέπω το σώμα του κειμένου αλλά τα λινκς στην κορυφή της σελίδας είναι τετραγωνάκια - αργεί χαρακτηριστικά στο φόρτωμα ορισμένων σελίδων, άλλες τις εμφανίζει μισές, με στοιχεία να λείπουν.. Νομίζω έχει έρθει η ωρα να αλλάξω σε safari μια και καλή. Έχω κάνει export τα bookmarks αλλά δεν μπορώ να βρω επιλογή για να περάσω τα rss feeds απο τον opera στο safari. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 δοκίμασε οπερα 10.00 rc χτες βγηκε... δεν βγαζει τετραγωνακια σε μενα. καλος κι ο safari, εχω το ιδιο 4χ3 grid και στους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αυτό έγινε τελικά . Μπήκα bootcamp κατέβασα την τελευταία έκδοση και την πέρασα στο σκληρό . Τώρα όλα δουλεύουν περδίκη εκτός του προβλήματος που εμφανίστηκε με το MSN τώρα ενώ μέχρι εχθές δούλευε ... Adium. Δεν παλεύεται το msn for mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 δοκίμασε οπερα 10.00 rc χτες βγηκε... δεν βγαζει τετραγωνακια σε μενα. Μόλις έβαλα τον 10 και τα τετραγωνάκια ακόμα τα βγάζει στις ελληνικές γραμματοσειρές. Και μου κάνει εντύπωση γιατί τα ακριβώς από κατω τα δείχνει μια χαρά. Τι default font έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 δεν πειραξα τπτ, lucida grande εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μόλις έβαλα τον 10 και τα τετραγωνάκια ακόμα τα βγάζει στις ελληνικές γραμματοσειρές. Και μου κάνει εντύπωση γιατί τα ακριβώς από κατω τα δείχνει μια χαρά. Τι default font έχεις ; Καλησπέρα. Δοκίμασε το παρακάτω: Font Book app ---> επιλέγεις όλα τα fonts (Cmd+A)---->File---->Validate Font. (Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει restart τον Mac. Τον Οpera σίγουρα τον είχα κάνει) ΥΓ: Δεν υπάρχει browser σαν τον Opera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα. Δοκίμασε το παρακάτω: Font Book app ---> επιλέγεις όλα τα fonts (Cmd+A)---->File---->Validate Font. (Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει restart τον Mac. Τον Οpera σίγουρα τον είχα κάνει) ΥΓ: Δεν υπάρχει browser σαν τον Opera. Το έκανα το validate, βρήκε καμιά 200αρια χαλασμένα φοντς.. :\ Εκανα restart το macακι, τα τετραγωνάκια καλά κρατούν. Δεν ξέρω, είναι που το'χω πάρει στραβά το θέμα τώρα μερικές μέρες, μου φαίνεται οτι γενικώς δεν πάει καλά και θέλω να αλλάξω στον safari, αρκεί να βρω πως θα βάλω τα feeds μου! Να φανταστώ ότι η λύση είναι να πάω σε όλα τα sites και να ξανακάνω subscribe? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.