kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Apple announced a public beta of Safari 4 today with the "Nitro" engine that runs JavaScript 4.2 times faster than Safari 3. macrumors.com Μπορείται να τον κατέβασεται απο εδώ: http://www.apple.com/safari/download/ Εντυπώσεις, Παρατήρησα μια μεγάλη διαφορά ταχύτητας. Τα tabs ρε μάγκες γιατί τα βάλανε σε τετια δίαταξη ? δεν μου αρέσανε καθόλου =( Μικρά προβληματάκια σε διάφορα sites όσο αναφορά το αυτόματο Log in του λογαριασμού έχουν διορθωθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τα tabs είναι "δανεισμένα" από τον Chrome της Google ! Νομίζω ότι είναι καλύτερα Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος ... Και τα top sites στην αρχή είναι κάτι που μου άρεσε από άλλους browsers ( opera, chrome ), και τα tabs στην κορυφή, αλλά κυρίως η ταχύτητα έχει βελτιωθεί πολύ ! Δώστε μας τώρα και ένα public beta των Snow Leopard ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reload13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να πω την αλήθεια σε θέματα ταχύτητας δε διαπίστωσα μεγαλη διαφορά (εως καθ'ολου), αυτό που γουστάρω τρελά ειναι το history.Τέλειο!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ναι ειναι γεγονός... Αριστούχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ καλός! Γρήγορος αλλά και πριν έτρεχα σε Safari 4 beta από το ADC. Προς το παρόν έχει πρόβλημα με όποιο site είχα ενεργοποιημένο το Google Gears (gmail, blog). Πολύ ωραία τα developer tools!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να κάνω μια χαζή ερώτηση ?? Το νέο Safari πρέπει να το κατεβάσω, ή θα κάνει μόνο του update?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να κάνω μια χαζή ερώτηση ?? Το νέο Safari πρέπει να το κατεβάσω, ή θα κάνει μόνο του update?? πρέπει να το κατεβάσεις διότι είναι ακόμα Beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δλδ όταν θα βγεί η κανονική version θα κάνει από μόνο του update?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δλδ όταν θα βγεί η κανονική version θα κάνει από μόνο του update?? οΗ ναι.(10chars) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 οΗ ναι.(10chars) Θα το εκλάβω, ως ναι... Λέτε να το εγκαταστήσω τώρα ή να περιμένω να κάνει αυτόματα το update?? Τι είναι καλύτερό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Λέτε να το εγκαταστήσω τώρα ή να περιμένω να κάνει αυτόματα το update?? Τι είναι καλύτερό?? καλύτερο είναι ότι σε βολεύει εσένα καλύτερα...αντί να ρωτάς, κατέβασέ το, δοκίμασέ το χωρίς να το εγκαταστήσεις κ αν δε σου κάνει το πετάς...αλλιώς, το κρατάς...απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 καλύτερο είναι ότι σε βολεύει εσένα καλύτερα...αντί να ρωτάς, κατέβασέ το, δοκίμασέ το χωρίς να το εγκαταστήσεις κ αν δε σου κάνει το πετάς...αλλιώς, το κρατάς...απλά... Το λέω από την άποψη να μην κρασάρει (τόσα χρόνια με τα Windows έχουν δεί πολλά τα μάτια μου) και μετά δεν ξέρω τι να κάνω, και τα κάνω ακόμα χειρότερα... Ευχαριστώ πολύ πάντως! Θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 καλύτερο είναι ότι σε βολεύει εσένα καλύτερα...αντί να ρωτάς, κατέβασέ το, δοκίμασέ το χωρίς να το εγκαταστήσεις κ αν δε σου κάνει το πετάς...αλλιώς, το κρατάς...απλά... όπως τα είπε ο φιλεναδίσκος νατουράλ. Δεν νομίζω να σου παρουσίασει κανένα πρόβλημα. Εδώ και κανα 3ώρο με λιώσιμο τον σαφάρι δεν παρουσιάσει κανένα προβλημα σε καμια σελίδα που άνοιξα. Να σημειώσω πως αν θες να αφερέσεις την μπέτα έχει μέσα στο dmg αρχείο το Unistall του. have fun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 όπως τα είπε ο φιλεναδίσκος νατουράλ. Δεν νομίζω να σου παρουσίασει κανένα πρόβλημα. Εδώ και κανα 3ώρο με λιώσιμο τον σαφάρι δεν παρουσιάσει κανένα προβλημα σε καμια σελίδα που άνοιξα. Να σημειώσω πως αν θες να αφερέσεις την μπέτα έχει μέσα στο dmg αρχείο το Unistall του. have fun. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Άρα πρέπει να κρατήσω το αρχείο Uninstall ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι ανάγκη να το κρατήσεις το Dmg αρχείο. το ξανακατεβάζεις και είσαι κυριλε ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι ανάγκη να το κρατήσεις το Dmg αρχείο. το ξανακατεβάζεις και είσαι κυριλε ;ρ Merci! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.