isim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλημερα παιδια. Εχω παραγγηλει κατι συμπληρωματα απο Αμερικη (πρωτεινη, γλουταμινη και κατι βιταμηνες), και δεν ξερω αν θα μου τα κρατησουν στο τελωνειο για φορους... Εχει κανενας σας προσωπικη εμπειρια απο παραγγελια στην Αμερικη;;;; Παντως οι τιμες στην Αμερικη ειναι παμφθηνες, εχω παθει πλακα...
Timour21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλημερα παιδια. Εχω παραγγηλει κατι συμπληρωματα απο Αμερικη (πρωτεινη, γλουταμινη και κατι βιταμηνες), και δεν ξερω αν θα μου τα κρατησουν στο τελωνειο για φορους...Εχει κανενας σας προσωπικη εμπειρια απο παραγγελια στην Αμερικη;;;; Παντως οι τιμες στην Αμερικη ειναι παμφθηνες, εχω παθει πλακα... Εάν περάσουν απο τελωνείο (που δεν νομίζω) , θα ελένξουν αν τα σκευάσματα αυτά είναι εγκεκριμένα απο τον δικό μας ΕΟΦ. Αν δεν είναι, κατάσχονται και δεν πληρώνεις τελωνείο.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εάν περάσουν απο τελωνείο (που δεν νομίζω) , θα ελένξουν αν τα σκευάσματα αυτά είναι εγκεκριμένα απο τον δικό μας ΕΟΦ. Αν δεν είναι, κατάσχονται και δεν πληρώνεις τελωνείο. Και σε περίπτωση που έχεις προπληρώσει μέσω πιστωτικής;
Timour21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Και σε περίπτωση που έχεις προπληρώσει μέσω πιστωτικής; Ο εκάστοτε αποστολέας/προμηθευτής δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει αν και κατα πόσο το σκεύασμα/συμπλήρωμα που πουλάει είναι εγκεκριμένο απο τον ΕΟΦ. Οπότε απο την στιγμή που γίνεται η κατάσχεση (απο το δικό μας τελωνείο), εσύ πληρώνεις κανονικά.
isim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ο εκάστοτε αποστολέας/προμηθευτής δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει αν και κατα πόσο το σκεύασμα/συμπλήρωμα που πουλάει είναι εγκεκριμένο απο τον ΕΟΦ. Οπότε απο την στιγμή που γίνεται η κατάσχεση (απο το δικό μας τελωνείο), εσύ πληρώνεις κανονικά.Δηλαδη με βλεπω να τα σκαω...Ελπιζω να μη με τσουξει πολυ lol
panagos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν ο αποστολέας είναι γνώστης τέτοιων περιπτώσεων τότε θα τα συσκευάσει καταλλήλως και θα τα στείλει σαν δώρο. Τότε δεν σε πειράζει το τελωνείο. Όντως στην Αμερική οι τιμές σε συμπληρώματα είναι και 3 φορές κάτω σε σχέση με εδώ. Μην το μπερδεύεις πάντως isim. Δεν είναι εκεί φθηνά. Εδώ είναι πανάκριβα.
Ather Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Από προσωπική εμπειρία πήρα συμπλήρωμα που δεν είχει έγκριση καν του Αμερικάνικου ΕΟΦ και στο τελωνείο δεν το σταμάτησαν (καν). Το μυστικό της επιτυχίας; USPS
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν τα στείλει με καμοιά UPS δύσκολα θα το γλιτώσει
freedubus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Είσαι σίγουρος οτι είναι γνήσια και όχι κινέζια όμως;
isim Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Με usps τα εχει στειλει ουουουουφφφφφφφ ησυχασα @freedubus Δεν εχω παρει φαρμακα ειναι μια πρωτεινη, μια γλουταμινη και κατι πολυβιταμινες.... Μονο σε φαρμακα κανουνε τσατσιες. Και μιας και το αναφερεις μακρια απο British Dragon labs, ολα ειναι απομιμησεις απο Βουλγαρια.....
MrTryANalyzer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Παντα να ζητας απο τον εκαθωστε πωλητη να στο στελνει σαν δώρο Επίσης να προσεχετε τα συμπληρωματα να μην αναγράφουν π.χ. εταιρεία Anabolic Nutrition, γιατι και πολυβιταμινες να ναι αν ελεχθουν απο τα ξυράφια στα τελωνεία θα τα αναγκαστειτε να τρεχετε στον ΕΟΦ για εγκρισεις κτλπ. Γιαυτο επιλεγουμε συμπληρωματα απο Αμερικα μονο απο εταιρεις που το ονομα τους δεν χτυπάει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.