nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θες να πεις ότι η 4850 αποδίδει τέλεια σε 1440χ900?????Επειδή παίζω σε αυτην την ανάλυση και έχω αυτήν την κάρτα θα σε πληροφορήσω ότι δεν παίζει καθόλου τέλεια.Τα περισσότερα παιχνίδια στα low για να έχω αξιοπρεπή fps,χωρίς intiallising(εννοείται) και σε μερικά παιχνίδια άμα με πέρνει το βάζω στο medium.Ούτε καν σε 17" δεν αποδίδει τέλεια. Για αυτό ας πάει σε 4890. Noμίζεις ότι όλοι κάθονται και παλεύουν με τα fps;; Ειδικά η vaporx μια χαρά αποδίδει και αν δώσεις για 19άρα τόσα λεφτά για κάρτα γραφικών(τη στιγμή αυτή που αναμένονται σύντομα οι καινούριες κιόλας)παίζει να πάρεις και τον τίτλο του μεγαλύτερου μακάκα..Soρρy κιόλας.. Άσε που πάρα πολύς κόσμος με το ζόρι καταλαβαίνει τι διαφορά από το enthusiast στο gamer.. Μόνο crysis και gtaiv μπορεί να χαμηλώσει λίγο τα γραφικά ένα σκαλί με την 4850 αν και δεν το λέω με σιγουριά γιαί την vaporx δεν την έχω δοκιμάσει..Μπορεί και να μην το κάνει.. Εγώ πάντως με 4870 σε 1440χ900 τα έπαιζα όλα στο τέρμα και τώρα σε 1920χ1080 άντε σε μερικά να το κατεβάσω ένα επίπεδο..Σε low πάντως δεν παίζω τίποτα..ούτε έπαιξα ποτέ ούτε ξέρω και κανέναν με 4850 απλή που να έπαιξε κάτι σε low σε 1440χ900
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Noμίζεις ότι όλοι κάθονται και παλεύουν με τα fps;;Ειδικά η vaporx μια χαρά αποδίδει και αν δώσεις για 19άρα τόσα λεφτά για κάρτα γραφικών(τη στιγμή αυτή που αναμένονται σύντομα οι καινούριες κιόλας)παίζει να πάρεις και τον τίτλο του μεγαλύτερου μακάκα..Soρρy κιόλας.. Άσε που πάρα πολύς κόσμος με το ζόρι καταλαβαίνει τι διαφορά από το enthusiast στο gamer.. Μόνο crysis και gtaiv μπορεί να χαμηλώσει λίγο τα γραφικά ένα σκαλί με την 4850 αν και δεν το λέω με σιγουριά γιαί την vaporx δεν την έχω δοκιμάσει..Μπορεί και να μην το κάνει.. Εγώ πάντως με 4870 σε 1440χ900 τα έπαιζα όλα στο τέρμα και τώρα σε 1920χ1080 άντε σε μερικά να το κατεβάσω ένα επίπεδο..Σε low πάντως δεν παίζω τίποτα..ούτε έπαιξα ποτέ ούτε ξέρω και κανέναν με 4850 απλή που να έπαιξε κάτι σε low σε 1440χ900 Τα frames αντιπροσωπεύουν την ποιότητα του gaming.Δεν είναι ότι παλεύω με τα fps απλά προσπαθώ να παίζω ποιοτικά. Κατι κανεις λαθος...Σε 1280χ1024 παιζω το FarCry2 στο Very High(1 θεση κατω απο το Ultra High) με την 8600GT μου....Frames 16-31.... Sorry κιόλας μπορείς και παίζεις με μέσο όρο 20 fps???Εγώ δεν θεωρώ αξιοπρεπή frame τα 20 ούτε καν τα 30... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ---------- Τέλος πάντων εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι να μην παρουσιάζεται κάρτες γραφικών σαν την 4850 σαν τέλειες για 17" και 19" οθόνες γιατί απλά δεν είναι.Όταν κάποιος ζητάει gaming pc και δίνει 1200€ δεν είναι δυνατόν να πέρνει low bugdet κάρτες και μετά να κλαίνε τα λεφτά τους.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τα frames αντιπροσωπεύουν την ποιότητα του gaming.Δεν είναι ότι παλεύω με τα fps απλά προσπαθώ να παίζω ποιοτικά. Sorry κιόλας μπορείς και παίζεις με μέσο όρο 20 fps???Εγώ δεν θεωρώ αξιοπρεπή frame τα 20 ούτε καν τα 30... Κοιτα...απ'την στιγμη που θελω να παιζω κατι σε ισχυρα details...δεν εχω και τοσο μεγαλο προβλημα με τον μεσο ορο των 20 frames...συνιθιζεται...αν και δεν ειναι οτι καλυτερο.
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τα frames αντιπροσωπεύουν την ποιότητα του gaming.Δεν είναι ότι παλεύω με τα fps απλά προσπαθώ να παίζω ποιοτικά. Ανήκεις στην κατηγορία των πολύ απαιτητικών gamer λοιπόν και δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο απαιτητικός...Για εσένα μπορεί και αν μην κάνει η 4850 άλλοι(και είναι παρα πολλοί)σίγουρα θα ευχαριστηθούν παιχνίδι με 25fps.. Για εσένα σίγουρα δεν θα πρότεινα 4850 φιλαράκι αλλά και πάλι πάνω από 4870 θα ήταν υπερβολή.. Μην προσπαθείς να παρασύρεις τον καθένα σε λάθος σπατάλες. Πρέπει να καταλάβεις ότι ανήκεις σε μια πολύ μικρή μερίδα κόσμου στις απαιτήσεις σου.Καλά κάνεις δεν σε κατηγόρεί κανείς αλλά δεν σου φταίει και κανείς.. Ο χρήστης που άνοιξε το thread τον κόβω ότι δεν θα καταλάβει καμία διαφορά αν παίξει παιχνίδι με 25fps και αν παίξει με 60fps όπως επίσης με δυσκολία θα προσπαθεί να καταλάβει ποιά είναι η διαφορά στο παιχνίδι όταν το έχει στο gamer και όταν το έχει στο enthusiast.. Εδώ νόμιζε ότι μία 4850 vaporx 512mb είναι χειρότερη από μια 4650 1gb..
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ανήκεις στην κατηγορία των πολύ απαιτητικών gamer λοιπόν και δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο απαιτητικός...Για εσένα μπορεί και αν μην κάνει η 4850 άλλοι(και είναι παρα πολλοί)σίγουρα θα ευχαριστηθούν παιχνίδι με 25fps..Για εσένα σίγουρα δεν θα πρότεινα 4850 φιλαράκι αλλά και πάλι πάνω από 4870 θα ήταν υπερβολή.. Μην προσπαθείς να παρασύρεις τον καθένα σε λάθος σπατάλες. Πρέπει να καταλάβεις ότι ανήκεις σε μια πολύ μικρή μερίδα κόσμου στις απαιτήσεις σου.Καλά κάνεις δεν σε κατηγόρεί κανείς αλλά δεν σου φταίει και κανείς.. Οκ μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό δυστηχώς όταν πήρα την κάρτα μου δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω. Νταξ μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός απλά το είπα γιατί το παιδί ζήτησε σύνθεση για gaming και δίνει αρκετά λεφτά.Κρίμα είναι να έχει ένα τόσο δυνατό σύστημα και να μην έχει μια κάρτα να το αντιπροσωπεύει.
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Οκ μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό δυστηχώς όταν πήρα την κάρτα μου δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω.Νταξ μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός απλά το είπα γιατί το παιδί ζήτησε σύνθεση για gaming και δίνει αρκετά λεφτά.Κρίμα είναι να έχει ένα τόσο δυνατό σύστημα και να μην έχει μια κάρτα να το αντιπροσωπεύει. Μια χαρά θα το αντιπροσοπεύει...Και οι κάρτες αλλάζουν κιόλας κάθε 2 χρονάκια...Όταν πήρα εγώ gpu η καλύτερη που υπήρχε για τα λεφτά μου ήταν η 4870...Επειδή ένας φίλος μου πήρε μια 4850 μια βδομάδα αργότερα στις ίδιες οθόνες(1440x900) διαπίστωσα ότι οι διαφορές μας ήταν μηδαμηνές και πήγα και πηρα μια οθόνη 1920χ1080 για να μην νιώθω τελείως βλάκας που πέταξα τα λεφτά μου..(Δεν είμαι τόσο απαιτητικός gamer) Ακόμη όμως και να μην άλλαζα την οθόνη...τα 80€ που έδωσε το φιλαράκι μου λιγότερα μπορεί να του περισσέψουν όταν θα βγούν οι dx11 και να έμενα εγώ πάρα πολύ πίσω...η να εξακολουθούσα να δίνω πιο πολλά λεφτά.
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Οκ μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό δυστηχώς όταν πήρα την κάρτα μου δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω.Νταξ μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός απλά το είπα γιατί το παιδί ζήτησε σύνθεση για gaming και δίνει αρκετά λεφτά.Κρίμα είναι να έχει ένα τόσο δυνατό σύστημα και να μην έχει μια κάρτα να το αντιπροσωπεύει. μα ειναι πολυ απλο..Θα παρει τωρα μια πιο φθηνη και οχι 4890 και δεν θα τον αντιπροσοπευει για κατι μηνες,οπου τοτε θα παρει την dx11 και θα δεις εκει μετα ενα συστηματακι που θα το ζηλευουν πολλοι... Βεβαια ΑΝ θελησει να παρει μια dx11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.