JoannaF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εχω ενα mac powerbook g4 με mac 10 επανω και εχω ενα προβληαματακι. Χτες σε καποια στιγμη μου εκλεισε απο μονο του χωρις να το παρω χαμπαρι (και οχι απο μπαταρια οπως νομιζα στην αρχη)και οταν προσπάθησα να το ξανανοιξω, εκανε κανονικα τον ηχο οτι εμπενε στα mac αλλα εμενε στην λευκη οθονη χωρις να κανει τιποτε αλλο. Σε καποιες απο τις προσπαθειες εβγαζε το μηλαρακι και το σημα οτι φορτωνει αλλα απο ενα σημειο και μετα κολλαγε και εμενε εκει... Μηπως ξερει καποιος απο τι μπορει να ειναι αυτο και τι μπορω να κανω γι'αυτο? Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν έχεις εξωτερικούς σκληρούς συνδεδεμένους αποσύνδεσέ τους και ξαναπροσπάθησε να κάνεις boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannaF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν εχω τιποτα επανω. Μεχρι και το ρευμα εβγαλα απο πανω μηπως και αλλαξει κατι αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν εχω τιποτα επανω. Μεχρι και το ρευμα εβγαλα απο πανω μηπως και αλλαξει κατι αλλα... Έχεις ξεχάσει μέσα κάνα CD ή κάνα DVD? Έχεις βάλει refit? Δοκίμασε να κάνεις restart με το cd του mac os x μέσα. Αν έχεις windows με bootcamp στην αρχή σου δείχνει σε εικονίδια τα partition του σκληρού σου; Δοκίμασε με το cd του leopard να κάνεις ένα hardware test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Έχεις ξεχάσει μέσα κάνα CD ή κάνα DVD? Έχεις βάλει refit? Δοκίμασε να κάνεις restart με το cd του mac os x μέσα. Αν έχεις windows με bootcamp στην αρχή σου δείχνει σε εικονίδια τα partition του σκληρού σου; Δοκίμασε με το cd του leopard να κάνεις ένα hardware test. ωπα τι bootcamp και windows; Powerbook λέει ότι έχει - δεν έχει επεξργαστή intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannaF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Έχεις ξεχάσει μέσα κάνα CD ή κάνα DVD? Έχεις βάλει refit? Δοκίμασε να κάνεις restart με το cd του mac os x μέσα. Αν έχεις windows με bootcamp στην αρχή σου δείχνει σε εικονίδια τα partition του σκληρού σου; Δοκίμασε με το cd του leopard να κάνεις ένα hardware test. Τιποτα απο ολα αυτα.Καταφερα να το ανοιξω (βγαζοντας την μπαταρια και αφηναντας το καποιες ωρες) αλλα κολλαει τραγικα κ εκει που κανω το οτοιδηποτε μου ζηταει ρεσταρτ χωρις να με αφηνει να κανω τιποτε αλλο. του κανω restart και ξανα κανει αυτο με την λευκη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε ένα reset PRAM κάνοντας boot με πατημένα τα option-apple-P-R. Μόλις κάνει 2η φορά τον ήχο της εκκίνησης άφησέ τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τελικά, διορθώθηκε το πρόβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.