digimyth Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Χαιρετώ... Πρόσφατα χάλασε το λάπτοπ μου και έβγαλα τον σκληρο και το DVD-Recorder. Τον σκληρό τον έβαλα σε εξωτερική θήκη αλλά δε ξέρω που να βρω και τι θήκη να επιλέξω για το DVD-Recorder. Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι IDE τύπου σύνδεσης και νομίζω ούτε ATAPI. Για την ακρίβεια πήγα στο eshop και ρώτησα αλλά έχουν μόνο ATAPI θήκες για DVD-Recorders. Νομίζω πως είναι τύπου SATA αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τώρα δεν μπορώ να βγάλω και φωτό να το ανεβάσω... Η ερώτησή μου είναι τι άλλοι τύποι σύνδεσης υπάχουν για DVD-Recorder από λάπτοπ και που μπορώ να βρω θήκες εκτός απο ATAPI? Θέλω να συνδέσω το DVD-Recorder με το αταθερό υπολογιστή. Επίσης με συμφέρει? Θα προτιμούσα μια οικονομική λύση αλλά αξιόπιστη... Ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:49 ---------- OK Άκυρο βρήκα την απάντηση εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319054 Τελίκά είναι ATAPI αλλά δε το ήξερα... Το είδα στην επισυναπτόμενη φωτό... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.