Vasilisxd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Και τελικά τα Ελληνικά δεν τα βλέπω στην Λίστα... Αυτό σημαίνει bb Ελληνικό Interface , αφού δεν βγαίνει τώρα , λίγο δύσκολο να βγει αργότερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Και τελικά τα Ελληνικά δεν τα βλέπω στην Λίστα... Αυτό σημαίνει bb Ελληνικό Interface , αφού δεν βγαίνει τώρα , λίγο δύσκολο να βγει αργότερα Ελληνικά στα μενού? Ίουκ!
kebinB Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ελληνικά στα μενού? Ίουκ! και εγώ τα απεχθάνομαι, αλλά είναι προτιμήσεις αυτές.
hasodikis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Έκανα την παραγγελία... αύριο στέλνω και την απόδειξη... Είδωμεν.. Hasodikis
xalia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ελληνικά δεν είχε και ποτέ… Μου έκανε εντύπωση που κατά το installation μου έδινε την επιλογή για εγκατάσταση rosetta και quick time 7.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Rosetta; Αυτο σημαίνει ότι θα μπορούμε να τρέχουμε προγράμματα για MacOS9; Είναι αυτό που αφαιρέσαν στο Leopard;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Rosetta; Αυτο σημαίνει ότι θα μπορούμε να τρέχουμε προγράμματα για MacOS9; Είναι αυτό που αφαιρέσαν στο Leopard; Όχι, η Rosetta είναι μηχανή εξομοίωσης PowerPC κώδικα για μη-Intel ή μη-Universal εφαρμογές, ήτοι θα μπορούμε να τρέχουμε εφαρμογές που δεν έχουν γραφτεί για Intel επεξεργαστές αλλά τρέχουν κάτω από MacOS X. Yπήρχε πάντα (και στο Tiger for Intel και στο Leopard). Απλώς τώρα γίνεται προαιρετική η εγκατάστασή του. Αυτό που περιγράφεις λεγόταν Classic και αυτό αφαιρέθηκε στο Leopard (αλλά "αναβίωσε" με το SheepShaver).
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είχα βρει κάτι αντίστοιχο. Λεγόταν κάπως COI (αν θυμάμαι καλά). Λογικά βασιζόταν στο SheepShaver. Thanks for the tip!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είχα βρει κάτι αντίστοιχο. Λεγόταν κάπως COI (αν θυμάμαι καλά). Λογικά βασιζόταν στο SheepShaver. Thanks for the tip! Για την ακρίβεια το COI είναι το SheepShaver. COI = Classic On Intel.
Vasilisxd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Yeah μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας, τα Ελληνικα είναι ένα must στο interface του OsX , πως διάολο μπορώ να προωθω μηχανάκια Apple σε αρχάριους - μη γνωστές Αγγλικων... Λίγο δύσκολο , μόνο με το κλασικό παλιό πατς...
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μόλις ήρθα και εγώ σε επαφή με το Snow Leopard. Η εγκατάσταση της έκδοσης 10Α432 κράτησε κάπου 45 λεπτά. Πρώτη μου εντύπωση.... Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο !!!!!!!! Με το πρώτο φόρτωμα μετά την εγκατάσταση αμέσως προσέχω τα χρώματα της οθόνης πιο φωτεινά και έντονα!!!! Τα stacks πολύ-πολύ όμορφα, και αν έχεις παραπάνω θέματα μπορείς να κάνεις scroll ενώ πριν έπρεπε υποχρεωτικά να μπεις στο Finder. Το QuickTime όλα τα λεφτά!!!!! Απίστευτη ομορφιά!!!! Το μηχάνημα πολύ πιο γρήγορο από πριν, έχει άμεση απόκριση σε κάθε εντολή. Μια μικρή απογοήτευση, το iStat Menus και το CoolBook δεν λειτουργούν πια, μα πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν συμβατές εκδόσεις. Δεν αλλάζει πολύ σε σχέση με το Leopard, δεν χρειάζεται χρόνος εξοικείωσης, αρχίζεις να δουλεύεις αμέσως χωρίς πρόβλημα, αλλά πιο εύκολα, πιο όμορφα, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά!!!!!! Θα επιστρέψω με περισσότερες εντυπώσεις τις επόμενες ημέρες που θα το έχω δουλέψει πιο πολύ!!!!
Whiteyez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γνώμη μου πάντως, αποκλείεται να είναι GM η 10Α432, με αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής δλδ. Έχει κάποια μικρά bugs, όπως πχ αν είμαι στο 2ο space και πατήσω Empty Trash δεν με πηγαίνει καν στο πρώτο space να δω το σχετικό παραθυράκι που βγαίνει.
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Επίσης να προσθέσω μια άλλη πολύ χρήσιμη λειτουργία.... Στο Expose' βγαίνουν και τα παράθυρα που έχουν γίνει minimize στο dock!!!!
Whiteyez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 kpartsi το Quicktime σου βγάζει Preferences στο menu bar; Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι.
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 kpartsi το Quicktime σου βγάζει Preferences στο menu bar; Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι. Όχι, δεν μου βγάζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.