georgeadams Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μάλλον κάπως έτσι... Θυμάμαι επί εποχής Panther > Tiger έπρεπε να μπεις στο site της Rainbow για να το παραγγείλεις. Αργότερα, επί εποχής Tiger > Leopard, αν θυμάμαι καλά μπορούσες να πάρεις το upgrade και από το κατάστημα που αγόρασες το Mac. Κάνε μια αναζήτηση στο forum και πιθανόν θα βρεις αρκετές αναφορές από τότε... [OFFTOPIC] Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα το θυμήθηκα και "φόρτωσα". Ο ορισμός του on-line shopping για τη Rainbow είναι καταπληκτικός: Πώς ανοίγω έναν κωδικό στο http://www.applestore.gr; Για να ανοίξετε κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Rainbow θα πρέπει να διαθέτετε Ελληνικό ΑΦΜ. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδει εμπορεύματα και υπηρεσίες σε διευθύνσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα. Η διαδικασία πραγματοποιείται άπαξ, είναι εξαιρετικά απλή και πάνω απ'όλα ασφαλής: Επισκέπτεστε ένα από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας Eurotoxo και συμπληρώνετε, με τη βοήθεια των υπαλλήλων, μια "Αίτηση Ανοίγματος Κωδικού στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της Rainbow". Αν πρόκειται να ανοίξετε κωδικό σαν ιδιώτης ή σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και σε περίπτωση που επιλέγετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα Mastercard ή Visa (μη περιλαμβανομένης της Visa Electron), αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομά σας και να την έχετε μαζί σας την στιγμή που συμπληρώνετε την αίτηση. Αν ανοίγετε κωδικό στο όνομα εταιρείας θα χρειαστεί, πέρα από την αστυνομική σας ταυτότητα, να έχετε μαζί σας μια φωτοτυπία του καταστατικού της εταιρίας ή του ΦΕΚ. Σε περίπτωση που δεν είστε νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας για την οποία ανοίγεται κωδικό θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας και μία εξουσιοδότηση από το νόμιμο εκπρόσωπο και την εταιρική πιστωτική κάρτα σε περίπτωση που επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Στη συνέχεια η Rainbow επικοινωνεί μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσει για το μυστικό κωδικό σας. Τα στοιχεία που μας παρέχετε διατηρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς πώλησης των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Σε καμμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται, πωλούνται ή παραχωρούνται σε τρίτους. Κάποιος πρέπει να τους θυμίσει πως είμαστε στο 2009. Ελπίζω τώρα με την εξαγορά της από την Quest και τη δημιουργία της iSquare να αλλάξουν κι εδώ τα πράγματα... [/OFFTOPIC]
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://news.softpedia.com/news/Final-Snow-Leopard-Build-Leaked-on-Torrent-Sites-119142.shtml
Cue Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εντωμεταξύ σχετικά με το up-to-date program. Έχω αγοράσει το macbook από US, στο οποίο US Store η όλη διαδικασία γίνεται online, βάζεις το serial number και τέλος. Έλα μου όμως που θέλει θέλει US address για να το στείλουν. Μετά είπα να κοιτάξω στο EU. Προχώρησα την διαδικασία μέχρι που έδωσα εντολή για την χρέωση στο paypal για να μου "πουν" στην τελευταία οθόνη ότι πρέπει να εκτυπώσω την αίτηση, να την στείλω με fax, μαζί με την απόδειξη αγοράς, να φαίνεται το serial κτλ. (βαθειά ανάσα) Φταίω εγώ να το κατεβάσω the easy way? EPIC FAIL !#R#!$!#$!#$$!#.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Φταίω εγώ να το κατεβάσω the easy way? EPIC FAIL !#R#!$!#$!#$$!#. Αθώος!
haHa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Φταίω εγώ να το κατεβάσω the easy way? EPIC FAIL !#R#!$!#$!#$$!#. Not guilty!!! (Ερχομαστε κ για μαρτυρες!) 2 κλικ μακρια θα ειναι.. Σκετη προκληση! Βασικα ολοι ξερουμε οτι θα το κατεβασεις the easy way και καποια στιγμη αργοτερα θα κανεις τη διαδικασια και ακομα πιο μετα θα σου ερθει το κουτακι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Not guilty!!! (Ερχομαστε κ για μαρτυρες!)2 κλικ μακρια θα ειναι.. Σκετη προκληση! Βασικα ολοι ξερουμε οτι θα το κατεβασεις the easy way και καποια στιγμη αργοτερα θα κανεις τη διαδικασια και ακομα πιο μετα θα σου ερθει το κουτακι... Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό πως έχουμε mac οπότε θα μας δικαιολογήσουν! Υ.Γ. Θυμίσου όταν θα σε βρω στο δικαστήριο να έχω μαζί μου το macbook για να σου δείξω πως δεν είναι και τόσο χάλια η οθόνη του!
haHa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό πως έχουμε mac οπότε θα μας δικαιολογήσουν! Υ.Γ. Θυμίσου όταν θα σε βρω στο δικαστήριο να έχω μαζί μου το macbook για να σου δείξω πως δεν είναι και τόσο χάλια η οθόνη του! Κλεψιμο πνευματικης ιδιοκτησιας ειναι .. Κανονικα κανενας δεν θα επρεπε να την γλυτωνει.. Υ.Γ.: Ε, για οθονη φορητου 1500 ευρω δεν με πειθει!!
Merdock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και μη ξεχάσεις να χεις για δικηγόρο τον Hasodikis μιας και είναι και αυτός δικός μας
Cue Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 θα κοιτάξω να πάρω τηλ στο Apple Support μπας και βγάλω άκρη.
vag3d Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Η εμπειρία σας παιδιά τι λέει? Μετά την έλευση του Snow τον Οκτώβριο, λέτε να κάνουν και καμία αλλαγή (upgrade) στο Hardware των μηχανημάτων τους σύντομα? Η συνηθίζουν να το κάνουν μετά απο αρκετούς μήνες? Θέλω να πω το εξής: Καλύτερα να περιμένει λίγο κάποιος να βγεί επίσημα το Snow και να κάνουν κάποιο νέο upgrade στα μηχανήματά τους ή να αγοράσει έναν mac μόλις βγεί το Snow. Θα συνοδεύεται και απο γενικότερο upgrade στο Hardware η έλευση του Snow στους Mac (σύντομα)? Η θα αργήσουν να αναβαθμίσουν και το hardware οπότε δεν αξίζει να περιμένει κάποιος?
WizeMan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Η εμπειρία σας παιδιά τι λέει? Μετά την έλευση του Snow τον Οκτώβριο, λέτε να κάνουν και καμία αλλαγή (upgrade) στο Hardware των μηχανημάτων τους σύντομα? Η συνηθίζουν να το κάνουν μετά απο αρκετούς μήνες? Θέλω να πω το εξής: Καλύτερα να περιμένει λίγο κάποιος να βγεί επίσημα το Snow και να κάνουν κάποιο νέο upgrade στα μηχανήματά τους ή να αγοράσει έναν mac μόλις βγεί το Snow. Θα συνοδεύεται και απο γενικότερο upgrade στο Hardware η έλευση του Snow στους Mac (σύντομα)? Η θα αργήσουν να αναβαθμίσουν και το hardware οπότε δεν αξίζει να περιμένει κάποιος? Θα περίμενα έως Γενάρη 2010 (αν δεν είχα MB Unibody early 2009)
haHa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Η εμπειρία σας παιδιά τι λέει? Μετά την έλευση του Snow τον Οκτώβριο, λέτε να κάνουν και καμία αλλαγή (upgrade) στο Hardware των μηχανημάτων τους σύντομα? Η συνηθίζουν να το κάνουν μετά απο αρκετούς μήνες? Θέλω να πω το εξής: Καλύτερα να περιμένει λίγο κάποιος να βγεί επίσημα το Snow και να κάνουν κάποιο νέο upgrade στα μηχανήματά τους ή να αγοράσει έναν mac μόλις βγεί το Snow. Θα συνοδεύεται και απο γενικότερο upgrade στο Hardware η έλευση του Snow στους Mac (σύντομα)? Η θα αργήσουν να αναβαθμίσουν και το hardware οπότε δεν αξίζει να περιμένει κάποιος? Βασικα , η apple δεν συνηθιζει να σχετιζει την ελευση του νεου λειτουργικου με νεο hardware.. Το hardware εχει τον δικο του κυκλο: αν εχει καιρο να ανανεωθει, θα ανανεωθει ανεξαρτητα απο το νεο λειτουργικο Αν μολις βγηκε νεο hardware, θα αργησει αρκετα να ανανεωθει, παρολο που μπορει προσφατα να ανακοινωθηκε νεο λετουργικο... Με λιγα λογια, μην σε πολυεπηρεασει στην αποφαση σου η ελευση του νεου λειτουργικου.. Πιο σημαντικο ειναι να κοιταξεις το ποτε ανανεωθηκε τελευταια φορα το hardware που σε ενδιαφερει.. Και εδω ενας κλασσικος buyers guide που αποτελει εναν καλο προχειρο μπουσουλα: http://buyersguide.macrumors.com/
xalia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 http://www.macnn.com/articles/09/08/11/snow.leopard.golden.master/ το είδατε αυτό? λες να είναι έτοιμο...?
Whiteyez Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 http://www.macnn.com/articles/09/08/11/snow.leopard.golden.master/ το είδατε αυτό? λες να είναι έτοιμο...? Υπομονή σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμο για αγορά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 http://www.macnn.com/articles/09/08/11/snow.leopard.golden.master/ το είδατε αυτό? λες να είναι έτοιμο...? Αν κρίνω από το συνολικό "πακετάρισμα" αυτής της έκδοσης (εγκατάσταση, tutorials, installation guide κλπ κλπ), είναι όλα έτοιμα για την κυκλοφορία! Στο τσακ είμαι να κάνω το update κανονικά αλλά λέω να κρατηθώ μέχρι τα επίσημα! Για την ώρα "κάθεται" σε έναν εξωτερικό δίσκο. PS: Το νέο quick time είναι all the money! PS2: Το Xbench τα πάει λίγο χάλια με το score στα γραφικά (σχεδόν τα μισά σε σχέση με το 10.5.8), αλλά ας μη βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.