Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παιδια πριν απο λιγες μερες εκανα upadate σε snow leopard και εχω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Ολα δουλευουν ρολοι ,αλλα εχω ενα μικρο παραπονο.Με το που εκανα την αναβαθμιση για καποιο ( περιεργο.....) λογο χαθηκαν τα developer tools ( :shock: ) που ειχα + πια δεν εχω τις βιβλιοθηκες που ειχα νωριτερα.Καταφερα να ξαναβαλω Xcode , αλλα οι βιβλιοθηκες που χρησιμοποιουσα πια δεν μπαινουν.

π.χ εδω και αρκετες μερες προσπαθω να βαλω βιβλιοθηκη ogg Vorbis και δεν λεει η ρημαδα να μπει με τιποτα.Παντα κατι παει λαθος.Και οχι μονο σε αυτη.και σε αλλες που παω να βαλω.Ξερει κανενας τι παιζει ;

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα macbook black 2.4 Ghz με Leopard + ilife 08 απο τα CD εγκαταστασης.εχω παρει το snow Leopard + ilife 09 οχι την Box set ξεχωριστα τα πειρα.Πως μπορω να κανω Clean install και να βαλω και ilife 09;

Δημοσ.
παιδια καλησπερα εχω ενα macbook black 2.4 Ghz με Leopard + ilife 08 απο τα CD εγκαταστασης.εχω παρει το snow Leopard + ilife 09 οχι Box set ξεχωριστα τα πειρα.Πως μπορω να κανω Clean install και να βαλω και ilife 09;

Μου φαίνεται οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09.Τελος πάντων clean install είναι ευκολο βαζεις το DVD ....υπαρχει αρχη αναλυτικος οδηγος στο φορουμ....αν δεν το βρήκες ηδη....

Δημοσ.
Μου φαίνεται οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09.Τελος πάντων clean install είναι ευκολο βαζεις το DVD ....υπαρχει αρχη αναλυτικος οδηγος στο φορουμ....αν δεν το βρήκες ηδη....

τι ενοεισ οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09?

Δημοσ.
τι ενοεισ οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09?

Τουλαχιστον το Snow Leopard που αγόρασα εγώ τον Σεπτέμβριο είχε το iLife '09.Εδω που τα λέμε δεν έχω συναντησει ποτέ OS X χωρις το iLife μέσα.Eξαλλου το iLife 09 βγηκε τον Ιανουάριο του 09 και το Snow τον Σεπτεμβριο του 09.

Δημοσ.
Τουλαχιστον το Snow Leopard που αγόρασα εγώ τον Σεπτέμβριο είχε το iLife '09.Εδω που τα λέμε δεν έχω συναντησει ποτέ OS X χωρις το iLife μέσα.Eξαλλου το iLife 09 βγηκε τον Ιανουάριο του 09 και το Snow τον Σεπτεμβριο του 09.

εχω παρει το upgrde snow leopard και μετα πειρα το iLife 09.

Δημοσ.

Το iLife 09 δεν υπάρχει μαζί με το Snow Leopard εκτός και αν έχεις αγοράσει καινούριο μηχάνημα που μαζί με το DVD του Mac OSX έχει και το iLife.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...