alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 yeap... το παθαίνει ακόμα και τώρα και το δεύτερο super drive που του έβαλα...
glaza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δλδ έβαλες άλλο superdrive και διαβάζει πάλι ότι θέλει και όποτε θέλει...? ήσουν σε εγγύηση ?
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 το πρώτο μας άφησε νωρίς... σε εγγύηση δεν ήταν, ebay και κατσαβίδι.
glaza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 οπότε αν το πάω στην apple θα μου το αλλάξουνε έτσι ?
Luffy-san Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγω παιδια πριν απο λιγες μερες εκανα upadate σε snow leopard και εχω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Ολα δουλευουν ρολοι ,αλλα εχω ενα μικρο παραπονο.Με το που εκανα την αναβαθμιση για καποιο ( περιεργο.....) λογο χαθηκαν τα developer tools ( ) που ειχα + πια δεν εχω τις βιβλιοθηκες που ειχα νωριτερα.Καταφερα να ξαναβαλω Xcode , αλλα οι βιβλιοθηκες που χρησιμοποιουσα πια δεν μπαινουν. π.χ εδω και αρκετες μερες προσπαθω να βαλω βιβλιοθηκη ogg Vorbis και δεν λεει η ρημαδα να μπει με τιποτα.Παντα κατι παει λαθος.Και οχι μονο σε αυτη.και σε αλλες που παω να βαλω.Ξερει κανενας τι παιζει ;
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 To Xcode είναι στην τελευταία (updated) έκδοση?
Luffy-san Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 To Xcode είναι στην τελευταία (updated) έκδοση? Ναι,ειναι στην τελευταια.......
Nickeiseis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 παιδια καλησπερα εχω ενα macbook black 2.4 Ghz με Leopard + ilife 08 απο τα CD εγκαταστασης.εχω παρει το snow Leopard + ilife 09 οχι την Box set ξεχωριστα τα πειρα.Πως μπορω να κανω Clean install και να βαλω και ilife 09;
atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 παιδια καλησπερα εχω ενα macbook black 2.4 Ghz με Leopard + ilife 08 απο τα CD εγκαταστασης.εχω παρει το snow Leopard + ilife 09 οχι Box set ξεχωριστα τα πειρα.Πως μπορω να κανω Clean install και να βαλω και ilife 09; Μου φαίνεται οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09.Τελος πάντων clean install είναι ευκολο βαζεις το DVD ....υπαρχει αρχη αναλυτικος οδηγος στο φορουμ....αν δεν το βρήκες ηδη....
Nickeiseis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μου φαίνεται οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09.Τελος πάντων clean install είναι ευκολο βαζεις το DVD ....υπαρχει αρχη αναλυτικος οδηγος στο φορουμ....αν δεν το βρήκες ηδη.... τι ενοεισ οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09?
atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 τι ενοεισ οτι το Snow Leopard έχει ήδη το iLife 09? Τουλαχιστον το Snow Leopard που αγόρασα εγώ τον Σεπτέμβριο είχε το iLife '09.Εδω που τα λέμε δεν έχω συναντησει ποτέ OS X χωρις το iLife μέσα.Eξαλλου το iLife 09 βγηκε τον Ιανουάριο του 09 και το Snow τον Σεπτεμβριο του 09.
Nickeiseis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τουλαχιστον το Snow Leopard που αγόρασα εγώ τον Σεπτέμβριο είχε το iLife '09.Εδω που τα λέμε δεν έχω συναντησει ποτέ OS X χωρις το iLife μέσα.Eξαλλου το iLife 09 βγηκε τον Ιανουάριο του 09 και το Snow τον Σεπτεμβριο του 09. εχω παρει το upgrde snow leopard και μετα πειρα το iLife 09.
Cue Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Το iLife 09 δεν υπάρχει μαζί με το Snow Leopard εκτός και αν έχεις αγοράσει καινούριο μηχάνημα που μαζί με το DVD του Mac OSX έχει και το iLife.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.