kebinB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 το πέρασα και εγώ. ολα μια χαρά. συνηθησμένο placebo πως έγινε πιο stable
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Επίσης αφαίρεσαν την υποστήριξη για Atom Επεξεργαστές οπότε hackintosh ...καπουτ! http://www.engadget.com/2009/11/09/mac-os-x-10-6-2-update-out-on-the-prowl/
pan-pan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Επίσης αφαίρεσαν την υποστήριξη για Atom Επεξεργαστές οπότε hackintosh ...καπουτ! http://www.engadget.com/2009/11/09/mac-os-x-10-6-2-update-out-on-the-prowl/ Ναι γιατί όλα τα hackintosh ήταν με atom cpu. Τους core2duo και τους quad τους έχει μόνο η apple... Και όσο για τους Atom σε λίγο καιρό θα βγει πατσαρισμένος πυρήνας που θα παίζει και σε Atom.
thakisn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα! Μόλις πρόσφατα πήρα ενα 13αρι mbp με το snow leopard εγκατεστημένο. Πως μπορώ να δω αν τρέχω στα 32 ή στα 64 bit?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ναι γιατί όλα τα hackintosh ήταν με atom cpu. Τους core2duo και τους quad τους έχει μόνο η apple... Και όσο για τους Atom σε λίγο καιρό θα βγει πατσαρισμένος πυρήνας που θα παίζει και σε Atom. Στο Hackintosh σε netbooks αναφέρομαι και όχι γενικότερα! Καλημέρα! Μόλις πρόσφατα πήρα ενα 13αρι mbp με το snow leopard εγκατεστημένο. Πως μπορώ να δω αν τρέχω στα 32 ή στα 64 bit? Δεν έχει νόημα να τσεκάρεις κάτι! Οι βασικές εφαρμογές σου τρέχουν στα 64bit by default!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Αν ανοίξεις το Activity Monitor θα δεις ποιες από τις εφαρμογές που "τρέχουν" είναι στα 64bit.
glaza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη, αλλά τρέχει τίποτα με τα snow leopard και το superdrive? έχω το GSA-S10N σε macbook pro 15 και εκτός απο τα αυθεντικά από αντεγραμμένα μου διαβάζει ότι θέλει και όποτε θέλει..σπάνια δηλαδή..άδεια παλι διαβάζει με την μια και γράφει άψογα...στο read αντεγραμμένων αποτι βλεπω υπαρχει ενα θεμα....thanks in advance
cassidy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη, αλλά τρέχει τίποτα με τα snow leopard και το superdrive? έχω το GSA-S10N σε macbook pro 15 και εκτός απο τα αυθεντικά από αντεγραμμένα μου διαβάζει ότι θέλει και όποτε θέλει..σπάνια δηλαδή..άδεια παλι διαβάζει με την μια και γράφει άψογα...στο read αντεγραμμένων αποτι βλεπω υπαρχει ενα θεμα....thanks in advance Δυστυχώς τα superdrive έχουν γενικά πρόβλημα, δε φταίει το Snow Leopard.
glaza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδή να το πάω για αλλαγή με αυτό το πρόβλημα που έχω ? ειμαι σε applecare μέσα ..
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έπρεπε να το γράψω με το vaio για να δουλέψει σωστά. Με το drive του pc πάπαλα...
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ότι είχε φάει κόλλημα με τα dvd που έγραφα από το pc... μόλις το έγραψα με το vaio δούλεψε απροβλημάτιστα στο macbook
glaza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 το περίεργο είναι ότι δεν διαβάζει και αυτά που γράφει...λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.