Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Και για μένα έχουν τελειώσει τα crash-αρίσματα. Κανέναν μήνα πρέπει να κράτησαν, όταν πρωτοβγήκε.
VitamineQ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 παιδιά με το snow πως πάει ο μακης σας στο shutdown? εγώ δε προλαβαίνω να σηκωθώ από τη καρέκλα να φτάσω στο κρεβάτι (ένα βήμα απόσταση) και έχει κλείσει. μου έκανε φοβερή εντύπωση.
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Safari ή Crashari? Βασικά επειδή μου κρασάρει και ο Firefox, ενδεχομένως να φταίει κανένα κωλο-flash player πάλι. :mad: Καμιά ιδέα για να λυθεί το πρόβλημα? Και για μένα έχουν τελειώσει τα crash-αρίσματα. Κανέναν μήνα πρέπει να κράτησαν, όταν πρωτοβγήκε. Τι εννοείς? Την τελευταία έκδοση έχω: Version 4.0.3 (6531.9)
Cue Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δε μας λέτε και την έκδοση του flash plugin που έχετε να δούμε μήπως φταίει αυτό? (Help - Installed Plug-ins) Εμένα πάλι άλλες φορές ανεβάζει τρελό CPU usage αλλά σε συνάρτηση με flash sites. Shockwave Flash 10.0 r32 — from file “Flash Player.plugin”.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοείς? Την τελευταία έκδοση έχω: Version 4.0.3 (6531.9) Εννοώ ότι τον πρώτο μήνα που κυκλοφόρησε ο Safari (κάπου Ιούνιο με Ιούλιο) είχα αρκετά κρασαρίσματα. Από Αύγουστο και μετά δε θυμάμαι να ξαναείχα προβλήματα. Τώρα γιατί να μην έχω εγώ και να έχεις εσύ, αυτό δεν το ξέρω. Ίσως οφείλεται στα site που επισκέπτεσαι.
george263 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 γεια και από εμένα... μόλις το σαββατο πήρα στα χέρια μου τον imac μου...!!! άνοιγα το κιβώτιο και αισθανόμουνα σαν μικρό παιδί . όπως τότε με τα δώρα τα χριστούγεννα... για να μην τα πολυλογώ μέσα στο κουτί βρήκα τρια δισκάκια... 1) imac Mac OS X install dvd 2) imac Application install dvd kai 3) Mac OS X Snow Leopard CPU Drop-in dvd αυτό με το snow leopard είχε μέσα οδηγίες και το εγκατέστησα κανονικά τα άλλα δύο τι ακριβώς είναι...? γνωρίζει κάποιος για να μην κάνω κάποιο λάθος... ευχαριστώ πολύ...
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Το 1ο είναι για να κάνεις επαναγκατάσταση του αρχικού λειτουργικού, φαντάζομαι του 10.5, και το δεύτερο dvd με εφαρμογές, πχ iLife κτλ.
alkisgti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 εγω ρε παιδια γιατι οταν βαζω το cd με τα προγραμματα στ laptop του αδερφου μου μιας και εχω to mb air και δεν μπορω να βαλω cd, δεν μου το διαβαζει....εχει τυχει σε κανεναν αυτο το πραγμα? ενω το cd με το leopard ηταν ολα οκ με αυτο...δεν ξερω
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Εννοείς το remote disk? Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, και πήρα το Superdrive.
alkisgti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Εννοείς το remote disk? Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, και πήρα το Superdrive. γιατι?εγω οταν το ηθελα για να κανω εγκατασταση το leopard και επειτα το snow leopard μια χαρα δουλευε... το θεμα ειναι οτι το cd δεν διαβαζετ καθολου απο το αλλο laptop...και δεν ξερω γιατι...δεν μηλαμε για να το στειλει στ mac αλλα για να ανοιξει..
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Shockwave Flash 10.0 r32 — from file “Flash Player.plugin”. Shockwave Flash 10.0 r32 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει ο κωλο-flash player, σε συνδιασμό με τις κακογραμμένες flash σελίδες, γιατί αρκετές φορές μου κρασάρει το flash plugin πρώτα, και σε 3-4 δευτερόλεπτα κρασάρει και ο Crashari Browser.
S2Katana Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Στο BootCamp του SL, εντός των Windows, δουλεύουν τα schemes της μπαταρίας ή όχι? Γιατί συνέχεια δουλεύει στο φουλ ο ανεμιστήρας του ΜΒ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.