kebinB Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 κάποια στιγμή θα βγει AutoCad και για mac. φυσικά υπάρχει και το ARCHIcad.
mourlos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 κάποια στιγμή θα βγει AutoCad και για mac. φυσικά υπάρχει και το ARCHIcad. χλωμο να βγει autocad για mac στην επομενη 5ετια....μια δεκαετια το συζητανε στα φορουμς της autodesk το ArchiCAD ειναι απο τα καλυτερα αρχιτεκτονικα προγραματα αφου...αλλα οι περισοτεροι χρισημοποιουν autocad, δυστηχως
alkisgti Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ως καινουργιος macοβιος εχω μια ερωτηση! εχω παραγγηλει το snow leopard απο e-shop απο προχθες και περιμενω να ερθει...ακομα.... οταν ερθει...και το εγκαταστησω τα προγραμματα που εχω ηδη εγκαταστησει θα χαθουν ή δεν θα εχω προβλημα??
Whiteyez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα χαθεί τίποτα, εφόσον κάνεις upgrade και δεν κάνεις clean install.
georgeadams Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν θα πειραχτεί κανένα πρόγραμμα και καμία ρύθμιση.
alkisgti Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σας!! τωρα το μονο που μενει ειναι να ερθει το cdακι............:fear:
ntb118 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Απο τα προγραμματα μονο το iStat δεν δουλεψε και με το κατεβασμα τις νεας εκδοσης ολα λυθηκαν !
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Help, help! Εχω στο ΜΒ μου το 10.5 και θέλω να κάνω clean installation του 10.6, με erase στον δίσκο. Κάνω boot, διαβάζει από το dvd, προχωράω στην αποδοχή της άδειας χρήσης και μόλις επιλέγω τον σκληρό εγκατάστασης του 10.6 (αυτός δλδ που είναι και το 10.5), μου εμφανίζει ένα θαυμαστικό και δεν μπορεί να συνεχίσει, χωρίς να λέει γιατί. Τι συμβαίνει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ---------- Case closed. Ευχαριστώ τον Whiteyez και το εξαιρετικό site της υπογραφής του.
jumaru99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 @S2Katana Από την στιγμή που θες clean install πήγαινε στο disk utility μέσα από το dvd της εγκατάστασης και κάνε erase τον δίσκο. Ίσως ο λόγος που δεν σου επιτρέπει να κάνεις απευθείας εγκατάσταση εκεί είναι διότι εμπεριέχει ήδη λειτουργικό σύστημα..
S2Katana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτό ήταν, όπως είχα υποψιαστεί. Ολα καλά τώρα, πετάει το SL!
peterhammill Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας κι απο μενα.Recently added to the snow leopard family.Upgrade to iMac. Δηλωνω πολυ ευχαριστημενος και με πολυ μικρο αντιτιμο(29 Euro). Τα προγραμματα θελουν την αναβαθμιση τους αλλα με πολυ μικρη ενοχληση απο μερους μου.Ελπιζω ολα να συνεχισουν ομαλα.
deantoni_21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εγω μολις τα εχω εγκαταστησει κανονικα κ μου παιζουν μια χαρα...Αν κ ειχα τον 10.4 tiger.....Μια ερωτηση μονο...Πως λειτουργει το time macine...?
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Έλεος με τον Safari πια, με έχει ταράξει στο crash-αρισμα.
darklordvader77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 εμένα παραδόξως έχει να μου crashάρει οουυυυυ πολυ καιρο!! (δε θυμαμαι την τελευταια φορα που crashαρε)
haHa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Έλεος με τον Safari πια, με έχει ταράξει στο crash-αρισμα. Safari ή Crashari?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.