Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αυτός ο Safaρι (ή το flash plugin) ώρες ώρες τραβάει κάτι 100% cpu usage με τρελό beach ball.

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αλήθεια πόσο χρόνο, τι mods και τι προγράμματα θα ήθελα για να τα κάνω αυτά στα windows (άλλο αν πρακτικά δε γίνονται, αλλά πες ότι ήμουν ΙΤ pro);

:shifty:Warning:Μόνο για ΙΤ Pro λόγω εξαιρετικά πολύπλοκης διαδικασίας,πολλών προγραμμάτων και άπειρων modifications:shifty:

1.Βάζεις το DVD στο drive και κάνεις boot

2.Μετά επιλέγεις Upgrade αντί για Custom Install

upgrade-windows-xp-7-4-468x351.png

:shifty:Επαναλαμβάνω,η διαδικασία είναι πολύπλοκη,δεν αναλαμβάνω καμιά ευθύνη αν τυχών μπερδευτείτε σε κάποιο απο τα βήματα:shifty:

Δημοσ.

Χμ elven sorry, αλλά δεν έχεις αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάω. Δε μιλαώ απλά για το upgrade. Αλλά τέλος πάντων δεν ξέρω πώς να το πω καλύτερα.

Δημοσ.
Χμ elven sorry, αλλά δεν έχεις αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάω. Δε μιλαώ απλά για το upgrade. Αλλά τέλος πάντων δεν ξέρω πώς να το πω καλύτερα.

Χμμμ,απάντησα ακριβώς σε αυτό που ρώτησες

Συμπέρασμα: Apple έκανες πάλι το θαύμα σου. Σα χρήστης windows δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Αλλαγή πυρήνα με πλήρη συμβατότητα. Πέρασμα στο επόμενο λειτουργικό με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αλήθεια πόσο χρόνο, τι mods και τι προγράμματα θα ήθελα για να τα κάνω αυτά στα windows (άλλο αν πρακτικά δε γίνονται, αλλά πες ότι ήμουν ΙΤ pro);

Δηλαδή πως γίνεται αλλαγή πυρήνα με πλήρη συμβατότητα και πέρασμα στο επόμενο λειτουργικό με το πάτημα ενός κουμιού διατηρώντας όλες τις ρυθμίσεις και όλα τα προγράμματα.

*Επίσης τα Vista SP1 έχουν άλλο πυρήνα απο τα αρχικά Vista,οπότε η αλλαγή πυρήνα με πλήρη συμβατότητα είναι τόσο δύσκολη όσο το κατέβασμα ενός update ή το διπλό κλικ

Δημοσ.

Επειδη το VLC δεν παει καλα στο SL με .mkv εβαλα το Movist που προτεινε ενα παιδι πιο πανω. Μια χαρα, αλλα επειδη μου βγαζει 2-3 υποτιτλους ολους μαζι ! υπαρχει κατι σε restore default ή κατι τετοιο?

Δεν μπορω να βρω κατι. Ουτε στο internet.

Δημοσ.

Ναι, το εχω δει αυτο, θελω το reset γιατι εχω χαλασει και τα fonts και ειχα βαλει και unicode και τετοια...

Δημοσ.
Χμμμ,απάντησα ακριβώς σε αυτό που ρώτησες

Δηλαδή πως γίνεται αλλαγή πυρήνα με πλήρη συμβατότητα και πέρασμα στο επόμενο λειτουργικό με το πάτημα ενός κουμιού διατηρώντας όλες τις ρυθμίσεις και όλα τα προγράμματα.

*Επίσης τα Vista SP1 έχουν άλλο πυρήνα απο τα αρχικά Vista,οπότε η αλλαγή πυρήνα με πλήρη συμβατότητα είναι τόσο δύσκολη όσο το κατέβασμα ενός update ή το διπλό κλικ

Αλήθεια;;; Δηλαδή τα vista από 64 bit έγιναν 128; Το λέω γιατί το snow έκανε μετάβαση στα 64 bit από 32 bit που ήταν το Leopard, αλλά μας δίνει και έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των προγραμμάτων που τρέχουν. Εδώ δε μιλάμε για ένα απλό update.

Elven όσον αφορά το προηγούμενο μήνυμά μου σκέφτηκα να τονίσω μερικά σημεία για να γίνω πιο σαφής. Πρόσεξε που λέω ότι μετακομίζω σκληρούς που bootάρουν σε leopard ή snow σε εξωτερικούς σκληρούς! Στα windows είναι αδύνατη μια τέτοια μετανάστευση (το έχω δοκιμάσει και ξέρω) και γενικά τα windows δεν είναι φτιαγμένα να δουλεύουν από εξωτερικούς σκληρούς, αλλά ούτε και να κάνουν clean install σε αυτούς, εκτός αν ο χρήστης - guru αποφασίσει να φτιάξει custom installation disk. Αυτό μόνο το workaround υπάρχει, που φυσικά δεν είναι μετακόμιση, αλλά εγκατάσταση εκ του μηδενός, αλλά όταν πήγα να το εφαρμόσω, αποφάσισα ότι έχω και πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθώ στη ζωή μου. Αντίθετα στο mac αυτά τα έχω για πασατέμπο και ταυτόχρονα δουλεύω κιόλας!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:13 ----------

Τελικά παίδες αφού όλα πήγαιναν καλά με το snow, έσβησα τον εσωτερικό μου σκληρό και μετακόμισα σε αυτόν τον εξωτερικό μου που έτρεχε snow (ο υπολογιστής μου εκκινούσε και δούλευε αποκλειστικά από τον εξωτερικό σκληρό). Τώρα επιτέλους δουλεύω κανονικά μόνο snow, αλλά απλώς διατηρώ και ένα partition που bootάρει Leopard, πάντα σε εξωτερικό σκληρό για ασφάλεια. Εννοείται ότι όλα μου τα προγράμματα έμειναν άθικτα, όπως δηλαδή ήταν στο απλό Leopard.

Δημοσ.
Επειδη το VLC δεν παει καλα στο SL με .mkv εβαλα το Movist που προτεινε ενα παιδι πιο πανω. Μια χαρα, αλλα επειδη μου βγαζει 2-3 υποτιτλους ολους μαζι ! υπαρχει κατι σε restore default ή κατι τετοιο?

Δεν μπορω να βρω κατι. Ουτε στο internet.

Δεν συμφωνώ.... Το VLC (έκδοση 1.0.2) πάει καλύτερα από ποτέ.... Πραγματικά πετάει!!! Δεν έχω ξαναδεί τόση ρευστότητα σε ταινία 1080p στο δικό μου σύστημα!!!!

Δημοσ.

για σας παιδες, μολις χθες μου ηρθε απο Αγγλια το Macbook air και εχει το Mac os 10.5.6 απο οτι θυμαμαι...αξιζει να παρω το snow leopard ή δ θ δω και καμια τρελη διαφορα?

ρωταω γιατι οσον αφορα τ mac ειμαι εντελως newbie..:o:o

Δημοσ.
...αξιζει να παρω το snow leopard ή δ θ δω και καμια τρελη διαφορα?

ρωταω γιατι οσον αφορα τ mac ειμαι εντελως newbie..:o:o

και γω ως newbie(1 μηνα χρηστης)....σου λεω οτι πολυ γριγορα θα πετας ξεροντας τα βασικα....ασε που υπαρχει παντα η αστυρευτη βοηθεια απο τους ινσομνιακς σε οτι και αν ζητησεις.....καλοριζικο το ΜΒ Αιρ σου ;-p

Δημοσ.
και γω ως newbie(1 μηνα χρηστης)....σου λεω οτι πολυ γριγορα θα πετας ξεροντας τα βασικα....ασε που υπαρχει παντα η αστυρευτη βοηθεια απο τους ινσομνιακς σε οτι και αν ζητησεις.....καλοριζικο το ΜΒ Αιρ σου ;-p

Ευχαριστω πολυ φιλος!

ελπιζω να εχεις δικιο αν και πιστευω οτι ολα ειναι μια συνηθεια...και η συνηθεια των windows μετα απο σχεδον 10 χρονια να φυγει ευκολα...:-D:-D

και το snow leopard ερχεται...αντε να δουμε διαφορα!

καλοριζικο και σε σενα :-);)

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ φιλος!

ελπιζω να εχεις δικιο αν και πιστευω οτι ολα ειναι μια συνηθεια...και η συνηθεια των windows μετα απο σχεδον 10 χρονια να φυγει ευκολα...:-D:-D

και το snow leopard ερχεται...αντε να δουμε διαφορα!

καλοριζικο και σε σενα :-);)

μια απο τα ιδια 10χρονια+ με παραθυρα προσπαθησα να παω προς Ουμπουντου αλλα δεν.....με τα Σνοου Λεο...ηταν ερως απο την πρωτη...χρηση.....ενα μηνα τωρα παραθυρα μπαινω μονο για AutoCAD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...