Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει το SL με το up-to date program και εστειλα τα απαραιτητα εγγραφα αλλά ακομα δεν με εχουν χρεωσει και δεν μου το εστειλαν(εχουν περάσει 2 εβδομάδες). Που μπορω να παρω τηλ?

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στείλε e-mail στην Apple UK.

αυτό θα σου πουν αν πάρεις τηλέφωνο στην Apple εδώ στην Ελλάδα.

Μηπως ξέρεις το e-mail τους, δεν το βρισκω στο site.

Δημοσ.

Τα ίδια και μένα rodin002 μέχρι που αναγκάστηκα και τα έστειλα από Αγγλία!

Δε ξέρω τι παίζεται. Ελληνικά ταχυδρομεία? Άλλος με εμπειρία από up-to-date?

Για email προσωπικά δε γνωρίζω. Τηλέφωνα γενικής υποστήριξης.

Δημοσ.

εμένα,έκαναν 2 εβδομάδες να λάβουν το γράμμα το οποίο είχα στείλει express. αλλά το δεματάκι τους ήρθε σχετικά γρήγορα από την ημερομηνία που το στείλανε.

βέβαια, είχα και ενα μικρό πρόβλημα με την πληρωμή μέσω paypal, αλλά το θέμα έλειξε.

Δημοσ.
εμένα,έκαναν 2 εβδομάδες να λάβουν το γράμμα το οποίο είχα στείλει express. αλλά το δεματάκι τους ήρθε σχετικά γρήγορα από την ημερομηνία που το στείλανε.

βέβαια, είχα και ενα μικρό πρόβλημα με την πληρωμή μέσω paypal, αλλά το θέμα έλειξε.

Μολις ειδα και εγω απο περιεργεια και το στειλανε σήμερα:-D, και πριν 5-6 ωρες τους εστειλα e-mail.. Ποσες μέρες εκανε απο την ημέρα που στο στείλανε??

Δημοσ.
Aυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να γυρνάμε τον kernel στα 64bit ή θα τρέχει και στα 32 bit, όπως Safari κ.λπ.;

Ο kernel τρέχει στα 32bit και οι εφαρμογές στα 64bit, δεν χρειάζεται να γυρίσουμε τον kernel λοιπόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...