Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Apple έχει κλείσει το apple store της για αναβάθμιση...!!!

Γιάαα να δούμε...!!!

Λέτε να έχουμε τίποτα ευχάριστες αλλαγές στο Hardware της? (ή στις τιμές..?? Η ....????)

Λέτε το Snow που έχει σημάνει σημαντικές αλλαγές για την apple να μας φέρει σήμερα και άλλα ευχάριστα νέα γενικότερα...??? :-)

Ανυπομονώ να δω τι θα δείχνει το apple store μετά την αναβάθμιση που του κάνουν.....!!!

Δημοσ.
Η Apple έχει κλείσει το apple store της για αναβάθμιση...!!!

Γιάαα να δούμε...!!!

Λέτε να έχουμε τίποτα ευχάριστες αλλαγές στο Hardware της? (ή στις τιμές..?? Η ....????)

Λέτε το Snow που έχει σημάνει σημαντικές αλλαγές για την apple να μας φέρει σήμερα και άλλα ευχάριστα νέα γενικότερα...??? :-)

Ανυπομονώ να δω τι θα δείχνει το apple store μετά την αναβάθμιση που του κάνουν.....!!!

Ρε συ, ειναι Media Event ("It's only rock and roll, but we like it.")!

Οποτε μην περιμενεις αλλαγες στα apple μηχανηματα(desktop,notebooks)..

Ειναι για τα ipod το media event.

Δημοσ.

Α, μάλιστα..!!! Δηλαδή τζάμπα χάρηκα και ξεσκίστηκα στο Refresh...!!! :-(

Εγώ φανταζόμουνα Ιπτάμενες GTX285 (και άνω)...και Quad Core Nehalem ....και βασική μνήμη στα 8 GB RAM (επεκτεινόμενη στα ...αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει..) ....και μεγαλύτερους/φθηνότερους δίσκους(cmon appleee.. ξέρουμε πόσο κάνουν οι σκληροί δίσκοι...και οι μνήμες... ).....και τα πρώτα προγράμματα που θα εκμεταλλεύονταν το OpenCL...και όλα αυτά σε καλύτερες τιμές....

Κλάψ...κλάψ...κλάψ....!!! :-( :lol:

Δημοσ.
Α, μάλιστα..!!! Δηλαδή τζάμπα χάρηκα και ξεσκίστηκα στο Refresh...!!! :-(

Εγώ φανταζόμουνα Ιπτάμενες GTX285 (και άνω)...και Quad Core Nehalem ....και βασική μνήμη στα 8 GB RAM (επεκτεινόμενη στα ...αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει..) ....και μεγαλύτερους/φθηνότερους δίσκους(cmon appleee.. ξέρουμε πόσο κάνουν οι σκληροί δίσκοι...και οι μνήμες... ).....και τα πρώτα προγράμματα που θα εκμεταλλεύονταν το OpenCL...και όλα αυτά σε καλύτερες τιμές....

Κλάψ...κλάψ...κλάψ....!!! :-( :lol:

Ο δράκος πότε βγήκε;;; (παραμύθι χωρίς δράκο δεν υπάρχει :P)

Δημοσ.

Χεχε..!!! Πάντως πιστεύω οτι τα Χριστούγεννα θα έχω τον πρώτο μου Mac...!!! Ποιος θα έβλεπε το "χιόνι"...και δεν θα έβγαινε στην αυλή να ..."παίξει με την Λεοπάρδαλη"...!!! Δύσκολα αντιστέκεσαι..."είναι πειρασμός" (apple) χεχε...!!! ;-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:02 ----------

Ρε συ, ειναι Media Event ("It's only rock and roll, but we like it.")!

Οποτε μην περιμενεις αλλαγες στα apple μηχανηματα(desktop,notebooks)..

Ειναι για τα ipod το media event.

Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να έχεις δίκιο...αλλά σαν πολλή ώρα δεν έχουν το apple store κλειστό για ένα μόνο event? (ακόμα ελπίζω εγώ..χεχε)

Την υπόθεση οτι ταυτόχρονα κάνουν backup και συντήρηση της δίνω λίγες πιθανότητες, διότι το ίδιο έκαναν και με το Snow όταν το παρουσίασαν στο Site αλλά είχαν πολύ λιγότερη ώρα offline το apple store τους.

Ποιος ξέρει, θα δείξει....!!! :rolleyes:

Δημοσ.
...

Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να έχεις δίκιο...αλλά σαν πολλή ώρα δεν έχουν το apple store κλειστό για ένα μόνο event? (ακόμα ελπίζω εγώ..χεχε)

Την υπόθεση οτι ταυτόχρονα κάνουν backup και συντήρηση της δίνω λίγες πιθανότητες, διότι το ίδιο έκαναν και με το Snow όταν το παρουσίασαν στο Site αλλά είχαν πολύ λιγότερη ώρα offline το apple store τους.

Ποιος ξέρει, θα δείξει....!!! :rolleyes:

Λογικα το εχουν κλειστο, γιατι τα apple store πουλανε και ipod, οποτε αφου αυτα αναμενονται να ανανεωθουν στο σημερινο media event, το store παραμενει κλειστο.

Δημοσ.
Λογικα το εχουν κλειστο, γιατι τα apple store πουλανε και ipod, οποτε αφου αυτα αναμενονται να ανανεωθουν στο σημερινο media event, το store παραμενει κλειστο.

Σωστός ακούγεται ο συλλογισμός σου..!!!

Δημοσ.
Παιδιά ποσο πάει τελική τιμή απο amazon.co.uk ??

Ψάχνω στα διάφορα ελληνικά e-shop και δεν το έχει κανένα ...

Εγω το παραγγειλα απο εδω

http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=31422

Το μαγαζι βρισκεται στην θεσσαλονικη και εχει ακομα διαθεσιμοτητα.Οποιος προλαβε προλαβε:D

Δημοσ.

Παρατηρήσατε πως η φωτογραφία της Λεοπάρδαλης στο πακέτο του Snow Leopard έχει μια μικρούλα διαφορά από την αντίστοιχη φωτογραφία που περιλαμβάνεται ως wallpaper στο λειτουργικό?

Στο wallpaper, αν κοιτάξετε στο στόμα της Λεοπάρδαλης θα δείτε αμυδρά ίχνη αίματος. Στο πακέτο του λειτουργικού όμως κάποιος έχει "σκουπίσει" το στόμα της. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Παρατηρήσατε πως η φωτογραφία της Λεοπάρδαλης στο πακέτο του Snow Leopard έχει μια μικρούλα διαφορά από την αντίστοιχη φωτογραφία που περιλαμβάνεται ως wallpaper στο λειτουργικό?

Στο wallpaper, αν κοιτάξετε στο στόμα της Λεοπάρδαλης θα δείτε αμυδρά ίχνη αίματος. Στο πακέτο του λειτουργικού όμως κάποιος έχει "σκουπίσει" το στόμα της. ;)

Ναι, το'χε πρωτοαναφέρει το εξαιρετικό arstechnica, το οποίο και φιλοξενεί την "original" ματωμένη φωτογραφία του γατιού:

http://static.arstechnica.com/20090828/snow-leopard-desktop.jpg

(2560 x 1600 - 387 Kbytes)

;)

Δημοσ.

Μάγκες λόγω ότι το φτηνιάρικου combo drive στo MBP τα έφτησε αναγκαστηκά θα πρέπει να κατεβάσω το λειτουργικό (το έχω αγοράσει κανονικότατα βέβαια και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος φίλος με εξωτερικό drive ώστε να μου κάνει την καλή)

Η 10A432 BUILD golden master είναι final; Δλδ θα κάνει κανονικά updates και το λειτουργικό θα είναι σαν αυτό που θα αγοράζαμε στο κουτί του;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...