equalizer43 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 +1 Επιτελους πηγε η και η apple σε gamma 2.2 και τερμα τα "ξεπλυμενα" χρωματα.. Και ποιος ήταν ο λόγος που το είχε 1.8; Θα έχει και κάποιο πλεονέκτημα το 1.8 δεν μπορεί...
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Και ποιος ήταν ο λόγος που το είχε 1.8; Θα έχει και κάποιο πλεονέκτημα το 1.8 δεν μπορεί... Πλεονεκτημα οχι , απλα επιμονη στο παρελθον... Επιτελους το αλλαξαν!
kpartsi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτέλους έφτασε σήμερα.... Νόμιζα ότι θα ήμουν από τους πρώτους και τελικά είμαι από τους τελευταίους!!!! Ας είναι καλά τα ταχυδρομεία!!!!! Σε εμένα πάντως δουλεύοντας ένα απόγευμα με ενεργοποιημένο το 64-bit kernel & extensions μου κράσαραν το Pages, το iTunes ΚΑΘΕ φορά που συγχρόνιζα το iPhone και το Skype επίσης. Οπότε καταλαβαίνετε: No use... Α, έχω ένα MBP unibody (Late08). Και τα τρία προγράμματα που λες, σε εμένα λειτουργούν άψογα!!!!!! Και είμαι πάντα μόνιμα στα 64-bit. Πάντα σε MBP unibody (late08)!!!! Κάτι θα έκατσε στραβά στην δικιά σου εγκατάσταση.... Και ένα τελευταίο... τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα! Ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα και εγώ στο πρώτο boot σε SL. Τα έντονα, ζωηρά, καθαρά χρώματα!!!!
waves Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κανείς άλλος, που να χρησιμοποιεί τα 64bit να μας πει εντυπώσεις;
vag3d Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πωωω...!!!! Τι μου κάνετε με αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες ρε παιδιά....!!!! χιχιχι Θα πάθω τίποτα....!!! χιχιχιχιχ :P
waves Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Στο time machine, όταν μπαίνεις σε ένα φάκελο δε σου επιτρέπει να πλοηγηθείς γυρνώντας πίσω...Λείπει η toolbar του finder. Κανείς καμιά ιδέα; fixed: δε σου επιτρέπει να την εμφανίσεις από μέσα από το time machine, πρέπει να το κάνεις πριν μπεις στο time machine
geovass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ορίστε! καλημερα!! θέλω το wallpaper σουυυυυ !!!!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτή είνα η ερώτηση...Μεταφέρεις πραγματικά τα πάντα? Ξέρω ότι σιγουρα μπορείς να διαλέξεις και δεν νομίζω να μεταφέρονται αρχεια του συστήματος τα οποία έχουν μείνει ως κατάλειπα από installs, uninstalls κλπ... Έτσι δεν είναι? Δεν μπορώ να σου δώσω λεπτομερή απάντηση, δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι με το upgrade έχεις ένα σύστημα που δουλεύει τέλεια με ό,τι ρυθμίσεις και προγράμματα είχες. Επίσης γνωρίζω ότι τα προγράμματα στο Mac OS δεν κάνουν ό,τι κάνουν και τα αντίστοιχα των win, dll σε system folder, καταχωρήσεις σε rεgistry κτλ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά καθόλου, το μενού που βγαίνει στο κέντρο της οθόνης όταν αλλάζεις γλώσσα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων! Μα πόση ώρα κρατάς πατημένο το συνδυασμό και στο εμφανίζει; Εγώ τον πατάω και δε μου εμφανίζεται εκτός και αν επίτηδες το κρατήσω πατημένο πιο πολύ.
nikoscheng Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 update έκανα όλα καλά ευχαριστω τωρα ειμαστε στο snow..
Laiacher Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως θα κάνω την isight να δουλέψει στα win7..το bootcamp το έκανα για τους drivers και τα βρήκε όλα αλλά την isight δεν..
darklordvader77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μπήκες στον Device manager να δεις πως τη γραφει? (λογικα στις USB Devices θα ειναι) Επίσης, προσπαθησε να βρεις τον Driver απ το CD κ πανω στο setup->run as administrator Γενικα τα Win 7 για να εγκατασταθουν μερικοι drivers θελουν ειτε αυτο που σου πα, ειτε να ενεργοποιησεις την εγκατασταση προγραμματων οδηγησης χωρις ψηφιακη υπογραφη
nikoscheng Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 μετά το snow βελτίωση (geekbench) 2 % PPC 4 % 32bit 3 % 64bit
domal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω παιδια το εκανα clean install (πες το απο συνηθεια πες το λαλακια) και το εχω βαλει μονιμα σε 64 bit μου φαινεται σφφφφφφφφαιιιιιρααααααααααααα
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τι θα φτιαχνει το 10.6.1 http://www.macrumors.com/2009/09/03/some-details-on-first-mac-os-x-10-6-1-seed-build-10b503/
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα βίντεο με κρυμμένα μυστικά του snow leopard: [ame] [/ame] (πολλά τα έχουμε αναφέρει αλλά όχι όλα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.