Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου υπογραμμιζει με κοκκινο χρωμα τα λαθη στο textedit.

Αν κανω δεξι κλικ μου φερνει επιλογες ελληνικων λεξεων. Και εχω τσεκαρει το check spelling as you type.

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Επιτέλους iStat Menu 2.0 συμβατό με Snow Leopard.

Το μόνο που με ενόχλησε (εκτός αν εγώ στραβώθηκα και δεν το βλέπω) είναι πως άλλαξε το εικονίδιο (με το βελάκι) για το disk activity και πλεον έχει 2 κυκλάκια...

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορείς να το αλλάξεις

17bjwo.png

Αυτό το ξέρω! εννοώ πως λείπει το προηγούμενο εικονίδιο που είχε ένα μικρό κουτάκι μόνο και αναβόσβηνε στη μέση το βελάκι όταν υπήρχε δραστηριότητα στο δίσκο!

B)

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου υπογραμμιζει με κοκκινο χρωμα τα λαθη στο textedit.

Αν κανω δεξι κλικ μου φερνει επιλογες ελληνικων λεξεων. Και εχω τσεκαρει το check spelling as you type.

Και εμένα το ίδιο. Γιατί?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη, αλλά έχετε προσέξει πως αν έχετε οποιοδήποτε έγγραφο ανοιχτό το οποίο είναι είτε νέο είτε τροποποίηση από κάποιο υπάρχον, η κόκκινη κουκίδα πάνω αριστερά (που κλεινει το παράθυρο) έχει στη μέση μια μαύρη τελεία για όσο διάστημα δουλεύετε χωρίς να έχετε κάνει save στο αρχείο? Αν κάνετε save η τελεία εξαφανίζεται. Αυτό ισχύει σε όλα τα προγράμματα.

B)

Δημοσ.
Προς όσους διστάζουν να κάνουν upgrade: ΜΗΝ διστάζετε, το upgrade δουλεύει τέλεια. Επίσης, το 2 ετών σύστημα σε Mac ΔΕΝ πάει απαραίτητα πιο αργά λόγω χρήσης όπως το αντίστοιχο σε win.

Σε δύο mac έκανα εγκατάσταση το snowleopard.

Στο πρώτο με upgrade και στο δεύτερο install.

Και τα δύο τρέχουν απροβλημάτιστα. Από όσα έχω διαβάσει και ακούσει μέχρι τώρα, αν μπορεί να γίνει clean install, είναι σχετικά καλύτερο. Λέγοντας "αν μπορεί να γίνει", βέβαια, εννοώ αν το επιτρέπει ο χρόνος μας με την εγκατάσταση εφαρμογών κ.λπ.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη, αλλά έχετε προσέξει πως αν έχετε οποιοδήποτε έγγραφο ανοιχτό το οποίο είναι είτε νέο είτε τροποποίηση από κάποιο υπάρχον, η κόκκινη κουκίδα πάνω αριστερά (που κλεινει το παράθυρο) έχει στη μέση μια μαύρη τελεία για όσο διάστημα δουλεύετε χωρίς να έχετε κάνει save στο αρχείο? Αν κάνετε save η τελεία εξαφανίζεται. Αυτό ισχύει σε όλα τα προγράμματα.

B)

Αυτό νομίζω ισχύει και στο Leopard... τουλάχιστον στο textedit που μόλις δοκίμασα...B)

Δημοσ.

Πάντως ένας πολύ ψαγμένος πωλητής στα multirama και χρήστης των mac, μου είπε ότι το upgrade είναι όντως upgrade. Ναι αν κάνετε απ' ευθείας clean install όλα θα φαίνονται μια χαρά. Παρ' όλα αυτά κάποια βασικά στοιχεία του Leopard θα λείπουν και αυτό θα γίνει αντιληπτό μόνο αν το σύστημα τα χρειαστεί. Με λίγα λόγια όσα στοιχεία του Leopard είναι κοινά με το Snow, δεν συμπεριλαμβάνονται στο upgrade. Γι' αυτό προσοχή. Για όσα προβλήματα ή ελλείψεις μιλάτε, παρακαλώ να μας λέτε και τι είδους εγκατάσταση κάνατε. Ίσως η αιτία του προβλήματος να είναι ότι εγκαταστήσατε αποκλειστικά το upgrade.

Τα παραπάνω μου φαίνονται πάντως λογικά. Δεν μπορεί η Apple να είναι τόσο άδικη ή χαζή (όπως το πάρει κανείς), ώστε να πουλά το ίδιο προϊόν σε 2 ακραία διαφορετικές τιμές! Εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται περίεργο. Το upgrade, είναι upgrade παίδες. Και μη μου πει κανείς ότι με δούλευε ο πωλητής, γιατί εγώ μόνο upgrade θα βάλω. Το Leopard το έχω ήδη και δε χρειάζεται να το πληρώσω 2 φορές. Απλώς θα του ρίξω από πάνω λίγο χιόνι!!! :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:56 ----------

Επίσης να κάνω μια ερώτηση. Ξέρετε αν αυτό το προϊόν

http://www.systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=bt_flypage.tpl&product_id=422&category_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27

έχει το full snow ή το upgrade;

Δημοσ.

To Mac Box Set είναι ότι είναι και το Upgrade απλά περιέχει και τα iLife ’09, iPhoto ’09, iMovie ’09, GarageBand ’09, iWeb ’09, και iDVD

iWork ’09 (Pages, Keynote, Numbers). Γιαυτό και η διαφορετική τιμή του.

Δημοσ.
To Mac Box Set είναι ότι είναι και το Upgrade απλά περιέχει και τα iLife ’09, iPhoto ’09, iMovie ’09, GarageBand ’09, iWeb ’09, και iDVD

iWork ’09 (Pages, Keynote, Numbers). Γιαυτό και η διαφορετική τιμή του.

Δηλαδή εσείς τώρα που βάλατε το Snow με τα 29$ σε Clean install, δεν τα έχετε μέσα τα version 2009 --> iLife ’09, iPhoto ’09, iMovie ’09, GarageBand ’09, iWeb ’09, και iDVD

iWork ’09 (Pages, Keynote, Numbers)???? Έχετε την προηγούμενη έκδοση?

Δημοσ.

Αυτοί που θα κάνουν Clean Install (που δεν υπάρχει κανένας λόγος) δε θα έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ iLife καμία έκδοση. Πρέπει να μπει μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...