Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μερικές παρατηρήσεις από snow:

-To repair permissions γίνεται πιο γρήγορα και χωρίς να "παγώνει" το σύστημα.

-Η έκδοση 2.2 beta1 του Little Snitch είναι η μόνη που παίζει καλά.

-Ο Firefox μού μοιάζει πιο σβέλτος (είναι το μόνο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει εντατικά στο snow).

-H όλη απόκριση του συστήματος μοιάζει καλύτερη από το Leopard.

-To upgrade έγινε απλά ΤΕΛΕΙΑ. Δεν έχασα μια ρυθμισούλα, ένα προγραμματάκι, ένα αρχειάκι ή μια προτιμησούλα χρώματος. Σε αυτό, μπράβο!

Δημοσ.

Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση?

Δημοσ.
Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση?

Το bootcamp είναι ενσωματωμένο στο SL.

Applications -> Utilities -> Bootcamp Assistant

• Super Moderators
Δημοσ.

Το bootcamp είναι ενσωματωμένο στο SL.

Applications -> Utilities -> Bootcamp Assistant

Και η έκδοση του Boot Camp Assistant είναι η 3.0 (build 310).

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση:

με την έλευση του Snow, περιμένουμε και νέα iMac/macbook?

το έχω να πάρω τώρα στα κοντά, αλλά αν είναι να έρθουν νέα μέχρι τα Χριστούγεννα, καλύτερα να περιμένω...

(αν τουλάχιστον αληθεύουν οι φήμες για blueray Κλπ...)

Θενξ!

Δημοσ.

Κοίτα, τα imac από τον Μάρτιο που ανανεώθηκαν λογικά κάτι θα τους κάνουν σχετικά σύντομα. Τα laptop ανανεώθηκαν πιο πρόσφατα (προ τριμήνου) και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές οπότε μην περιμένεις τίποτα δραματικά έως τα Χριστούγεννα, άντα κανά option επεξεργαστή λίγο καλύτερο. Προτείνω να πάρεις laptop τώρα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:13 ----------

Μιας και μιλήσαμε για bootcamp, τώρα που έβαλα το snow πέρασα και μια τους drivers που είχε στο DVD στα Windows XP. Από ότι κατάλαβα από μερικές αλλαγές, μάλλον αρκετοί drivers που είναι μέσα στο DVD του snow είναι ανανεωμένοι.

Δημοσ.
Τελικά το up-to-date disc απ' ότι διάβασα στο forum του macrumors απαιτεί εγκατάσταση του Leopard :(

Το οποίο ακόμα να μου έρθει...Τώρα που θα πάω Αγγλία θα τα παραδώσω τα χαρτιά ο ίδιος μου φαίνεται!

δε δουλεύει το κόλπο που λες restore from a Time Machine Backup και μετά πατάς back και είναι πλέον ενεργοποιημένη η επιλογή της νέας εγκατάστασης;

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια το snow εχει πιο ενημερωμένη έκδοση του iphoto και imovie ?

Όχι, γιατί το iPhoto και το iMovie δεν είναι μέρη του λειτουργικού, είναι μέρη του ξεχωριστού πακέτου iLife, το οποίο δεν ανανεώθηκε ακόμη (ανανεώνεται κάθε Ιανουάριο συνήθως).

Δημοσ.

Hint για το QuicktimeX - για όσους δεν το ξέρουν ήδη:

Αν κάνετε σε ένα video trim, τότε πατώντας το option (⌥), το timeline στη βάση αλλάζει και δείχνει την κυματομορφή του ήχου ώστε να βρούμε εύκολα που ξεκινά ή σταματά η ομιλία ή η μουσική.

Δημοσ.
Όχι, γιατί το iPhone και το iMovie δεν είναι μέρη του λειτουργικού, είναι μέρη του ξεχωριστού πακέτου iLife, το οποίο δεν ανανεώθηκε ακόμη (ανανεώνεται κάθε Ιανουάριο συνήθως).

Καλή φάση, θα πάρω ένα iphone μόνο με ένα κατοστάρικο!! :lol::lol:

Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του μεγέθους των εικονιδίων, όταν πατάμε κλικ στο application folder στο dock. Πολύ μεγάλα είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...