Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς να έχει πρόβλημα με τα downloads απο τον safari δεν μπορώ να κατεβάζω τπτ..

Α και στο macbook White ... οταν πάω να το βάλω σε full 64 bit μου βγάζει Χ με core 2 duo 2.1

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά το up-to-date disc απ' ότι διάβασα στο forum του macrumors απαιτεί εγκατάσταση του Leopard :(

Το οποίο ακόμα να μου έρθει...Τώρα που θα πάω Αγγλία θα τα παραδώσω τα χαρτιά ο ίδιος μου φαίνεται!

• Super Moderators
Δημοσ.

Η εγκατάσταση του Snow Leopard, που κατέφτασε σήμερα από το amazon, ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα (upgrade, όχι clean install, δεν υπάρχει λόγος).

Δεν έχω κάνει εκτενή χρήση του υπολογιστή ακόμη (περιμένω να ολοκληρωθεί το πρώτο post-SL Time Machine) αλλά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα προς το παρόν.

:-)

Δημοσ.
Η εγκατάσταση του Snow Leopard, που κατέφτασε σήμερα από το amazon, ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα (upgrade, όχι clean install, δεν υπάρχει λόγος).

Δεν έχω κάνει εκτενή χρήση του υπολογιστή ακόμη (περιμένω να ολοκληρωθεί το πρώτο post-SL Time Machine) αλλά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα προς το παρόν.

:-)

Αν και μπορεί να γίνει clean install, αν δεν κάνω λάθος.

τί είναι post-SL;

Δημοσ.

Αν κάνουμε απλό upgrade τότε μένει άθικτος ο home folder?

Ή μπορώ μετά να τον επαναφέρω εύκολα από Time Machine?

Δημοσ.
1. Ναι γιατί μετράει σωστά τα KB για κάθε MB και δεν θεωρεί πως 1MB=1000KB!

Νομιζω οτι εγινε το αντιστροφο:

οτι πριν τα μετραγε σωστα(δυαδικο συστημα) και τωρα δεν τα μετραει σωστα(δεκαδικο συστημα) .

Δημοσ.

Όλοι ξέραμε ότι ένα ΚΒ είναι 1024 bytes ωστόσο αυτό ερχόταν σε αντίθεση με τον ορισμό του "K". Κανονικά ένα kilobyte είναι 1000 bytes διότι στο SI το kilo είναι 1000 όπως 1kg=1000g etc. Γι'αυτό βγήκε το KiB όπου είναι 1024 bytes ώστε το Κ να είναι συνεπές στην πληροφορική με αυτό που σημαίνει στη φυσική.

http://en.wikipedia.org/wiki/KiB

• Super Moderators
Δημοσ.
Κανείς να έχει πρόβλημα με τα downloads απο τον safari δεν μπορώ να κατεβάζω τπτ..

Α και στο macbook White ... οταν πάω να το βάλω σε full 64 bit μου βγάζει Χ με core 2 duo 2.1

Αν έχεις speed download εγκατεστημένο, φταίει αυτό!

B)

Δημοσ.

haHa αυτό που λες για την αντοχή στο χρόνο σε παλιότερα posts είναι κάπως φτηνό. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αλλαγή σε intel έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή αυτό. Και πάλι πολύ κατάφερε η Apple να κρατήσει την ppc πλατφόρμα εν ζωή, σε αντίθεση με την ms, της οποίας το λειτουργικό δεν άλλαξε ποτέ οικογένεια επεξεργαστή, αφού έτρεχε πάντα στα 80Χ86. Πόσο καλά τρέχει ένα ppc αυτή τη στιγμή το leopard και πόσο καλά θα τρέξει ο μονοπύρηνος athlon μου τα vista, δεν ξέρω (τον έχω ακόμα με xp φυσικά), αλλά άλλο η μικρή ταχύτητα και απόδοση και άλλο η ασυμβατότητα λόγω πλήρους αλλαγής πλατφόρμας.

Όσον αφορά για τους εκτυπωτές, δε μου άρεσε που η Apple έβγαλε τους drivers, αν όντως έκανε κάτι τέτοιο (αλήθεια είναι σίγουρο; ). Το θέμα μου δεν είναι ο σωστός δρόμος όπως λες, αλλά τι βολεύει εμένα και σε αυτό το θέμα το απλό Leopard με βολεύει περισσότερο. Σίγουρα τα extra GB είναι καλά, αλλά δε θα φτωχύνει κανείς για 4 GB. Μπορεί να είναι καλύτερα έτσι και δε θέλω να διαφωνίσουμε ξανά σε αυτό το θέμα, απλώς εμένα δε με βολεύει. Τώρα το αν η Apple άλλαξε πολιτική, δε σημαίνει ότι πρέπει και γω να αναγνωρίσω ότι έκανα κάποιο λάθος τη στιγμή που ξέρω τι θέλω και ποιες είναι οι ανάγκες μου. Αυτή τη στιγμή το απλό Leopard με καλύπτει πλήρως και επειδή θα φύγω και στο εξωτερικό μάλλον δε θα κάνω πειράματα με τον υπολογιστή μου. Δε θέλω να μου πάει κάτι στραβά και άντε να τρέχω να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν μπορώ να κουβαλάω όλα μου τα DVD όπου πάω και στην εστία που θα μείνω έχουν άθλιο και πανάκριβο internet δυστυχώς. Βέβαια επειδή σκέφτομαι να πάρω το νέο iphone 3gs ίσως τελικά κάνω κάνα καλό data plan, οπότε αν το iphone μπορεί να κάνει το modem για το laptop σίγουρα το σύστημα που βάλανε στο snow βολεύει καλύτερα. Για αυτό άλλωστε σου ξαναλέω δε διαφωνώ με ότι λες. Το θέμα είναι τι γίνεται αν δεν πιάνεις σήμα ή γενικώς αν δεν έχεις πρόσβαση στο internet.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:37 ----------

Πάντως παίδες από ότι κατάλαβα το upgrade στο snow γίνεται ομαλά και χωρίς πολλά προβλήματα ε; Ή μήπως πρέπει να προσέξουμε κάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...