Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To snow leopard εγκαταστάθηκε σε ακριβώς μια ώρα σε μένα. Όλα πήγαν καλά. Τα δύο πρώτα που παρατήρησα ήταν:

-Δεν υπάρχουν πια τα σενάρια διαχείρισης ενέργειας, το λειτουργικό προφανώς το κάνει μόνο του

-Στο airport φαίνεται πια η ισχύς του κάθε δικτύου που βρίσκει (ΠΟΛΥ σημαντικό!)

Μέχρι στιγμή όλα πάνε καλά, από απόδοση δεν έχω δει διαφορά, αυτό θα φανεί στη χρήση.

Αλήθεια, εκείνο το νέο εικονίδιο στο dock με το expose που λένε, εμένα δε μου το δείχνει. Πώς φαίνεται;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλήθεια, εκείνο το νέο εικονίδιο στο dock με το expose που λένε, εμένα δε μου το δείχνει. Πώς φαίνεται;;

Δεν είναι συγκεκριμένο εικονίδιο! Απλά βάζεις όποιον φάκελο θέλεις δεξιά στο Dock (εκεί που είναι και τα Docs, Downloads κλπ) και επιλέγεις το "Stack" στο "Display As..." (με δεξί κλικ πάνω στο folder του Dock).

Επίσης αν έχεις πολλά διαφορετικά παράθυρα ανοιχτά σε μια εφαρμογή (πχ safari), κρατώντας πατημένο με το mouse το εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock, σου εμφανίζει όλα τα παράθυρα στην οθόνη και όσα είναι minimized με μικρότερο μέγεθος.

B)

Δημοσ.
Μου λείπει ο hd, απο την επιφάνεια εργασίας....

Σνιφ..

:fear:

Είναι default επιλογή στο Snow Leopard να μη δείχνει τους σκληρούς δίσκους στο desktop.

Αν θέλεις να εμφανίζονται όπως πριν θα πας menu Finder > Preferences > General > Tick στο Hard Disks εκεί που λέει Show these items on desktop.:-)

Δημοσ.
Xmm... λοιπόν είναι σχετικά απλό

1. Κατεβάζεις το zipaki από εδώ http://uploading.com/files/1DCAOXS7/el_GR.zip.html

2. αποσυμπιέζεις

3. αντιγράφεις το αρχείο ( .dic και .aff) στο /library/spelling

4. πας στα system preferences--> language and text και πατάς το tab text

5. στο spelling επιλέγεις το { Ελληνικά (Library) } που θα σου έχει βγάλει

6. Βουαλά....

να σημειώσω ότι σε μια επανεκκίνηση δε μου δούλεψε επειδή δεν έβλεπε τα λεξικά.

σε leopard γινεται να δουλέψει;

Δημοσ.
Είναι default επιλογή στο Snow Leopard να μη δείχνει τους σκληρούς δίσκους στο desktop.

Αν θέλεις να εμφανίζονται όπως πριν θα πας menu Finder > Preferences > General > Tick στο Hard Disks εκεί που λέει Show these items on desktop.:-)

Το βρήκα η χαζή.

:-D

Δημοσ.
Εμένα πάλι μετά από update μου έδειξε τους δίσκους κανονικότατα χωρίς να κάνω τίποτα...!

μονος σου το ειπες εκανες update not clean install !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...