waves Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά τί να προτιμήσουμε ρε παιδιά 64bit ή 32bit; Ποιες οι ουσιαστικές διαφορές;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις ο Αμαζόνιος μου παρέδωσε τη Λεοπάρδαλη του χιονιού. Σε λίγο εντυπώσεις!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μου λείπει ο hd, απο την επιφάνεια εργασίας.... Σνιφ.. Γιατί που πήγε? Ξανα βάλτον!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 To snow leopard εγκαταστάθηκε σε ακριβώς μια ώρα σε μένα. Όλα πήγαν καλά. Τα δύο πρώτα που παρατήρησα ήταν: -Δεν υπάρχουν πια τα σενάρια διαχείρισης ενέργειας, το λειτουργικό προφανώς το κάνει μόνο του -Στο airport φαίνεται πια η ισχύς του κάθε δικτύου που βρίσκει (ΠΟΛΥ σημαντικό!) Μέχρι στιγμή όλα πάνε καλά, από απόδοση δεν έχω δει διαφορά, αυτό θα φανεί στη χρήση. Αλήθεια, εκείνο το νέο εικονίδιο στο dock με το expose που λένε, εμένα δε μου το δείχνει. Πώς φαίνεται;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αλήθεια, εκείνο το νέο εικονίδιο στο dock με το expose που λένε, εμένα δε μου το δείχνει. Πώς φαίνεται;; Δεν είναι συγκεκριμένο εικονίδιο! Απλά βάζεις όποιον φάκελο θέλεις δεξιά στο Dock (εκεί που είναι και τα Docs, Downloads κλπ) και επιλέγεις το "Stack" στο "Display As..." (με δεξί κλικ πάνω στο folder του Dock). Επίσης αν έχεις πολλά διαφορετικά παράθυρα ανοιχτά σε μια εφαρμογή (πχ safari), κρατώντας πατημένο με το mouse το εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock, σου εμφανίζει όλα τα παράθυρα στην οθόνη και όσα είναι minimized με μικρότερο μέγεθος.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ κατατοπιστικός, ευχαριστώ!
nikoscheng Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ορίστε φίλε μου http://www.2shared.com/file/7500430/92a66b05/el_GR.html ευχαριστω...
MiLToS_666 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μου λείπει ο hd, απο την επιφάνεια εργασίας.... Σνιφ.. Είναι default επιλογή στο Snow Leopard να μη δείχνει τους σκληρούς δίσκους στο desktop. Αν θέλεις να εμφανίζονται όπως πριν θα πας menu Finder > Preferences > General > Tick στο Hard Disks εκεί που λέει Show these items on desktop.
nikoscheng Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Xmm... λοιπόν είναι σχετικά απλό 1. Κατεβάζεις το zipaki από εδώ http://uploading.com/files/1DCAOXS7/el_GR.zip.html 2. αποσυμπιέζεις 3. αντιγράφεις το αρχείο ( .dic και .aff) στο /library/spelling 4. πας στα system preferences--> language and text και πατάς το tab text 5. στο spelling επιλέγεις το { Ελληνικά (Library) } που θα σου έχει βγάλει 6. Βουαλά.... να σημειώσω ότι σε μια επανεκκίνηση δε μου δούλεψε επειδή δεν έβλεπε τα λεξικά. σε leopard γινεται να δουλέψει;
djmike Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 σε leopard γινεται να δουλέψει; οχι σε leopard μονο cocoaspell
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, για τον firefox βγαίνει ένα λεξικό που το λέει greek english και έχει μέσα και αγγλικά και ελληνικά. Μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο;
nikoscheng Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οχι σε leopard μονο cocoaspell οπότε μολις παω σε snow leopard...
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι default επιλογή στο Snow Leopard να μη δείχνει τους σκληρούς δίσκους στο desktop.Αν θέλεις να εμφανίζονται όπως πριν θα πας menu Finder > Preferences > General > Tick στο Hard Disks εκεί που λέει Show these items on desktop. Το βρήκα η χαζή.
inSync Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάλι μετά από update μου έδειξε τους δίσκους κανονικότατα χωρίς να κάνω τίποτα...!
domal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάλι μετά από update μου έδειξε τους δίσκους κανονικότατα χωρίς να κάνω τίποτα...! μονος σου το ειπες εκανες update not clean install !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.