Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ, δν το πρόσεξα καλά. Και πάλι αυτό όμως δν προϋπουθέτει φρέσκια εγκατάσταση μόνο του Snow?

Προφανώς, κατά την εγκατάσταση του Snow Leopard πάνω από το Leopard, αφαιρεί τα "άχρηστα" αρχεία του Leopard.

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αλλά πόσο σταθερό είναι??? να το βάλω στο main μου ή όχι?? υποτίθεται ότι είναι κ ένα παληκάρι εδώ που το δουλεύει εδώ και μήνες..

Δημοσ.
Παιδιά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη διαδικασία εκατάστασης του Snow. Όσοι έχουμε leopard απλά κατεβάζουμε το update και το περνάμε. Άμα θέλω φρέσκια εγκατάσταση? Πρέπει να βάλω το ενα πάνω στο άλλο?? Αφού είπαν μόνο 6gb θα είναι η εγκατάσταση. Δεν ισχύει Leopard+Snow Leopard=11+6=17gb ? πάνω κάτω. Wtf?

εαν θελεις φρεσκια εγκατασταση δινεις 129 ντολαρς,και αγοραζεις το δισκακι.apple the king of marketing:-D

Δημοσ.

Ερώτηση! Επειδή είμαστε στο τσακ με έναν φίλο μου να χτυπήσουμε απο ένα mac mini, αν περιμένουμε μέχρι Σεπτέμβριο (τότε δε βγαίνουν τα snow; ) θα υπάρχουν κανονικά εγκατεστημένα στο mini ή θα υπάρχουν διαθέσιμα μόνο ως upgrade / δισκάκι; Και αρα δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε;

Thanks. Χαζή μάλλον η ερώτηση αλλά είμαστε νέοι στα mac, η πρώτη ever επαφή θα είναι με το mini!

Δημοσ.

Παράδειγμα:

Έστω πως βγαίνει η Apple στις 15 Αυγούστου και λέει "Στις 10 Σεπτεμβρίου θα βγει επίσημα το Snow Leopard".

Τότε:

• Αν αγόρασες το Mac σου στις 14 Αυγούστου ή πιο πριν, πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις το Snow Leopard. Είτε $29 για την έκδοση αναβάθμισης είτε $129 για την πλήρη (όποια προτιμάς εσύ).
  • Αν αγόρασες το Mac σου από τις 15 Αυγούστου και μετά: δικαιούσαι δωρεάν το Snow Leopard.
    • Αν το Mac που αγόρασες κατασκευάστηκε πριν κυκλοφορήσει το Snow Leopard, δικαιούσαι δωρεάν την έκδοση αναβάθμισης. Μπορεί να έχουν βάλει το δισκάκι του Snow Leopard μέσα στο πακέτο ή μπορεί να χρειάζεται να πας να το ζητήσεις μόνος σου με την απόδειξη αγοράς του Mac.
    • Αν κατασκευάστηκε αφού κυκλοφόρησε το Snow Leopard, θα το βρεις μέσα στο πακέτο κανονικά.

Προσοχή: οι ημερομηνίες είναι υποθετικές. Προς το παρόν, η επίσημη θέση της Apple για την κυκλοφορία του Snow Leopard είναι "θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο".

Δημοσ.

εγω ειχα βαλει την πρωτη beta, περυσι. σε επιπεδο εμφανισης, τπτ τοτε.. αλλα σε επιπεδο προγραμματισμου ειχε πολλα να δωσει σε συνδυασμο με τα developer tools..

τωρα εχω την προχτεσινη εκδοση που δωθηκε, κ ψηνομαι να τη βαλω!

κ ας εχω παρει backup ομως, θα την βαλω σε εξωτερικο δισκο να γινει εκει η εγκατασταση, να τη δουλεψω λιγο,κτλ. το ιδιο θα προτεινα σε οσους θελουν να κανουν πειραματα... ε βαρετη Τεταρτη ειναι να περασει κ η ωρα!

Δημοσ.
εγω ειχα βαλει την πρωτη beta, περυσι. σε επιπεδο εμφανισης, τπτ τοτε.. αλλα σε επιπεδο προγραμματισμου ειχε πολλα να δωσει σε συνδυασμο με τα developer tools..

τωρα εχω την προχτεσινη εκδοση που δωθηκε, κ ψηνομαι να τη βαλω!

κ ας εχω παρει backup ομως, θα την βαλω σε εξωτερικο δισκο να γινει εκει η εγκατασταση, να τη δουλεψω λιγο,κτλ. το ιδιο θα προτεινα σε οσους θελουν να κανουν πειραματα... ε βαρετη Τεταρτη ειναι να περασει κ η ωρα!

Την πέρασα σήμερα ( 10Α380 ), εμφανισιακά τα ίδια (γνωστό), το quicktime X μου έκανε εντύπωση, πάρα πολύ καλό, και γενικά η ταχύτητα του συστήματος ήταν αισθητά ποιο γρήγορη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Την πέρασα σήμερα ( 10Α380 ), εμφανισιακά τα ίδια (γνωστό), το quicktime X μου έκανε εντύπωση, πάρα πολύ καλό, και γενικά η ταχύτητα του συστήματος ήταν αισθητά ποιο γρήγορη.

Αισθητά πιο γρήγορη δεν μου φάνηκε, πιο γρήγορη απλά, ναι (ίσως :rolleyes:). Το Quick Time όντως απέκτησε ενδιαφέρον! Επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει στην τελευταία έκδοση το Dock Expose που παρουσίασαν στο keynote!

Anyway, αναμένουμε!

B)

Δημοσ.

Apple είναι αυτή μη φοβάστε τίποτα παίδες. Άντε κάντε κάνα backup σε εξωτερικό σκληρό έτσι για το κέφι σας χαχαχα! Περιμένω την επίσημη έκδοση! Τα λεφτά είναι ελάχιστα και για το upgrade και για την full έκδοση! Κάντε συγκρίσεις με τα αντίστοιχα της μικρομαλακής και να μη λέμε ό,τι θέλουμε!

Δημοσ.

υπάρχουν εξελίξεις από την υποστίρηξη ελληνικών: ορθογράφος, εξελληνισμένο menu από την apple?

Δημοσ.

Για την Apple ρωτάει ο άνθρωπος, όχι για τη Rainbow (ποιός τη χ... τη Rainbow? ) :lol:

Κοίτα, υπάρχει μια ελπίδα, δεδομένου πως στο iPhone OS 3.0 έχει ήδη γίνει σωστός εξελληνισμός ΚΑΙ με υποστήριξη ελληνικού λεξικού για το πληκτρολόγιο. Φυσικά, αυτό δεν κάνει σίγουρη την αντίστοιχη υποστήριξη στο Snow Leopard, αλλά μπορούμε να έχουμε μια (πολύ) συγκρατημένη αισιοδοξία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...