Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο ειναι η συγκριση να γινεται με συστηματα που ηταν σε φορμα.

Τι εννοω

Xalia, προφανως το συστημα σου ηταν αρκετα βαρυ και αργουσε οποτε με το clean + s.l σου φαινεται γρηγορο. Εμενα ηταν καθαροτατο μετα απο clean install που ειχα κανει στο leopard και ειχα τα βασικα για λιγο καιρο.

Στην τελικη δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, ποσες φορες το ανοιγο και το κλεινω? Μια φορα στις δυο μερες

Το θεμα ειναι να μην λεμε οτι να ναι και να παραδεχομαστε καποια πραγματα

• Απαντ. 814
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπόν πάντα με φιλικό τόνο και διάθεση

clean install με leopard και clean install με snow, έχω καλύτερο boot με snow. Overall το σύστημα είναι πιο βαρύ με snow.

Τα παραπάνω σε ένα macbook black με 2 giga ram 2.16 core2duo.

Έχω το snow εδώ και 7-8μέρες και έχω περάσει αρκετά apps, όχι όσα είχα αλλά αρκετά! Το boot παραμένει πιο γρήγορο. Προσωπικά με ενδιαφέρει πόσο γρήγορα ανοίγει γιατί είναι laptop και το έχω συχνά on the go

Δημοσ.

Δηλαδη ποσα δευτερολεπτα με το ενα και με το αλλο? Συγνωμη που μπαινω σε λεπτομερειες αλλα ετσι βγαζουμε ακρη..

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμένα ίσα ίσα που ανοιγω-κλείνει πιο γρήγορα. Γενικά ανταποκρίνεται πολύ πιο άμεσα. Κ ο iMac και το macbook. Το μόνο "πρόβλημα" είναι στον safari του iMac που δν μου κατεβάζει όλα τα αρχεία. Κατα τ' άλλα υπερ-ευχαριστημένος!!

Αν έχεις speed download ή άλλο download manager, φταίει το plugin που εμποδίζει τον safari να κατεβάσει τα αρχεία. Τα αφαιρεις και εισαιΙ οκ!

Δημοσ.
Αν έχεις speed download ή άλλο download manager, φταίει το plugin που εμποδίζει τον safari να κατεβάσει τα αρχεία. Τα αφαιρεις και εισαιΙ οκ!

Thx for the info, το σκέφτηκα αυτο που λες με τον speed download αλλά δν κατάφερα κατι(απτα preferences του speed download τίκαρα την επιλογή Completely disable browser plugin in Safari). Κοίτα που κολλάει ο safari:

post-38816-129063021396_thumb.jpg

Καμια εναλλακτική??

• Super Moderators
Δημοσ.
Thx for the info, το σκέφτηκα αυτο που λες με τον speed download αλλά δν κατάφερα κατι(απτα preferences του speed download τίκαρα την επιλογή Completely disable browser plugin in Safari). Κοίτα που κολλάει ο safari:

[ATTACH]20007[/ATTACH]

Καμια εναλλακτική??

Δεν αλλάζει από τις ρυθμίσεις! Πας στον φάκελο του user (Disk->Users->onoma) και μετά:

Library->Application Support->Speed Download και διαγράφεις το SpeedDownload Browser Plugin.plug-in.

Μετά θα είσαι κομπλε! Απλά κάθε φορά που θα ξεκινάς το speed download θα σου ζητάει να κάνει update στα αρχεία που του λείπουν και θα πρέπει να του λες άκυρο (κατά τα άλλα το πρόγραμμα θα λειτουργεί οκ).

Στο επόμενο update που ετοιμάζουν για το SDownload είπαν πως το έχουν διορθώσει!

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:38 ----------

Κατ αρχας σε ευχαριστω με την βοηθεια! Χωρις αυτη θα ημουν ηδη με το 10.5. Να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο τιποτα απο αυτα που λεω. Ειδα το ιδιο προβλημα ακομα και με το οτι δεν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ αν θυμασαι, αλλα το εφταξα πειραζοντας την DNS ip. Δεν το ανεφερα καν επειδη το εφτιαξα στην τυχη και δεν ηξερα μηπως εφταιγα και εγω σε κατι

To θεμα ειναι και ηταν, πως παντα εδω μεσα λεμε μονο τα θετικα και ελαχιστα αρνητικα, καλως ή κακως ειμαστε beta testers του S.L To οτι δεν ετυχε κατι σε εσενα ή οτι δεν ετυχε να ψαξειs να δεις αν υπαρχουν αλλα προβληματα δεν σημαινει οτι ολα ειναι καλα.

Υπαρχουν πολλοι που εχουν ψιλομικρα αλλα πανω στην τρελα του νεου λειτουργικου δεν δινουν σημασια και παραπαπονιουνται μονο για το θεμα συμβατοτητας με προηγουμενο software.

Δηλαδη φτασαμε σε σημειο να μιλαμε οτι "νταξει ρε φιλε, 6 sec πιο αργο boot σιγα"

Μηπως να μου ζηταει και κανα Euro καθε φορα που bootarei?

Να σου ξεκαθαρισω οτι ο τονος μου ειναι τελειος φιλικος, απλα εχω νευρα με την κατασταση και την μυστικοπαθεια με τα προβληματα. Αυτο γινοταν παντα, αν μεσα στην τρελα του νεου λειτουργικου ξεινησει ενας και αναφερει τοτε ξεκινανε και αλλοι

Ναι ρε συ εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση ένα upgrade να μπαίνει σωστά στο 100% των χρηστών (αν γίνόταν αυτό θα μιλούσαμε για το απόλυτο OS!).

Απλά αυτό που θέλω να πω είναι πως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις παίζουν ρόλο πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση του συστήματος που αναβαθμίζεις και όχι τόσο με την ίδια την αναβάθμιση! Αποκλείεται ας πούμε το snow να είχε ένα τόσο σοβαρό bug με το θέμα του trash, που να εμφανιζόταν σε όλους τους χρήστες!

Αντίστοιχα δεν μπορούν να ειναι οι ίδιοι οι χρόνοι εκκίνησης ή τερματισμού σε όλα τα συτήματα με διαφορετικό hardware, software κλπ! Πάντως όπως έιδες τα περισσότερα λύνονται χωρίς updates από την Apple!

Και εννοείται πως φιλικά μιλάμε εδώ μέσα!

B)

Δημοσ.
Δεν αλλάζει από τις ρυθμίσεις! Πας στον φάκελο του user (Disk->Users->onoma) και μετά:

Library->Application Support->Speed Download και διαγράφεις το SpeedDownload Browser Plugin.plug-in.

Μετά θα είσαι κομπλε! Απλά κάθε φορά που θα ξεκινάς το speed download θα σου ζητάει να κάνει update στα αρχεία που του λείπουν και θα πρέπει να του λες άκυρο (κατά τα άλλα το πρόγραμμα θα λειτουργεί οκ).

Στο επόμενο update που ετοιμάζουν για το SDownload είπαν πως το έχουν διορθώσει!

B)

No luck billdanos, στο path που μου είπες έχει μονο 3 αρχεία install_tool, Speed download Hosts και Speed download Queue.plist... Δν το βλέπω να το καταφέρνουμε.. Και δν θυμάμαι και πριν περασω τον SD αν δουλευε ο safari σωστά!

• Super Moderators
Δημοσ.
No luck billdanos, στο path που μου είπες έχει μονο 3 αρχεία install_tool, Speed download Hosts και Speed download Queue.plist... Δν το βλέπω να το καταφέρνουμε.. Και δν θυμάμαι και πριν περασω τον SD αν δουλευε ο safari σωστά!

Είναι 100% πρόβλημα που δημιουργεί το SD! Μου είχε σπάσει και μένα τα νεύρα μέχρι να το βρω! Ψάξε γενικώς με το spotlight για το plugin μήπως στο έχει αλλού!

B)

Δημοσ.
Είναι 100% πρόβλημα που δημιουργεί το SD! Μου είχε σπάσει και μένα τα νεύρα μέχρι να το βρω! Ψάξε γενικώς με το spotlight για το plugin μήπως στο έχει αλλού!

B)

Ευχαριστώ billdanos, θα το παλέψω ;) Thx

Problem solved! Εντόπισα τον ένοχο απτο spotlight!

Ευχαριστώωωωω, back to normal :-)

Δημοσ.

iced: έχω 5 δευτερόλεπτα διαφορά από το leo στο snow.

offtopic: τώρα με το snow με ψήνει ακόμα περισσότερο το hackintosh!

Δημοσ.

Αν και ακόμα περιμένω το SL, έχω προβληματιστεί από τώρα σχετικά με το πως να κάνω το update με αυτά που διαβάζω.

Time machine backups έχω οπότε ψήνομαι για ένα clean install μιας και το Leopard γενικά μου φάινεται ότι τρώει σκαλώματα (συχνά beach balls).

Στο macrumors αν θυμάμαι καλά, μία ενδεδειγμένη λύση είναι clean install και αφού τελειώσει το setup, migration assistant και time machine.

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου εξαρτάται από το πόσα προγράμματα έχεις και τι ρυθμίσεις θες να κρατήσεις. Εμένα το σύστημά μου προέρχεται από upgrade του Tiger (απροβλημάτιστο) και κουβαλάει 3+ χρόνια ζωής και εγκατεστημένων προγραμμάτων με αντίστοιχες ρυθμίσεις. Επιπλέον, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε, upgrade for me :)

Δημοσ.
o flash player που είναι ακόμα 32bit, κάνει το macbook να σέρνεται σε δυνατή χρήση flash.

Η υλοποιηση του flash player σε mac os x ηταν ανεκαθεν "προβληματικη".

Δεν εχει αφιερωσει η adΒoe τον απαραιτητο χρονο..

Βλεπεις 1-2 youtube videos και χτυπαει 40-50% cpu usage ολοκαινουριο mbp, οταν σε windows δεν θα πηγαινε πανε απο 10-20%..

Καμμια φορα χανει κ καρε.

Πρεπει να ασχοληθει πιο σοβαρα η adobe.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...